
Kerstmenu Tip!
De afgelopen maand heb ik verschillende ideetjes gegeven voor het kerstmenu. Lekkere dingen, makkelijke gerechten, maar ook moeilijke. Zoete lekkernijen, hartige, hapjes, borrel tips en nog veel meer heerlijkheden. Als je de blogposts van deze maand bekijkt, krijg je vast heel veel inspiratie voor de kerst. En anders kan je altijd nog de recepten index raadplegen voor meer dan 100 recepten.
Ik kan me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, daarom heb ik hier een menu suggestie voor je. Maak een keuze per gang en je zult een spetterende maar vooral lekkere kerst hebben.
Voorgerechten
Zalm soufflé
Gegrilde vijgen met Parmaham
Tonijntartaar
Tussen
Doperwtensoep met gerookte forel
Soep van Aardpeer
Pompoensoep
Hoofdgerechten
Varkenshaas met paddenstoelenrisotto
Lamsbout met kweeperen chutney
Zeebaars met Hollandaisesaus
Zalm met witte wijn saus en aardappelwaaiers
Aubergine waaiers
Dessert
Chocolade fondant met rode vruchten
Bitterkoekjespudding
Tarte tatin van ananas
21 december 2012
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan