Kerstrecepten

Ben je op zoek naar lekkere en makkelijke kerstrecepten? Hier vind je bijna 300 lekkere en feestelijke kerstgerechten. Zoals je van ons gewend bent zijn onze kerstrecepten makkelijk om te maken. En als je wilt uitpakken met de feestdagen, dan kan dat ook. In ieder geval zorgen we er voor dat jij stressvrij de kerstdagen doorkomt. Van klassieke kerstrecepten tot kerstmaaltijden met een leuke twist. Er is voor ieder wat wils. Hoofdgerechten, bijgerechten en desserts, alles komt aan bod. Ga jij voor de echte kerstklassiekers zoals stoofperen, aardappelgratin of lekker stoofvlees? Of kies je liever voor makkelijke kerstrecepten met een leuke twist. Zoals deze bladerdeegkrans of kiprolletjes? Laat je inspireren!

Gevulde aardappelen uit de oven

Lees meer overGevulde aardappelen uit de oven

Flan

Lees meer overFlan

Yoghurt panna cotta met rood fruit

Lees meer overYoghurt panna cotta met rood fruit

Mini hartige taartjes met bramen

Lees meer overMini hartige taartjes met bramen

Fruits de mer

Lees meer overFruits de mer

Profiteroles

Lees meer overProfiteroles

Ganache taart

Lees meer overGanache taart

Cobbler met blauwe bessen

Lees meer overCobbler met blauwe bessen

Groene asperges uit de oven

Lees meer overGroene asperges uit de oven

Arroz con leche met sinaasappel

Lees meer overArroz con leche met sinaasappel

Traybake met kip en pompoen

Lees meer overTraybake met kip en pompoen

Cantuccini koekjes met hazelnoten

Lees meer overCantuccini koekjes met hazelnoten

Perentaart met chocola

Lees meer overPerentaart met chocola

Spruitjesschotel met mosterd en kaas

Lees meer overSpruitjesschotel met mosterd en kaas

Brunchplank tips

Lees meer overBrunchplank tips

Chocolade panna cotta

Lees meer overChocolade panna cotta

Tiramisu (dé klassieke versie)

Lees meer overTiramisu (dé klassieke versie)

Kerstgerechten: volop variatie

Ieder jaar delen we nieuwe kerstgerechten op de website. Van recepten voor het kerstdiner tot complete kerstmenu’s. Maar ook tafelstylingtips, lekkere drankjes voor bij het kerstdiner en handige tips om stressvrij de kerst door te komen. Want uiteindelijk draait het om de gezelligheid. Kies dus bij het bepalen van de kerstgerechten voor recepten waar jij je prettig bij voelt. Natuurlijk is het leuk om eens uit te pakken, maar niet als je daar gestresst van raakt. Gelukkig hebben wij genoeg makkelijke kerstrecepten om uit te kiezen. Wij maken met een kleine twist van iets simpels iets bijzonders. Dus met weinig moeite bereik je alsnog een groot resultaat.

Kerstmenu

Een kerstmenu maken hoeft niet ingewikkeld te zijn. En al helemaal niet met onze tips en eindeloze inspiratie voor kerstmenu recepten. Ga bijvoorbeeld voor een eenvoudig kerstmenu met carpaccio rolletjes, zalm en croute en kokos panna cotta. Dit is een makkelijk kerstmenu wat iedereen kan maken. Bij het samenstellen van een kerstmenu is het handig om rekening te houden met de verdeling vlees -vis. Kies je voor een hoofdgerecht met vlees? Ga dan voor een voorgerecht met vis of een vegetarische variant. Zo houd je het afwisselend. Je kunt ook een kerstmenu in een bepaald thema maken, zoals een Italiaans kerstmenu. Of maak een kerstbuffet waarbij iedereen zijn eigen eten kan pakken, handig en makkelijk!

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in