Kerstrecepten

Ben je op zoek naar lekkere en makkelijke kerstrecepten? Hier vind je bijna 300 lekkere en feestelijke kerstgerechten. Zoals je van ons gewend bent zijn onze kerstrecepten makkelijk om te maken. En als je wilt uitpakken met de feestdagen, dan kan dat ook. In ieder geval zorgen we er voor dat jij stressvrij de kerstdagen doorkomt. Van klassieke kerstrecepten tot kerstmaaltijden met een leuke twist. Er is voor ieder wat wils. Hoofdgerechten, bijgerechten en desserts, alles komt aan bod. Ga jij voor de echte kerstklassiekers zoals stoofperen, aardappelgratin of lekker stoofvlees? Of kies je liever voor makkelijke kerstrecepten met een leuke twist. Zoals deze bladerdeegkrans of kiprolletjes? Laat je inspireren!

Kabeljauw uit de oven

Lees meer overKabeljauw uit de oven

Garnalen kroketjes met citroen-mayo

Lees meer overGarnalen kroketjes met citroen-mayo

Mokkataart

Lees meer overMokkataart

Marmer koffiecake

Lees meer overMarmer koffiecake

Amaretti koekjes

Lees meer overAmaretti koekjes

Zelf advocaat maken

Lees meer overZelf advocaat maken

Paas tiramisu met bokkenpootjes

Lees meer overPaas tiramisu met bokkenpootjes

Hele kip uit de slowcooker

Lees meer overHele kip uit de slowcooker

Sandwich taart met zalm

Lees meer overSandwich taart met zalm

Deviled eggs met zalm

Lees meer overDeviled eggs met zalm

Quiche Lorraine

Lees meer overQuiche Lorraine

Bokkenpootjes ijstaart

Lees meer overBokkenpootjes ijstaart

Geitenkaas hapje met nootjes en honing

Lees meer overGeitenkaas hapje met nootjes en honing

Red velvet taart

Lees meer overRed velvet taart

Cheesecake wafels

Lees meer overCheesecake wafels

Heldere champignonsoep

Lees meer overHeldere champignonsoep

Ragu uit de slowcooker

Lees meer overRagu uit de slowcooker

Barraquito: Spaanse koffiecocktail

Lees meer overBarraquito: Spaanse koffiecocktail

Kerstgerechten: volop variatie

Ieder jaar delen we nieuwe kerstgerechten op de website. Van recepten voor het kerstdiner tot complete kerstmenu’s. Maar ook tafelstylingtips, lekkere drankjes voor bij het kerstdiner en handige tips om stressvrij de kerst door te komen. Want uiteindelijk draait het om de gezelligheid. Kies dus bij het bepalen van de kerstgerechten voor recepten waar jij je prettig bij voelt. Natuurlijk is het leuk om eens uit te pakken, maar niet als je daar gestresst van raakt. Gelukkig hebben wij genoeg makkelijke kerstrecepten om uit te kiezen. Wij maken met een kleine twist van iets simpels iets bijzonders. Dus met weinig moeite bereik je alsnog een groot resultaat.

Kerstmenu

Een kerstmenu maken hoeft niet ingewikkeld te zijn. En al helemaal niet met onze tips en eindeloze inspiratie voor kerstmenu recepten. Ga bijvoorbeeld voor een eenvoudig kerstmenu met carpaccio rolletjes, zalm en croute en kokos panna cotta. Dit is een makkelijk kerstmenu wat iedereen kan maken. Bij het samenstellen van een kerstmenu is het handig om rekening te houden met de verdeling vlees -vis. Kies je voor een hoofdgerecht met vlees? Ga dan voor een voorgerecht met vis of een vegetarische variant. Zo houd je het afwisselend. Je kunt ook een kerstmenu in een bepaald thema maken, zoals een Italiaans kerstmenu. Of maak een kerstbuffet waarbij iedereen zijn eigen eten kan pakken, handig en makkelijk!

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in