Bananenbrood recepten

Ons allereerste bananenbrood recept stamt uit 2014. Inmiddels is dit bananenbrood recept al honderdduizenden keren bekeken, gebakken en geproefd. En dat snappen we wel. Bananenbrood is het ideale gezonde tussendoortje voor de zoete trek. Is bananenbrood gezond? Ja en nee. Bananenbrood recepten zijn gezonder dan een gewoon plakje cake of koek. Er worden geen extra suikers aan toegevoegd, maar gezoet door de bananen. Bananenbrood is dus niet compleet suikervrij. Maar als je zoekt naar een bananenbrood zonder suiker komt dit recept het meest in de buurt. Zou je helemaal geen suikers toevoegen, dan smaakt het nergens naar. En het moet natuurlijk wel lekker zijn. Bekijk onze bananenbrood recepten en ga lekker aan de bak!

Bananenbrood met noten

Lees meer overBananenbrood met noten

Bananen brood met kiwi

Lees meer overBananen brood met kiwi

Gezonde geboortetraktatie: bananenbrood met muisjes

Lees meer overGezonde geboortetraktatie: bananenbrood met muisjes

Lekkerste banana bread met pindakaas

Lees meer overLekkerste banana bread met pindakaas

Gezond Bananenbrood recept

Lees meer overGezond Bananenbrood recept

Bananenbrood maken

Zelf bananenbrood maken is niet ingewikkeld. Je hebt vaak maar een handvol ingrediënten nodig. De basis van bananenbrood is vaak amandelmeel. Dit zorgt voor een glutenvrij bananenbrood. Je kunt het ook met spelt,- of tarwebloem maken. Als je dit basisrecept onder de knie hebt, kun je lekker gaan variëren. Probeer eens een bananenbrood met chocolade of een bananenbrood met noten. Dit bananenbrood met pindakaas moet je ook een keer proberen, heerlijk!

Bananenbrood bewaren

Je kunt bananenbrood het beste luchtdicht verpakken of in aluminiumfolie. Dan kun je bananenbrood ongeveer 5 dagen bewaren. Je kunt bananenbrood invriezen. Bewaar de plakjes afzonderlijk in een diepvrieszakje.

 

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in