Makkelijke recepten

Op zoek naar makkelijke recepten? Wij delen de lekkerste recepten die heel eenvoudig te maken zijn. Makkelijke recepten met ingrediënten die je in iedere supermarkt kunt krijgen, weinig handelingen en weinig ingrediënten. Zo delen we lekkere en eenvoudige recepten voor het avondeten. Denk aan simpele recepten met kip of makkelijke vegetarische recepten. Denk aan handige eenpansgerechten, snelle pasta’s of ovengerechten met weinig voorbereidingstijd. Wij laten je zien dat je met een handvol ingrediënten al snel iets lekkers op tafel kan zetten. Lekker en simpel, daar houden wij van.

Onze favoriet
Citroen maanzaadcake Favoriet

Citroen maanzaad cake

Lees meer overCitroen maanzaad cake
Onze favoriet
Witlof roerbak Favoriet

Witlof roerbak

Lees meer overWitlof roerbak

Zeeuwse bolus

Lees meer overZeeuwse bolus

Kimchi tosti

Lees meer overKimchi tosti
Onze favoriet
Zomerse pastasalade Favoriet

Zomerse pastasalade

Lees meer overZomerse pastasalade

Aardbeien toetje

Lees meer overAardbeien toetje

Chopped salad

Lees meer overChopped salad

Kabeljauw van de BBQ

Lees meer overKabeljauw van de BBQ

Pasta met zeevruchten

Lees meer overPasta met zeevruchten

Fruitsalade

Lees meer overFruitsalade
Onze favoriet
Carpaccio plaattaart Favoriet

Plaattaart met carpaccio

Lees meer overPlaattaart met carpaccio

Shoarma salade

Lees meer overShoarma salade

Gnocchi met 'nduja

Lees meer overGnocchi met 'nduja

Crispy potato salad

Lees meer overCrispy potato salad
Onze favoriet
salade met misodressing Favoriet

Salade met misodressing

Lees meer overSalade met misodressing
Onze favoriet
Griekse pasta salade Favoriet

Griekse pastasalade

Lees meer overGriekse pastasalade

Arepa's met kaas

Lees meer overArepa's met kaas
Onze favoriet
Long Island iced tea Favoriet

Long Island iced tea

Lees meer overLong Island iced tea

Makkelijke maaltijd

Wij zijn fan van de makkelijke maaltijd. Na een drukke dag heb je geen zin meer om in 3 verschillende winkels boodschappen te doen of uren in de keuken te staan. Daarom delen we met liefde makkelijke gerechten voor het avondeten. Simpele gerechten die snel klaar zijn, weinig ingrediënten bevatten en die iedereen kan maken. Ga voor een lekkere pastasalade of een snelle zalm uit de oven. Koken hoeft echt niet ingewikkeld te zijn.

Gezonde makkelijke recepten

Ook voor gezonde, eenvoudige recepten ben je hier op de juiste plek. Gezond koken is niet moeilijk. Met een handvol verse ingrediënten bereid jij een heerlijke, gezonde avondmaaltijd. Wij gebruiken vooral verse ingrediënten, die je koopt in de supermarkt. Een makkelijke en gezonde maaltijd heeft niet veel nodig. Vaak kun je met maximaal 7 ingrediënten al een makkelijke en gezonde avondmaaltijd op tafel zetten.

Makkelijke recepten avondeten

Snel en makkelijk koken voor het avondeten? Dat is geen enkele moeite met onze simpele recepten. Met ruim 1000 makkelijke ideetjes voor het avondeten is er keus genoeg. Kies voor een lekkere eenpanner of een maaltijd die binnen 30 minuten op tafel staat. Al onze recepten hebben een korte bereidingstijd en ingrediëntenlijst. Zo is zelf koken nog sneller en eenvoudiger dan eten bestellen. Geen excuses meer 😉

Makkelijke hoofdgerechten

Makkelijke vegetarische recepten

Vegetarisch koken hoeft absoluut niet moeilijk te zien. We hebben tientallen makkelijke, vegetarische recepten voor je klaar staan. We hebben zowel recepten met extra veel groenten als recepten met vleesvervangers. Voor ieder wat wils. Met een handvol ingrediënten zet je een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel.

Makkelijke vega recepten

Makkelijke en snelle recepten

Vind je het naast dat een recept makkelijk moet zijn, ook belangrijk dat een maaltijd snel op tafel moet staan? Geen probleem! En wij snappen dat. De avondspits is al druk genoeg en dan wil je gewoon een aantal vaste makkelijke en snelle recepten in je kookrepertoire hebben die je zo even uit je mouw schudt. Gelukkig hebben wij in de loop der jaren heel wat makkelijke en snelle recepten voor je verzameld. Al deze recepten staan binnen 30 minuten op tafel. Nog sneller dan iets laten bezorgen, verser en lekkerder! Win-win-win!

Snelle recepten

Wat eten we vanavond?

Heb je geen idee wat je nu weer op tafel moet zetten vanavond? Wil je dat het snel en makkelijk is, maar vooral ook lekker? Dan ben je hier op de goede plek. Onze makkelijke gerechten hebben een aantal zaken gemeen: 1. het zijn recepten met maximaal 8-10 ingrediënten, 2. het is snel klaar en 3. alle ingrediënten vind je in de lokale supermarkt. Op deze pagina kun je kiezen uit meer dan 1000 simpele recepten. Gebruik de filters bovenin om je keuze te verfijnen. Zoek je een makkelijk hoofdgerecht met vis? Gebruik de filters ‘hoofdgerecht’ en ‘vis’ en kies uit de lekkere recepten die tevoorschijn komen. Heb je nog steeds geen idee? Iedere week zetten wij een heerlijk weekmenu voor je klaar op de website. Zelfs het denkwerk nemen we van je over. Hoef je zelf alleen nog maar de boodschappen te doen. En te koken natuurlijk 🙂

Weekmenu

Kooktips

Als je makkelijk wilt koken is het kiezen van een simpel recept natuurlijk stap 1. Maar stap 2 is ook het verbeteren van je kook skills. Gelukkig hebben wij door jarenlange ervaring heel wat kooktips voor je verzameld. Als je deze tips probeert, zul je merken dat het koken je steeds beter en makkelijker af gaat.

Snijtechnieken

Groente seizoenskalender
Voorraadkast tips

Hoe lang kook je..

Tijd besparen in de keuken

 

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in