Menu

OVER ONS

OVER UIT PAULINE'S KEUKEN

Uit Pauline’s Keuken is dé plek voor foodlovers. Op de blog deel ik al mijn keukengeheimen! Je vindt hier dagelijks lekkere, mooie en écht makkelijke recepten. Ik laat je zien dat koken (en vooral lekker eten) helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, met een handvol goede ingrediënten kan je al snel wat lekkers maken. Ook ben je hier aan het juiste adres voor culinaire inspiratie zoals hotspots die je niet mag missen en reviews van toffe kookboeken en keuken musthaves. En ik geef je een kijkje in mijn persoonlijke leven met mijn 2 mannen (Maurits en zoontje Merlijn) in het mooie Haarlem.

"Mijn hele dag staat in het teken van eten, ik raak er niet over uitgepraat en bekijk dagelijks menukaarten van restaurants online."

HOE IS HET ALLEMAAL BEGONNEN?

In 2010 ben ik Uit Pauline’s keuken begonnen op aanraden van mijn zus Annika. Ik vond het meteen een goed plan, want op deze manier kon ik gemakkelijk mijn recepten delen met mijn vrienden en collega’s. Nooit gedacht dat het jaren later zo’n succes zou worden en ik dagelijks tienduizenden bezoekers mag ontvangen en inspireren. Een oud collega zei altijd; “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken” en hij had helemaal gelijk.

HET TEAM

Inmiddels doe ik dit niet allemaal meer in mijn eentje, maar werk ik samen met 2 fantastische foodies.

Pauline - Owner & Founder

Ik hou van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en ik verzamel kookboeken. Van jongs af aan ben ik al in de keuken te vinden, als kind bakte ik koekjes met mijn oma en regelmatig zette ik de keuken op stelten om iets lekkers te maken. Tijdens mijn studententijd (Hotelschool + Marketing) is deze culinaire liefde alleen maar groter geworden. Mijn hele dag staat in het teken van eten, ik raak er niet over uitgepraat en bekijk dagelijks menukaarten van restaurants online. Ik kom mijn bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat we die avond gaan eten. Een echte foodie dus.

Annika – Partner

Annika is de initiatiefnemer van Uit Pauline’s Keuken. Het was haar idee om dit blog te beginnen. Inmiddels is zij een fulltime partner. Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes. Creativiteit zit haar in haar bloed en hiermee kan ze lekker aan de slag in de keuken. Annika is meer een bakker dan een koker. Maar ook voor een lekker hapje bij de borrel of een cocktail is zij wel te porren.

Marianne - Contributor

Marianne is foodstylist en fotograaf. Toen Pauline uitbereiding van haar team zocht greep ze haar kans! Want naast een enorme passie voor het fotograferen van eten is ze ook gek op koken. Het liefste zou ze wekelijks etentjes geven. Van een tiptop gestylde tafel met in de keuken opgemaakte bordjes tot een tafel vol schalen antipasti. Om een beetje tot rust te komen bakt ze graag. Dat rustig afwegen en meten heeft iets enorm rustgevends. Ze struint met regelmaat de lokale markt af. Niet alleen voor de beste aardbeien of de mooiste groenten, er gaat ook 9 van de 10 keer een camera mee!

 

WAT DOEN WIJ ZOAL?

Naast het bedenken, koken en fotograferen van recepten doen wij nog veel meer. Zowel online als offline zijn we actief.

Ik lanceerde de Uit Pauline’s keuken app. Een gratis recepten app waarin bezoekers al hun favoriete recepten kunnen vinden en bewaren.  Ook kan je snel en makkelijk je eigen weekmenu samenstellen. Van ontbijt tot diner, het kan allemaal. Met deze recepten app zit je nooit meer zonder inspiratie. Hij is gratis te downloaden in de Google Play en Apple store.

Download

Ik schreef 3 kookboeken. Het begon met het Voedselzandloper kookboek (een enorme bestseller) in samenwerking met Kris Verburgh. In 2015 volgde Uit Pauline’s keuken, waarvan er ruim 25.000 boeken over de toonbank gingen. In 2016 lanceerde ik Feel Good Food een boek boordevol gezonde en makkelijke recepten voor elke dag. Wederom een hit.

Bestel nu

Samen met Leev ontwikkelde ik 4 gezondere bakmixen voor de retail. De mixen bevatten 75% minder suiker en zijn gemaakt van biologische speltbloem en meel. Een vernieuwing voor het bakschap en een groot succes. De mixen waren in 1 dag uitverkocht. Een toffe co creatie waar ik heel trots op ben.

lees meer

Uit Pauline’s Keuken staat ingeschreven bij de KvK met nr. 68433956

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST