ABOUT

 

 

OVER UIT PAULINE’S KEUKEN

Uit Pauline’s Keuken is dé plek voor foodlovers. Hier deel ik al mijn keukengeheimen! Ik laat je zien dat koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, met een handvol goede ingrediënten kan je al snel wat lekkers maken. Iedere dag verschijnt er een nieuw artikel op de website, dit varieert van lekkere recepten die goed te doen zijn, tot hotspots die je niet mag missen, reviews van kookboeken en andere culinaire inspiratie. Of je nu op zoek bent naar iets snelle gezonde maaltijd voor doordeweeks of een lekker taartje voor in het weekend, je vindt het allemaal op Uit Pauline’s keuken.

In 2010 ben ik deze blog begonnen op aanraden van mijn zus Annika. Ik vond het meteen een goed plan, want op deze manier kon ik gemakkelijk mijn recepten delen met mijn vrienden en collega’s. Nooit gedacht dat het jaren later zo’n succes zou worden en ik dagelijks tienduizenden bezoekers mag ontvangen en inspireren. Een oud collega zei altijd; “Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken” en zo voelt het precies.

BEZOEKERS
De doelgroep bestaat uit 18+ vrouwen en ook mannen, die van lekker eten houden, graag koken met vrienden en het liefst iedere week uit eten gaan. Mijn blog bestaat sinds eind 2010 en heeft een enorme groei doorgemaakt. Dagelijks bezoeken zo’n 40.000 unieke bezoekers de website, die garant staan voor ruim 2 miljoen pageviews per maand. Daarnaast heb ik een grote groep volgers op mijn social media kanalen Facebook, Twitter, InstagramPinterest en YouTube.

1100000

Bezoekers

 
875000

Unieke bezoekers

  
2200000

Pageviews

HET TEAM

 

pauline

 

Pauline – Owner
Ik hou van goede koffie, lekker eten, koken, lokale marktjes en ik verzamel kookboeken. Mijn levensmotto is Live, Love, Eat! Dit zijn de ingrediënten die mij gelukkig maken. Van jongs af aan ben ik al in de keuken te vinden, als kind bakte ik koekjes en taarten met mijn oma en regelmatig zette ik de keuken op stelten om iets lekkers te maken. Tijdens mijn studententijd (Hotelschool + Marketing) is deze culinaire liefde alleen maar groter geworden en nooit meer weg gegaan. Mijn hele dag staat in het teken van food, ik sta er mee op en ga er mee naar bed. 

Annika – Contributor & Foodstylist
Annika is de initiatiefnemer van Uit Pauline’s Keuken. Het was haar idee om dit blog te beginnen. En inmiddels is zij een fulltime contributor. Zij maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Annika is dé hotspot expert op Uit Pauline’s Keuken. Ze is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes. Creativiteit zit haar in haar bloed en hiermee kan ze lekker aan de slag in de keuken. Annika is meer een bakker dan een koker. Maar ook voor een lekker hapje bij de borrel of een fijne cocktail is zij wel te porren.

annie

 

Marianne – Contributor & Food stylist
Marianne is foodstylist en fotograaf. Toen Pauline uitbereiding van haar team zocht greep ze haar kans! Want naast een enorme passie voor het fotograferen van eten is ze ook gek op koken. Het liefste zou ze wekelijks etentjes geven. Van een tiptop gestylde tafel met in de keuken opgemaakte bordjes tot een tafel vol schalen antipasti. Om een beetje tot rust te komen bakt ze graag. Dat rustig afwegen en meten heeft iets enorm rustgevends. Ze struint met regelmaat de lokale markt af. Niet alleen voor de beste aardbeien of de mooiste groenten, er gaat ook 9 van de 10 keer een camera mee!


INSPIRATIE
Met Uit Pauline’s Keuken wil ik mensen inspireren dat koken en lekker eten niet moeilijk en tijdrovend hoeft te zijn. Met een handvol simpele ingrediënten kun je een waanzinnige maaltijd op tafel toveren. De recepten op mijn blog zijn basic en snel maar niet standaard. Soms gezond, soms ongezond maar wel altijd lekker. De meeste recepten bedenk ik zelf, tenzij anders vermeld, ik maak het, fotografeer het en schrijf er over en daarna eet ik het lekker op!

MIJN KOOKBOEKEN
Het Voedselzandloper kookboek
In 2013 schreef ik in opdracht van Uitgeverij Prometheus, de bestseller Het Voedselzandloper Kookboek. Het kookboek maakte ik samen met Kris Verburgh, de jonge arts die de Voedselzandloper ontwikkeld heeft. Het maken van een kookboek zonder tarwe, suiker en slechte vetten vond ik een grote uitdaging. Ik heb 100 lekkere en eenvoudige recepten ontwikkeld voor het boek. De eerste druk (17.500) was binnen een week uitverkocht. Inmiddels is het boek al aan haar 15e druk toe en zijn er meer dan 100.000 exemplaren verkocht.

Uit Pauline’s Keuken – Live, Love, Eat!
Mijn 2e boek, Het Uit Pauline’s Keuken Kookboek is in februari 2015 uigebracht. Hierin vind je bijna 100 nieuwe recepten, die niet eerder op mijn blog verschenen zijn. En meer dan de helft van deze recepten is Voedselzandloper proof. Het boek is inmiddels aan haar 5e druk toe.

Feel Good Food
In oktober 2016 lanceerde ik Feel Good Food. Mijn derde kookboek met lichte en makkelijke recepten waar je blij van wordt.  Feel Good Food staat boordevol voedzame recepten met vooral verse ingrediënten en heel veel liefde gemaakt. Easy going maar vooral heel lekker.

 

Uit Pauline’s Keuken staat ingeschreven bij de KvK met nr. 68433956