Over ons

Over Uit Paulines Keuken

Uit Paulines Keuken is hét mooiste foodplatform van Nederland met lekkere, snelle en echt makkelijke recepten voor elke dag. Maandelijks bereiken wij meer dan een miljoen foodlovers met onze website en social media accounts. Wij laten zien dat koken (en lekker eten) echt niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met een handvol ingrediënten kan je al snel iets lekkers maken. En met een kleine twist maken we het graag bijzonder.

Pauline en Annika
"2 zussen, gaat dat goed?"

Annika (’85) en Pauline (’81) zijn zussen. In 2010 is uitpaulineskeuken.nl ontstaan, naar idee van Annika. Pauline kookte altijd graag en stond als kind al koekjes te bakken. Annika vond het een goed idee om deze recepten online te bundelen. De blog was echt een hobby project, totdat dit ging groeien. In 2015 is Annika aan boord gekomen. Pauline bedenkt de recepten en Annika maakt de foto’s. Achter de schermen doen we alles samen, van creatieve projecten, tot strategie, tot samenwerkingen. Dat gaat heel goed, we hebben vroeger zo vaak ruzie gemaakt, dat doen we nu niet meer.

Pauline en Annika
We love our team

Al deze dingen doen we niet alleen. Inmiddels hebben we een team van leukerds om ons heen verzameld die ons helpen met koken en bakken, schrijven, brainstormen, social media en campagnes managen. Zonder hun was deze website niet zo’n groot succes geweest. Alleen de afwas doen we wel helemaal zelf, of we porren onze mannen hiervoor.

Pauline en Annika

Meet the team

Monique

Monique van Loon

Hoofdredacteur

Monique is dagelijks bezig met eten én schrijven. Ze is dan ook altijd op zoek naar een goed verhaal; of dat nu een lekker recept, een nieuwe culinaire hotspot of een fijne kooktip is. Met een onstilbare honger naar nieuwe ideeën en een onmiskenbare liefde voor het geschreven woord, brengt ze dagelijks haar passie voor food en storytelling naar Uit Paulines Keuken.

Jessy

Jessy Kneefel

Video editor

In de media

De afgelopen jaren zijn wij volop in de media verschenen. Van TV optredens bij Koffietijd en Hart van Nederland tot interviews in publicaties in kranten zoals Telegraaf, het AD, HDC en DVHN. Ook de tijdschriften weten ons te vinden en we hebben tientallen publicaties in bladen als Libelle, Vrouw, Flair, Margriet en bijv. Jumbo magazine. Ook online wordt ons regelmatig gevraagd naar onze expertise over eten door websites als nu.nl en ad.nl.

In de media

Wat doen we zoal?

Naast het bedenken, koken en fotograferen van recepten doen wij nog veel meer. Ook offline zijn we actief. Zo hebben we 4 bestseller kookboeken op onze naam staan, een eigen lijn met gezonde bakmixen in de supermarkt en een eigen tijdschrift Feest ter ere van ons 10 jarig jubileum.

2021
Kookboek Lekker makkelijk in eigen beheer uitgegeven.

2020
FEEST magazine ter ere van 10-jarig bestaan
feest cover

2019
Eigen lijn gezonde bakmixen in de supermarkt.
Bakmixen

2016
Kookboek Feel Good Food bestseller boek no. 3 cover-lr-feel-good-food

Samenwerken

Inmiddels bereiken we maandelijks meer dan een miljoen foodlovers via onze website en social media kanalen. Wil jij jouw merk of product onder de aandacht brengen bij onze doelgroep? Kijk hier voor alle mogelijkheden. Of stuur een berichtje op LinkedIn. 

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in