Slowcooker recepten

Op zoek naar slowcooker recepten? Hier vind je ze. Hier delen we onze favoriete slowcooker recepten. De slowcooker is nou net zo’n apparaat die je wél wilt toevoegen aan je collectie. Waar veel andere apparaten overbodig zijn, is de slowcooker (of crockpot) echt een uitkomst. De slowcooker is ideaal voor als je een druk bestaan hebt. Je doet alle ingrediënten in de ochtend in de slowcooker, het apparaat doet zijn werk en bij thuiskomst kun je meteen aan tafel. Makkelijker kan het bijna niet. Slowcooker recepten zijn dus echt stressvrij.

Birria taco's

Lees meer overBirria taco's

Ramen noodles uit de slowcooker

Lees meer overRamen noodles uit de slowcooker

Chili con carne uit de slowcooker

Lees meer overChili con carne uit de slowcooker

Hele kip uit de slowcooker

Lees meer overHele kip uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker

Lees meer overGoulash uit de slowcooker

Bolognesesaus uit de slowcooker

Lees meer overBolognesesaus uit de slowcooker

Ragu uit de slowcooker

Lees meer overRagu uit de slowcooker

Erwtensoep uit de slowcooker

Lees meer overErwtensoep uit de slowcooker

Coq au vin

Lees meer overCoq au vin

Slowcooker pasta

Lees meer overSlowcooker pasta

Pulled Chicken uit de slowcooker

Lees meer overPulled Chicken uit de slowcooker

Slowcooker recepten kip

Kip is ideaal om te bereiden in de slowcooker. Je kunt namelijk de perfecte pulled chicken maken. Lekker voor op taco’s, als topping op nacho’s of om heerlijke pulled chicken wraps mee te maken.

Slowcooker recepten rundvlees

Met de slowcooker kun je heerlijke rundvlees recepten maken. Perfect voor het maken van pulled beef, stoofgerechten zoals dit Vlaams stoofvlees met bier of klassiek draadjesvlees. Ook deze pappardelle met stoofvlees is goed klaar te maken in de slowcooker.

Gezonde slowcooker recepten

Het voordeel van koken met de slowcooker is dat de voedingswaarden van de ingrediënten beter behouden blijven. Slowcooken is dus gezond. Dit komt doordat je de gerechten continu op een lage temperatuur houdt. Door hitte gaan voedingswaarden verloren en dat is met slowcooking minder het geval.

Slowcooker of crockpot

Vaak wordt ons gevraagd naar het verschil tussen een slowcooker en een crockpot. Die is er niet! Een crockpot is een slowcooker, waarbij Crockpot verwijst naar het merk. Het is dus een slowcooker merk. En de slowcooker is dus meer de generieke naam voor dit apparaat, zonder verwijzing naar een merk.

Makkelijke slowcooker recepten

Over het algemeen zijn alle slowcooker recepten makkelijk. Je doet alle ingrediënten in je slowcooker en verder doet het apparaat zijn werk. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de ingrediënten voor de recepten bij de supermarkt te vinden zijn en dat het recept maximaal 10 ingrediënten bevat. Dit zorgt voor nog meer gemak in de keuken.

 

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in