Gourmet: vlees en vis
Petit hamburger, klassiek biefstukje, Provençaalse visspies, pittige garnalen. Je ziet het, met gourmetten is de keuze reuze. Kleine kunstwerken, groots in smaak. Over groots gesproken. Pak uit met een heus gourmet diner: voorgerecht, hoofdgerecht en toetje. Met vis of vlees gourmetten kan je alle kanten op. Wij helpen je graag aan inspiratie!
Groente gourmetten
Geen (grote) vlees- of viseter? Ook dan is de gourmet prima toeven met dank aan de vegetarische gourmet recepten. Saai wordt het verre van, omdat heel veel groente vooraan in de rij voor de gourmet staan. Denk aan auberginerolletjes met mozzarella, een falafelpannetje met halloumi, pannenkoeken en meer.
Gourmet bijgerechten
Friet of patat (net uit welke windstreek je komt) op tafel is altijd een goed idee. Maar voor wie eens wil uitpakken, zijn daar de gourmet bijgerechten als courgette-koekjes, aardappelsterren en bruschetta met paddenstoelen. Kom maar door met de makkelijke mini-maaltijden met hoog comfort food-gehalte.
Omdat gourmetten ons doet denken aan de feestdagen doen we je dit lijstje met kerstrecepten cadeau. Alstublieft!