Gourmet recepten

Aan de gourmet, collectief Nederland is er dol op. En jij zo te zien ook nu je de lijst vol gourmet recepten hebt gevonden. Want hoe ontzettend leuk is het om een gourmetschotel (tip: maak ‘m zelf) vol vis, vlees en groenten in huis te halen en je gourmetpannetje er tot de nok toe mee te vullen. Naast dat het heel gezellig is, kan elke tafelgenoot lekker zijn eigen ding doen. We delen een rits aan gourmet ideeën, waarbij er natuurlijk ook aan de gezonde(re) gourmet én kindergerechten is gedacht. Zei iemand ‘gourmet pannenkoeken?’

3x raclette ideeën

Lees meer over3x raclette ideeën

3 x gourmet bijgerechten

Lees meer over3 x gourmet bijgerechten

3 x gourmetrecepten met vlees

Lees meer over3 x gourmetrecepten met vlees

3 x vegetarisch gourmetten

Lees meer over3 x vegetarisch gourmetten

Gourmet: vlees en vis

Petit hamburger, klassiek biefstukje, Provençaalse visspies, pittige garnalen. Je ziet het, met gourmetten is de keuze reuze. Kleine kunstwerken, groots in smaak. Over groots gesproken. Pak uit met een heus gourmet diner: voorgerecht, hoofdgerecht en toetje. Met vis of vlees gourmetten kan je alle kanten op. We helpen je graag aan inspiratie! 

Groente gourmetten

Geen (grote) vlees- of viseter? Ook dan is de gourmet prima toeven met dank aan de vegetarische gourmet recepten. Saai wordt het verre van, omdat heel veel groente vooraan in de rij voor de gourmet staan. Denk aan auberginerolletjes met mozzarella, een falafelpannetje met halloumi, pannenkoeken en meer.

Gourmet bijgerechten

Friet of patat (net uit welke windstreek je komt) op tafel is altijd een goed idee. Maar voor wie eens wil uitpakken, zijn daar de gourmet bijgerechten als courgettekoekjes, aardappelsterren en bruschetta met paddenstoelen. Kom maar door met de makkelijke mini-maaltijden met hoog comfort food-gehalte.

Omdat gourmetten ons doet denken aan de feestdagen doen we je dit lijstje met kerstrecepten cadeau. Alstu!

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in