Samenwerken

Over Uit Paulines keuken

Uit Paulines Keuken is hét mooiste foodplatform van Nederland met lekkere, snelle en echt makkelijke recepten voor elke dag. Gerund door de zussen Pauline en Annika. Wij laten zien dat je elke dag lekker kan eten en dat dit helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met een handvol ingrediënten kan je al snel iets lekkers maken. En met een kleine twist maken we van iets simpels graag iets bijzonders.

Hoe is het allemaal begonnen?

Annika (’85) en Pauline (’81) zijn zussen. In 2010 is uitpaulineskeuken.nl ontstaan, naar idee van Annika. Pauline kookte altijd graag en stond als kind al koekjes te bakken. Annika vond het een goed idee om deze recepten online te bundelen. De blog was echt een hobby project, totdat dit ging groeien. In 2015 is Annika aan boord gekomen. Pauline bedenkt de recepten en Annika maakt de foto’s. Achter de schermen doen ze alles samen, van creatieve projecten, tot strategie, tot samenwerkingen. Dat gaat heel goed, ze hebben vroeger vaak ruzie gemaakt, dat doen ze niet meer.

De cijfers

Inmiddels word de website maandelijks door meer dan een miljoen foodies bezocht. Samen bekijken ze ruim 2,7 miljoen pagina’s. Op Instagram hebben we ruim 170.000 fans, op Facebook zijn dat er 98.000 en op Pinterest ruim 102.000. Deze aantallen groeien nog elke dag. De doelgroep bestaat uit vrouwen in de leeftijd van 25 – 45 met een grote interesse voor lekker eten, goede ingrediënten en mooie keukenspullen. Ze zijn loyaal, betrokken, online actief en beschikken over meerdere social media accounts.

Dit kunnen we voor jou betekenen

We maken graag een passend advies voor jouw merk op maat.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Advertorial
Een blogpost over jouw merk of product op uitpaulineskeuken.nl Dit kan in de vorm van een recept, persoonlijke story, review, winactie etc. Wij bedenken graag een creatieve invulling om jouw merk op een doeltreffende manier onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep. Bekijk hier voorbeelden van eerdere samenwerkingen.

Partnership/Ambassadeursschap
Een lange termijn samenwerking waarin jouw merk of product regelmatig en crossmediaal terugkomt op de blog en de social media kanalen. Wij geloven in de kracht van herhaling, dit creëert betrouwbaarheid en overtuigingskracht en daarom zijn wij voorstander van langdurige partnerships.

(Top)member actie
Zorg voor mond tot mond reclame door onze fans in te zetten voor een top member actie. Onze loyale volgers testen en proeven mee en delen hun ervaringen over jouw product of dienst op social media. Dit wordt door ons ondersteund door middel van inspirerende blogs en social updates.

Adverteren op social media
Promotie van jouw merk of product op één of meerdere social kanalen. Denk bijvoorbeeld aan een instarecept, Instagram reels, Stories of takeover, een winactie op Facebook of een inspiratiebord op Pinterest.

Product placement
Product placement kan ingezet worden als onderdeel van een lange termijn samenwerking.  Jouw merk of product komt regelmatig en crossmediaal terug op de blog en social media kanalen. Product placement is in de vorm van beeld.

Video
Een YouTube/ Instagram video waarin jouw merk of product wordt uitgelicht in de vorm van een recept, review of benoemd wordt in de wekelijkse vlog.

Banner
Het is mogelijk een banner te plaatsen op het platform. Een banner is een afbeelding of tekst die in een recept geplaatst zal worden. Zo is jouw merk gedurende langere tijd zichtbaar op de website. Een banner levert in korte tijd veel bereik op. De banner linked naar je website of webshop.

Eerder succesvol samengewerkt met

    We vinden het superleuk om met merken samen te werken, waar we zelf blij van worden. We delen ons enthousiasme graag via de website en social media.

Pauline is prettig om mee samen te werken,ze is professioneel, maakt mooie en relevante content en weet heel goed wat haar bezoekers en volgers willen.

Amber van Geluk
PR Manager Philips

Wij hebben voor verschillende campagnes met Pauline samengewerkt. Haar professionaliteit en zorgvuldige manier van werken zorgen voor een succesvolle samenwerking

Tessa de Jongh
Influencer manager HelloFresh

Mediakit

Download hier onze mediakit en heb alle gegevens bij de hand.

Interesse in een samenwerking?
Voor advertentiemogelijkheden en onze tariefkaart kan je contact opnemen met Annika of Pauline via info@uitpaulineskeuken.nl

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in