Menu

SAMENWERKEN

Uit Pauline’s keuken is dé plek voor foodlovers. Maandelijks bezoeken ruim 1.000.000 unieke bezoekers de blog, samen bekijken ze meer dan 2,7 miljoen pagina’s. Op Instagram hebben we ruim 116.000 fans, op Facebook zijn dat er 86.000 en op Pinterest ruim 82.000. Deze aantallen groeien nog elke dag. De doelgroep bestaat uit vrouwen in de leeftijd van 25 – 45 met een grote interesse voor lekker eten, goede ingrediënten en mooie keukenspullen. Ze zijn loyaal, betrokken, online actief en beschikken over meerdere social media accounts.

DIT IS WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN

Advertorial
Een blogpost over jouw merk of product op uitpaulineskeuken.nl Dit kan in de vorm van een recept, persoonlijke story, review, winactie etc. Wij bedenken graag een creatieve invulling om jouw merk op een doeltreffende manier onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep. Bekijk hier voorbeelden van eerdere samenwerkingen.

Partnership/Ambassadeursschap
Een lange termijn samenwerking waarin jouw merk of product regelmatig en crossmediaal terugkomt op de blog en de social media kanalen. Wij geloven in de kracht van herhaling, dit creëert betrouwbaarheid en overtuigingskracht en daarom zijn wij voorstander van langdurige partnerships.

(Top)member actie
Zorg voor mond tot mond reclame door onze fans in te zetten voor een top member actie. Onze loyale volgers testen en proeven mee en delen hun ervaringen over jouw product of dienst op social media. Dit wordt door ons ondersteund door middel van inspirerende blogs en social updates.

Adverteren op social media
Promotie van jouw merk of product op één of meerdere social kanalen. Denk bijvoorbeeld aan een instarecept, een Instagram storie of takeover, een winactie op Facebook of een inspiratiebord op Pinterest.

Product placement
Product placement kan ingezet worden als onderdeel van een lange termijn samenwerking.  Jouw merk of product komt regelmatig en crossmediaal terug op de blog en social media kanalen. Product placement is in de vorm van beeld.

Video/Vlog
Een YouTube/ Instagram video of IGTV vlog waarin jouw merk of product wordt uitgelicht in de vorm van een recept, review of benoemd wordt in de wekelijkse vlog.

Banner
Het is mogelijk een banner te plaatsen op mijn blog. Een banner is een afbeelding of tekst die in de zijbalk van mijn blog geplaatst zal worden. Zo bent u gedurende langere tijd zichtbaar op mijn blog. Een banner levert in korte tijd veel bereik op. De banner linked naar je website of webshop.

EERDER SUCCESVOL SAMENGEWERKT MET
Ik vind het superleuk om met merken samen te werken, waar ik zelf blij van word. Mijn enthousiasme laat ik graag zien via mijn blog en social media. Als trotse ambassadeur heb ik eerder samengewerkt met:

"Ik werk nu ruim een jaar samen met Pauline wat ontzettend leuk is! Ze is prettig om mee samen te werken, is professioneel, maakt mooie en relevante content en weet heel goed wat haar bezoekers en volgers willen. Hierdoor ontstaan altijd leuke ideeën die aansluiten bij haar doelgroep, maar ook goed bij onze behoeften passen. Ze weet de balans hiertussen goed te vinden en zo kunnen we samen mensen inspireren met mooie content.

Amber van Geluk
Jr. PR Manager Philips"

"Wij hebben voor verschillende campagnes met Pauline samen- gewerkt. Haar professionaliteit en zorgvuldige manier van werken zorgen keer op keer voor een prettige en succesvolle samen-werking. Pauline is meerdere keren bij ons op kantoor geweest voor diverse brainstormsessies en hier komen altijd leuke en inspirerende ideeën uit voort. Tevens ben ik echt een groot fan van haar schrijfstijl en fotografie!

Tessa de Jongh
Influencer marketing manager HelloFresh Benelux"

MEDIAKIT

 Mediakit 2020

Download hier onze mediakit en heb alle gegevens bij de hand.

 

Interesse?
Voor adverentiemogelijkheden en onze tariefkaart kan je contact opnemen met Annika of Pauline via info@uitpaulineskeuken.nl

 

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST