fbpx

Samenwerken

Uit Pauline’s keuken is dé plek voor foodlovers. Maandelijks bezoeken ruim 850.000 unieke bezoekers de blog, samen bekijken ze ruim 2,5 miljoen pagina’s. Op Instagram heb ik meer dan 102.000 volgers, op Facebook zijn dat er 80.000 en op Pinterest bijna 40.000. Deze aantallen groeien nog elke dag. De doelgroep bestaat uit vrouwen in de leeftijd van 25 – 45 met een grote interesse voor lekker eten, goede ingrediënten en mooie keukenspullen.

Dit is wat ik voor je kan betekenen

Advertorial
Een blogpost over jou merk of product op uitpaulineskeuken.nl Dit kan in de vorm van een recept, persoonlijke story, review, winactie etc. Wij bedenken graag een creatieve invulling om jouw merk onder de aandacht te brengen bij onze doelgroep.

Partnership/Ambassadeursschap
Een lange termijn samenwerking waarin jouw merk of product regelmatig en crossmediaal terugkomt op de blog en de social media kanalen. Ik geloof in de kracht van herhaling en daarom ben ik fan van partnerships.

Adverteren op social media
Promotie van jouw merk of product op één of meerdere social kanalen. Denk bijvoorbeeld aan een instarecept, een Instagram storie of takeover, een winactie op Facebook of een inspiratiebord op Pinterest.

Product placement
Een lange termijn samenwerking waarin jouw merk of product regelmatig en crossmediaal terugkomt op de blog en social media kanalen. Product placement is in de vorm van beeld.

Video/Vlog
Een YouTube of Instagram TV video waarin jouw merk of product wordt uitgelicht in de vorm van een recept, review of in de weekvlog.

Banner
Het is mogelijk een banner te plaatsen op mijn blog. Een banner is een afbeelding of tekst die in de zijbalk van mijn blog geplaatst zal worden. Zo bent u gedurende langere tijd zichtbaar op mijn blog. Een banner levert in korte tijd veel bereik op. De banner linked naar uw website of webshop.

Eerder succesvol samengewerkt met

Ik vind het superleuk om met merken samen te werken, waar ik zelf blij van word. Mijn enthousiasme laat ik graag zien via mijn blog en social media.

Ik werk nu ruim een jaar samen met Pauline wat ontzettend leuk is! Ze is prettig om mee samen te werken, is professioneel, maakt mooie en relevante content en weet heel goed wat haar bezoekers en volgers willen. Hierdoor ontstaan altijd leuke ideeën die aansluiten bij haar doelgroep, maar ook goed bij onze behoeften passen. Ze weet de balans hiertussen goed te vinden en zo kunnen we samen mensen inspireren met mooie content.

Amber van Geluk
Jr. PR Manager Philips

Wij hebben voor verschillende campagnes met Pauline samen- gewerkt. Haar professionaliteit en zorgvuldige manier van werken zorgen keer op keer voor een prettige en succesvolle samen-werking. Pauline is meerdere keren bij ons op kantoor geweest voor diverse brainstormsessies en hier komen altijd leuke en inspirerende ideeën uit voort. Tevens ben ik echt een groot fan van haar schrijfstijl en fotografie!

Tessa de Jongh
Influencer marketing manager HelloFresh Benelux

Mediakit

mediakit uit pauline's keukenDownload hier onze mediakit en heb alle gegevens bij de hand.

Interesse?

Voor adverentiemogelijkheden kan je contact opnemen met mij via info@uitpaulineskeuken.nl