ADVERTEREN

Mijn blog trekt dagelijks rond de 40.000 unieke bezoekers en dit aantal groeit nog steeds. Deze bezoekers staan garant voor ruim 2 miljoen pageviews per maand. De doelgroep bestaat uit vrouwen en mannen, in de leeftijd van 25 – 45 jaar die van koken en lekker eten houden en graag uit eten gaan.

Social Media bereik

Facebook 77.000+
Twitter 10.000+
Instagram 90.000+
Pinterest 29.000+
Bloglovin 12.000+

Het is mogelijk om uw bedrijf/product onder de aandacht te brengen op mijn website en/of social media kanalen. Dit kan op verschillende manieren.

Advertorial

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen?, plaats dan een advertorial op mijn blog. Een advertorial is een blogpost op mijn site waarin uw product, dienst, evenement uitgelicht wordt. In het artikel zal gelinked worden naar uw website. Ik plaats alleen advertenties die in de lijn liggen van mijn blog. Er moet een duidelijke link zijn met eten en/of koken. Voor adverentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Wouter van de Kamp van Adfactor wouter.van.de.kamp@adfactor.nl of 070 33 88 880.

Banner

Het is mogelijk een banner te plaatsen op mijn blog. Een banner is een afbeelding of tekst die in de zijbalk van mijn blog geplaatst zal worden. Zo bent u gedurende langere tijd zichtbaar op mijn blog. De banner linked naar uw website of webshop. Voor banner mogelijkheden kunt u contact opnemen met Adfactor.