ADVERTEREN

Uit Pauline’s keuken trekt dagelijks ruim 40.000 unieke bezoekers en dit aantal groeit nog steeds. Deze bezoekers staan garant voor meer dan 2 miljoen pageviews per maand. De doelgroep bestaat uit vrouwen en mannen, in de leeftijd van 25 – 45 jaar die van koken en lekker eten houden en graag uit eten gaan.

Social Media bereik

Facebook 80.000+
Twitter 10.000+
Instagram 96.000+
Pinterest 32.000+
YouTube 8500+
Bloglovin 13.000+

Het is mogelijk om uw bedrijf/product onder de aandacht te brengen op mijn website en/of social media kanalen. Dit kan op verschillende manieren.

Advertorial
Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen bij mijn doelgroep?, plaats dan een advertorial op mijn blog. Een advertorial is een blogpost op mijn website waarin uw product, dienst, evenement uitgelicht wordt. Dit kan in de vorm van een recept, een review, een winactie of in een andere vorm. Wij maken creatieve en unieke content op maat die perfect aansluit bij onze doelgroep. 

Partnership/Ambassadeursschap
Op deze manier laten we echt zien dat we fan zijn van uw merk. Op een creatieve manier laten we uw merk regelmatig terugkomen op onze blog en social media kanalen. Een lange termijn samenwerking die crossmediaal ingezet wordt. Met een heel doeltreffend resultaat. De kracht zit hem immers in de herhaling.

Adverteren op social media
Wilt u uw bedrijf of product onder de aandacht brengen op één of meerdere van mijn social media kanalen dan kan dat uiteraard ook. Het is een hele doeltreffende manier om uw doelgroep te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een instarecept, een Instagram storie of takeover, een winactie op Facebook of een inspiratiebord op Pinterest.

Video
Wij maken ook video’s i.s.m. een productieteam. Een YouTube video waarin uw merk of product wordt uitgelicht in de vorm van een recept, review of vlog. Ook te gebruiken als promofilm binnen uw eigen bedrijf.

Banner
Het is mogelijk een banner te plaatsen op mijn blog. Een banner is een afbeelding of tekst die in de zijbalk van mijn blog geplaatst zal worden. Zo bent u gedurende langere tijd zichtbaar op mijn blog. Een banner levert in korte tijd veel bereik op. De banner linked naar uw website of webshop.

Mediakit

Download hier onze mediakit en heb alle gegevens bij de hand.

Interesse?

Voor adverentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met ons via info@uitpaulineskeuken.nl