ADVERTEREN

Mijn blog trekt dagelijks rond de 40.000 unieke bezoekers en dit aantal groeit nog steeds. Deze bezoekers staan garant voor ruim 2 miljoen pageviews per maand. De doelgroep bestaat uit vrouwen en mannen, in de leeftijd van 25 – 45 jaar die van koken en lekker eten houden en graag uit eten gaan.

Social Media bereik

Facebook 77.000+
Twitter 10.000+
Instagram 91.000+
Pinterest 29.000+
Bloglovin 12.000+

Het is mogelijk om uw bedrijf/product onder de aandacht te brengen op mijn website en/of social media kanalen. Dit kan op verschillende manieren.

Advertorial

Wilt u uw bedrijf onder de aandacht brengen bij mijn doelgroep?, plaats dan een advertorial op mijn blog. Een advertorial is een blogpost op mijn site waarin uw product, dienst, evenement uitgelicht wordt. Dit kan in de vorm van een recept, een review, een winactie , ambassadeursschap van uw merk en in nog vele andere vormen. In het artikel zal gelinked worden naar uw website. Ik plaats alleen advertenties over producten en merken waar ik zelf enthousiast over ben.

Adverteren op social media
Wilt u uw bedrijf of product onder de aandacht brengen op één of meerdere van mijn social media kanalen dan kan dat uiteraard ook. Het is een hele doeltreffende manier om uw doelgroep te bereiken. Dit kan ik de vorm van mooie foto met tekst of in de vorm van een storie of live opname op Facebook en Instagram.

Banner

Het is mogelijk een banner te plaatsen op mijn blog. Een banner is een afbeelding of tekst die in de zijbalk van mijn blog geplaatst zal worden. Zo bent u gedurende langere tijd zichtbaar op mijn blog. Een banner levert in korte tijd veel bereik op. De banner linked naar uw website of webshop.

Interesse?

Voor adverentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Valentine de Jong van Adfactor / Hello Sparkle via valentine.de.jong@hellosparkle.nl of 070 33 88 880.