Basisrecepten

Ben je op zoek naar basisrecepten voor bijvoorbeeld cake, brood of pannenkoeken? Wij hebben alle basisrecepten voor je verzameld. Dit zijn stuk voor stuk makkelijke basisrecepten die iedereen kan maken. Handige en makkelijke basisrecepten voor brood, pasta, sauzen, soepen en basisgerechten. Met deze basisrecepten krijg je het koken onder de knie. Als je het basisrecept eenmaal goed kent, kun je vanuit daar variëren met de recepten door extra smaken toe te voegen.

Zelf havermelk maken

Lees meer overZelf havermelk maken

Warme choco met marshmallow-spies

Lees meer overWarme choco met marshmallow-spies

Groentefriet uit de airfryer

Lees meer overGroentefriet uit de airfryer

Proteïne pannenkoeken

Lees meer overProteïne pannenkoeken

Açai bowl

Lees meer overAçai bowl

Roux maken

Lees meer overRoux maken

Teriyaki saus maken

Lees meer overTeriyaki saus maken

Griesmeelpudding met bramensaus

Lees meer overGriesmeelpudding met bramensaus

Mayonaise maken

Lees meer overMayonaise maken

Crispy chili olie

Lees meer overCrispy chili olie

Garnalen kroketjes met citroen-mayo

Lees meer overGarnalen kroketjes met citroen-mayo

Chinese pannenkoekjes met lente-ui

Lees meer overChinese pannenkoekjes met lente-ui

Geroosterde tomatensoep

Lees meer overGeroosterde tomatensoep

Chili con carne uit de slowcooker

Lees meer overChili con carne uit de slowcooker

Avocado ei salade

Lees meer overAvocado ei salade

Zelf advocaat maken

Lees meer overZelf advocaat maken

Quiche Lorraine

Lees meer overQuiche Lorraine

Leren koken

Ben jij echt een beginner op het gebied van koken? Geen stress! Wij leren je koken aan de hand van deze makkelijke basisrecepten. Koken is echt niet ingewikkeld. Met een handvol goede ingredienten zet je al snel iets lekkers op tafel. Met deze basisrecepten wordt leren koken een makkie!

Iedereen kan koken

Iedereen kan koken, echt waar! En leren koken begint bij de basis. Als je die eenmaal onder de knie hebt, kun je eindeloos variëren met recepten, smaken en bereidingswijzen. Als je eenmaal weet hoe je een rode saus maakt zonder pakjes en zakjes, kun je daarna heel eenvoudig, door verschillende smaakmakers te gebruiken, een Italiaanse saus maken, een Mexicaanse of een Spaanse.

Onze favoriete basisrecepten

Kooktechnieken en tips

Naast het onder de knie krijgen van de basis, is het ook belangrijk dat je wat weet van kooktechnieken. Ook daar kunnen wij je mee helpen. Op onze site staan heel veel handige tips en trucs om jou het koken nog makkelijker te maken. Bijvoorbeeld:

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in