Hotspot Yoghurt Barn Amsterdam

Hotspot Yoghurt Barn Amsterdam

Er zat er al één in Utrecht en nu is ook Amsterdam aan de beurt. De Yoghurt Barn is sinds kort gevestigd in hartje Pijp en ik was uitgenodigd voor het bloggersevent. Ik ben dol op yoghurt en vooral de frozen variant, het is “The best of both worlds”, yoghurt en ijs. En nog healthy ook!


Yoghurt Barn Amsterdam

Naast het feit dat de Yoghurt Barn er super leuk uit ziet, overal zijn leuke zitjes gemaakt en er is een heuse lounge hoek, waar ik wel een middag zou kunnen doorbrengen, is de yoghurt ook gewoon heel erg lekker.

Yoghurt met fruit

Je stelt zelf je eigen yoghurt samen, als basis kies je voor magere, boeren, frozen, hangop of soja yoghurt en daarop gooi je alles wat je lekker vindt. Dit kunnen healthy dingen zijn zoals nootjes, vers fruit, muesli, vijgen, maar ook iets minder gezond, maar des te lekker brownies, karamel of koekjes. Voor diegene die niet kan kiezen zijn er de specials zoals de crazy cookies en de nieuwe Superfoods special met chiazaad, dadels en mulberries.

superfoods

Ik ging uiteraard voor een Frozen versie met rood fruit en het was echt super lekker. Ok en ik zal eerlijk zijn, ik heb ook nog een hangop met caramel en muesli gehad. Het was gewoon te lekker allemaal.

Yoghurt met fruit

Naast de yoghurts kan je bij de Yoghurt Barn ook terecht voor een kopje koffie met iets lekkers, een uitgebreide brunch of een high tea! Ik ben super enthousiast over dit leuke concept en kom zeker nog eens terug!

Yoghurt Barn Brunch

Yoghurt Barn, Eerste van der Helststraat 80, Amsterdam www.yoghurtbarn.nl

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in