Video: Unboxing 1000 en 1 smaken

Video: Unboxing 1000 en 1 smaken

Ik kreeg een mailtje van culi webshop 1000 en 1 smaken. Ik mocht zelf producten uitzoeken om te reviewen voor mijn site. Maar het leek mij veel leuker om verrast te worden. En bovendien ik vind alles op culinair gebied leuk en lekker, dus dat durfde ik zeker aan.

Bij 1000 en 1 smaken vind je heel veel lekkere delicatessen zoals chocola van Dolfin, van die heerlijke zachte amaretti koekjes, die ik in Italië altijd eet, lekker olijfolie en azijn uit Modena, pasta en risotto rijst, kruiden, truffel en super yummy popcorn.

Ik heb echt een te gek pakket gekregen. Kijk je mee wat voor lekkers ik ontvangen heb?

Ben je op zoek naar een leuk en lekker culi cadeautje? Ga dan zeker even in de webshop van 1000 en 1 smaken kijken, ik weet zeker dat je zult slagen! En met onderstaande kortingscode krijg je ook nog eens 10% korting op het gehele assortiment. (excl. verzendkosten)

Gebruik de code paulines-unboxing voor 10% korting in de webhop 1001 en 1 smaken.

Deze code is geldig t/m 16 november.

2 november 2013


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in