Kaascroissants met ham en roerei 4

Kaascroissants met ham en roerei

Kan een gewone croissant nóg lekkerder? Jazeker! Deze kaascroissants met ham en roerei zijn snel en gemakkelijk te maken. Perfect als stevig antikater-ontbijt of een luxe brunch. Wij hebben dé tip om deze kaascroissants nog lekkerder te maken. Lees snel het recept voor onze geheime truc.

Heerlijke kaascroissants

Begin je dag goed met deze heerlijke kaascroissants met ham en roerei. Dit recept is een mega-lekkere combinatie van klassieke ontbijtingrediënten, maar dan samen gebracht op een nét wat andere manier. Dit is het perfecte gerecht voor een lui weekendontbijt, een speciale brunch, of als stevige lunch met een kopje soep.

Kaascroissantje
Kaas croissants met ham en roerei
Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 croissants
  • 80 gr geraspte kaas
  • 4 eieren
  • Scheutje melk
  • 2 plakjes ham
  • 3 takjes bieslook
  • Peper en zout
  • Olijfolie
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Verdeel de geraspte kaas over een hete koekenpan en laat de kaas smelten.

  2. Snijd de croissants doormidden en leg ze met de open kant in de kaas. Bak de croissants een paar minuten totdat hij crispy aan de onderkant is. Laat een paar minuten afkoelen. Keer dan om op een bord.

  3. Maak ondertussen roerei in een andere pan. Verhit een scheutje olijfolie in een pan. Voeg de eieren toe en een klein scheutje melk. Laat de eieren al roerend stollen. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Verdeel een plakje ham over de kaascroissants. Verdeel het roerei over de croissants. Garneer met wat verse bieslook.

    Serveer meteen.

Kaascroissantje
Kaascroissants met ham en roerei 4

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in