
Quesadillas met kaas
Zin in een lekker en makkelijk quesadilla recept? Dan moet je deze quesadillas met kaas even proberen. Quesedillas zijn Mexicaans en je eet ze bij de lunch, als tussendoortje of bij de borrel. Het is super makkelijk om te maken en je hebt niet veel ingrediënten nodig. Het lekkerste is om ze met salsa saus of chili saus te eten. Ze doen ons denken aan onze studententijd. We ging vaak naar het Newscafé in Groningen. Daar had je deze tosti wraps op de kaart staan. Quesadillas zijn gebakken wraps met een vulling er tussen, vaak worden ze met kip gegeten, maar deze versie met kaas en chorizo is super lekker.

Culinaire post ontvangen?
Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.
Dat wil ik!Ingrediënten voor 4 personen
- 8 wraps
- 300 gr chorizo
- 1 rode paprika
- 3 tomaten
- 3 st. lente ui
- 200 gr geraspte cheddar
Lekker met
- guacamole (recept)
- tomatensalsa (recept)
- Partjes limoen
Zo maak je het
Zet een grote koekenpan op het vuur en laat deze heet worden. Gebruik geen olie of boter.
Snij de chorizo in dunne plakjes, de tomaten in stukjes, de lente ui in ringetjes en de paprika in blokjes.
Neem een wrap en beleg deze met de ingrediënten. Strooi er veel kaas over en leg er een wrap boven op. Leg de tortilla in een droge koekenpan en bak deze op een zacht vuur in ongeveer 5 – 7 minuten goudbruin. Dan draai je de tortilla om en bak je de andere kant ook nog 2 – 4 minuten.
Snij de quesedillas met kaas in punten en serveer het met salsasaus of guacamole.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan