Start nu met lekkere en persoonlijke eetschema’s op maat

NIEUW!
Powered by FitChef

Eet je glutenvrij, lactosevrij of liever zonder vlees of vis? Sport je intensief of juist helemaal niet? Wil je afvallen, op gewicht blijven of juist aankomen? Wat je doel en wensen ook zijn, wij stellen voor jou elke week opnieuw het ideale eetschema samen. Inclusief handige wekelijkse boodschappenlijst!

Nu met tijdelijk 41% korting

Wat is je doelstelling?

Eetschema op maat
Powered by FitChef

Elke week een nieuw eetschema op maat

Ontvang elke week een eenvoudig te volgen eetschema dat we volledig afstemmen op je persoonlijke behoefte en voorkeuren.

Met handige wekelijkse boodschappenlijst

Ontvang bij elk eetschema een overzichtelijke boodschappenlijst die je indien gewenst direct online kan bestellen. (Eenvoudig aanpasbaar voor meerdere personen).

Geef je voorkeuren op

We stemmen de eetschema’s volledig af op je persoonlijke voorkeuren. Sluit producten die je niet lust uit en kies je gewenste aantal eetmomenten per dag. Lust je een maaltijd niet? Vervang het met 1 klik! Super eenvoudig.

Over Uit Paulines Keuken

Uit Paulines Keuken is hét mooiste foodplatform van Nederland met lekkere, snelle en echt makkelijke recepten voor elke dag. Maandelijks bereiken wij meer dan een miljoen foodlovers met onze website en social media accounts. Wij laten zien dat koken (en lekker eten) echt niet ingewikkeld hoeft te zijn. Met een handvol ingrediënten kan je al snel iets lekkers maken. En met een kleine twist maken we het graag bijzonder.

Veelgestelde vragen

 • Kan mijn gezin mee eten?

  Ja zeker! Je hebt de optie om via je boodschappenlijst eenvoudig het aantal personen op te geven – voor het hele eetschema, maar ook voor losse maaltijden.

 • Wie maakt de recepten?

  De recepten in de eetschema’s zijn ontwikkeld en getest door FitChef.

 • Hoe ingewikkeld zijn de eetschema's?

  Absoluut niet ingewikkeld. Het is ons doel om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken, juist ook als je en drukke baan hebt of veel onderweg bent. De recepten in de eetschema’s bevatten alledaagse ingrediënten, zijn snel te bereiden én gemakkelijk mee te nemen.

 • Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

  Wanneer je kiest voor gewichtsverlies kan je in een periode van 3 maanden tijd zo’n 10 tot 12kg afvallen, afhankelijk van je beginsituatie. Wanneer je juist voor gewichtstoename kiest kom je in een periode van 3 maanden tijd zo’n 1,5 tot 2,5kg in spiermassa aan. Snellere gewichtsveranderingen zijn onverstandig: ze leiden tot terugval op de lange termijn, tekorten aan bepaalde voedingsmiddelen of juist overmatige vetopslag.

 • Ik lust of mag een ingrediënt niet. Wat nu?

  Via de ‘dieetvoorkeuren’ setting in je dashboard kan je ingrediënten die je niet lust heel simpel uitsluiten. Deze producten komen dan niet voor in je weekmenu’s. Komt er toch een maaltijd voorbij die je niet lekker lijkt, klik dan op ‘vervang’ en dan krijg je een ander recept.

 • Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?

  Het beëindigen van je abonnement is heel simpel. Ga in je dashboard naar het kopje ‘Abonnementen’ en klik op ‘Abonnement opzeggen’. Je abonnement wordt dan stopgezet na de periode die je vooruit betaald hebt. Vanaf dat moment heb je geen toegang meer tot je weekmenu’s en boodschappenlijsten.

 • Welke recepten kun je verwachten?

  Alle recepten zijn makkelijk te bereiden en geheel afgestemd op jouw behoefte en voorkeuren. Je hoeft geen chef kok te zijn om de recepten te bereiden. Net zoals je van Uit Paulines Keuken gewend bent zijn ook de recepten in je eetschema van FitChef lekker, leuk en makkelijk!

Een plan dat bij je past!

Start vandaag met je eerste eetschema!

3 maanden

€ 9,95

(per maand)
Nu met tijdelijk 41% korting

Jaar

€ 5,83

(per maand)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in