Food We Love Box

Food We Love Box

Ik hou van zulke initiatieven, een abonnement op je favo deli. En hoewel het zijn charmes heeft om in het weekend lekkere winkeltjes langs te struinen, is het ook wel makkelijk dat het bij je thuis wordt bezorgd. Food we love brengt die ervaring nu bij je thuis. En dan heb ik het nog niet eens over het verrassingseffect van deze box!

Een abonnement op de delicatessen service bezorgt je elke maand een box met vijf ambachtelijke producten om je vingers bij af te likken. Compleet met beschrijving, herkomst en recept. De inhoud is altijd een verrassing.

foodwelove vierluik

Wat is het?
De inhoud van de FoodWeLove box is altijd anders, en bevat tussen de vijf en zeven producten van eersteklas kwaliteit. Eén daarvan kun je altijd onmiddellijk burgermeester maken, één daarvan pas je deze week zo in je doordeweekse recept en de andere zijn voor langduriger gebruik. De box wordt elke maand bij je thuisbezorgd met een korte beschrijving. Op de website en op Facebook vind je meer achtergronden over de leveranciers en recepten die je kunt maken met de ingrediënten, mocht je om inspiratie verlegen zitten.

Weg bij de supermarkt
FoodWeLove is een initiatief van Marleen Basart. Marleen was succesvol category manager bij de grootste supermarkt van Nederland en in die functie kwam ze de mooiste ambachtelijke en authentieke merken tegen. Tot Marleens verdriet kregen de meeste daarvan nooit een kans in de supermarkt. Toen ze na een hectische week bij de grootgrutter haar carrière eens op een rij zette, besloot ze haar baan op te zeggen, haar hart te volgen en FoodWeLove op te richten. In december kwam haar eerste FoodWeLove box uit. De 300 dozen waren in een week uitverkocht.

foodwelove inhoud box

Wat vond ik er van?
Ik heb de box ontvangen en ik was reuze nieuwsgierig naar de inhoud. De producten zijn allemaal netjes verpakt en het ziet er tip top uit. De FoodWeLove box die ik ontvangen heb is een samenwerking met Restaurant Vermeer. Chef Chris Naylor zocht zes producten uit waarmee hij zelf graag werkt in zijn toprestaurant. In de box zat een lekkere reep chocola, die ik mij meteen meester heb gemaakt, pittige Remeker kaas, olijfolie van Meeuwig, een scones mix van Da Peppa, Bio Cider en een ginger achtig drankje op basis van paardebloem en distel. Ik ben zelf heel enthousiast over dit concept. Ik vind het ook leuk dat je zo producten uit kunt proberen, die je normaal niet zo snel zou kopen.

Prijs en beschikbaarheid
Eenmalige box kost  € 27,50 (inclusief verzendkosten)

Jaarabonnement  12  boxen ! 24,95 per maand.

Kijk voor meer info en aanmelding op www.foodwelove.nl

 

25 maart 2013


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in