Menu

Food We Love Box

Ik hou van zulke initiatieven, een abonnement op je favo deli. En hoewel het zijn charmes heeft om in het weekend lekkere winkeltjes langs te struinen, is het ook wel makkelijk dat het bij je thuis wordt bezorgd. Food we love brengt die ervaring nu bij je thuis. En dan heb ik het nog niet eens over het verrassingseffect van deze box!

Een abonnement op de delicatessen service bezorgt je elke maand een box met vijf ambachtelijke producten om je vingers bij af te likken. Compleet met beschrijving, herkomst en recept. De inhoud is altijd een verrassing.

foodwelove vierluik

Wat is het?
De inhoud van de FoodWeLove box is altijd anders, en bevat tussen de vijf en zeven producten van eersteklas kwaliteit. Eén daarvan kun je altijd onmiddellijk burgermeester maken, één daarvan pas je deze week zo in je doordeweekse recept en de andere zijn voor langduriger gebruik. De box wordt elke maand bij je thuisbezorgd met een korte beschrijving. Op de website en op Facebook vind je meer achtergronden over de leveranciers en recepten die je kunt maken met de ingrediënten, mocht je om inspiratie verlegen zitten.

Weg bij de supermarkt
FoodWeLove is een initiatief van Marleen Basart. Marleen was succesvol category manager bij de grootste supermarkt van Nederland en in die functie kwam ze de mooiste ambachtelijke en authentieke merken tegen. Tot Marleens verdriet kregen de meeste daarvan nooit een kans in de supermarkt. Toen ze na een hectische week bij de grootgrutter haar carrière eens op een rij zette, besloot ze haar baan op te zeggen, haar hart te volgen en FoodWeLove op te richten. In december kwam haar eerste FoodWeLove box uit. De 300 dozen waren in een week uitverkocht.

foodwelove inhoud box

Wat vond ik er van?
Ik heb de box ontvangen en ik was reuze nieuwsgierig naar de inhoud. De producten zijn allemaal netjes verpakt en het ziet er tip top uit. De FoodWeLove box die ik ontvangen heb is een samenwerking met Restaurant Vermeer. Chef Chris Naylor zocht zes producten uit waarmee hij zelf graag werkt in zijn toprestaurant. In de box zat een lekkere reep chocola, die ik mij meteen meester heb gemaakt, pittige Remeker kaas, olijfolie van Meeuwig, een scones mix van Da Peppa, Bio Cider en een ginger achtig drankje op basis van paardebloem en distel. Ik ben zelf heel enthousiast over dit concept. Ik vind het ook leuk dat je zo producten uit kunt proberen, die je normaal niet zo snel zou kopen.

Prijs en beschikbaarheid
Eenmalige box kost  € 27,50 (inclusief verzendkosten)

Jaarabonnement  12  boxen ! 24,95 per maand.

Kijk voor meer info en aanmelding op www.foodwelove.nl

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

6 reacties

 • Pauline
  7 april 2013 om 17:30

  Ik denk het niet, maar je kan altijd even informeren ;)

 • Daisy
  7 april 2013 om 03:33

  Leuk pakket zeg! Zouden ze het ook naar België sturen?

 • Maaike
  26 maart 2013 om 22:32

  Helemaal leuk. Das net zo iets als de beautyboxen, maar dan foodies.

 • Pauline
  25 maart 2013 om 21:38

  Ja een echte verrassing ;)

 • Joyce
  25 maart 2013 om 09:36

  Ziet er leuk uit! Vind het altijd leuk om op zo'n manier verrast te worden.

 • Sabien
  25 maart 2013 om 09:29

  Wat een leuk idee! Zo ontdek je veel nieuwe producten inderdaad :) xoxo

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.