Menu

OK vlees!

Waar mijn dagelijkse maaltijd vroeger bijna standaard uit vlees bestond, is dat tegenwoordig wel anders. Wij eten bijna geen vlees meer. Ik kook veel met groente, ik ben dol op groente en het is ontzettend veelzijdig in de keuken. Maar als ik dan vlees eet, dan kies ik voor goed vlees, in ieder geval scharrelvlees of biologisch vlees.

Een tijdje geleden maakte ik kennis met OK Vlees. OK vlees is  een webshop in vlees, diervriendelijk vlees! Het vlees is afkomstig van Nederlandse boeren en heeft dus geen kilometers lange reis afgelegd. Bovendien ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor het vlees en dit betekent goodbye Plofkip. Er worden geen groeiverbeters en antibiotica gebruikt en de dieren worden stressvrij geslacht.

Online vlees bestellen klinkt misschien een beetje gek en ik was ook reuze benieuwd naar de wijze van transport. Het vlees wordt met droogijs diepgevroren tot min 20 graden. Het vlees blijft hierdoor gedurende 36 uur diepgevroren. Ik kreeg via Post NL een keurig verpakt pakket in huis met zakjes droogijs en een beschermende zak er om heen. Je kan op deze manier zelfs ijs per post versturen. Bijvoorbeeld het bekende Margarita ijs van Eetschrijver wat ook in deze webshop te koop is.

En dan de smaak, je proeft dat het goed vlees is. Het is mals en puur van smaak. De kipfilet bestaat uit kip en niet uit vocht. Als je dan toch vlees wilt eten, eet dan goed vlees en laat die plofkip lekker liggen.

Wil je ook online je vlees bestellen, ga dan snel naar www.okvlees.nl

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

2 reacties

  • Pauline
    25 september 2012 om 18:21

    Jaa en heerlijk vlees ;)

  • Lisa
    24 september 2012 om 21:24

    Geweldige organisatie, hè! Wij hebben er nu ook al twee keer besteld, zo fijn dat ze het thuis komen brengen :).

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.