OK vlees!

OK vlees!

Waar mijn dagelijkse maaltijd vroeger bijna standaard uit vlees bestond, is dat tegenwoordig wel anders. Wij eten bijna geen vlees meer. Ik kook veel met groente, ik ben dol op groente en het is ontzettend veelzijdig in de keuken. Maar als ik dan vlees eet, dan kies ik voor goed vlees, in ieder geval scharrelvlees of biologisch vlees.

Een tijdje geleden maakte ik kennis met OK Vlees. OK vlees is  een webshop in vlees, diervriendelijk vlees! Het vlees is afkomstig van Nederlandse boeren en heeft dus geen kilometers lange reis afgelegd. Bovendien ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor het vlees en dit betekent goodbye Plofkip. Er worden geen groeiverbeters en antibiotica gebruikt en de dieren worden stressvrij geslacht.

Online vlees bestellen klinkt misschien een beetje gek en ik was ook reuze benieuwd naar de wijze van transport. Het vlees wordt met droogijs diepgevroren tot min 20 graden. Het vlees blijft hierdoor gedurende 36 uur diepgevroren. Ik kreeg via Post NL een keurig verpakt pakket in huis met zakjes droogijs en een beschermende zak er om heen. Je kan op deze manier zelfs ijs per post versturen. Bijvoorbeeld het bekende Margarita ijs van Eetschrijver wat ook in deze webshop te koop is.

En dan de smaak, je proeft dat het goed vlees is. Het is mals en puur van smaak. De kipfilet bestaat uit kip en niet uit vocht. Als je dan toch vlees wilt eten, eet dan goed vlees en laat die plofkip lekker liggen.

Wil je ook online je vlees bestellen, ga dan snel naar www.okvlees.nl

24 september 2012


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in