mojito cocktail maken

Cocktail O’ Clock Mojito

In de zomer drink ik graag cocktails. Zo af en toe dan hè? Van cocktails krijg ik altijd meteen een feest gevoel, dat komt denk ik omdat de meeste cocktails er ook uit zien als een feestje! Denk je niet? Mijn favoriete cocktail is toch wel de Mojito. Ik hou wel van de frisse smaak van limoen en munt. En het is een super easy peasy recept. Je hebt er niet veel voor nodig en het is zo klaar. I like!

4
yoghurt barn haarlem

Hotspot: Yoghurt Barn in Haarlem

Deze nieuwe aanwinst in hartje Haarlem maakt mij zielsgelukkig. Vorige week opende de Yoghurt Barn eindelijk haar deuren op de Kruisstraat en dat maakt mij blij. Haarlem is alweer de derde vestiging op rij. Al eerder schreef ik al net zo enthousiast over de barn in de Pijp. Je kon al terecht i Utrecht en nu is Haarlem dan ook echt aan de beurt.

10
salade falafel met tahin dressing

Fast & Fresh: Salade met falafel en tahin dressing

Wauw deze salade met falafel en tahin dressing is echt goed gelukt! Mag ik best zeggen toch? Ik had zin om een anders dan anders salade te maken. Eentje die lekker vult, maar toch gezond is. En een keertje zonder kaas. Is het jullie al opgevallen dat ik bijna overal kaas overheen gooi? Ja ik ben er dol op! Maar vandaag even niet. Alhoewel feta zeker niet misstaan had in dit recept…

4
overnight oats

Overnight Oats met frambozen en chocola

Havermout is still going strong! Echt ik zie de kunstwerkjes (want dat maken jullie ervan) nog steeds volop voorbij komen op Instagram. En eerlijk, ik ben het zelf ook nog lang niet zat. In de zomer houd ik het liever bij overnight oats, lekker koud! Straks als het kwik weer daalt, komt de warme versie weer op tafel. Ik eet het trouwens meestal als lunch, omdat ik mijn dagelijkse Griekse yoghurt ontbijtje niet kan missen.

6

Fotoverslag beschuitje eten bij Mijn Stadstuin

Net onder de rook van Amsterdam, midden in de natuur ligt Mijn Stadstuin. Dé plek waar ik met een aantal andere enthousiastelingen de nieuwe Granen Variatie beschuiten van Bolletje mocht proeven. De speltbeschuitjes zijn nieuw in het assortiment van Bolletje en 100% natuurlijk. Ze bevatten dus geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Heel fijn! En waar kun je dat nou beter proeven dan in een biologische groentetuin, waar je het beleg voor de beschuit rechtstreeks van het land kunt plukken.

5
lunchtrommel inspiratie

Kidsproof: 3 x Lunchtrommel inspiratie

Yes, de scholen zijn weer begonnen. Maar wat doe je nu in vredesnaam in die lunchtrommel? Ik heb persoonlijk niks tegen een lekkere boterham met kaas. Maar het is ook leuk om af en toe te variëren. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Ik geef je 3 ideetjes om de broodtrommel van je kids eens op een andere manier te vullen.  En ik zal het tegen niemand vertellen als jij dit trommeltje zelf mee naar je werk neemt…

12