Topblogs met recepten



Makkelijke Maaltijd: Spinazie risotto met blauwe kaas

23
apr
Post by: Pauline on apr 23, 2014 | 5 Comments
, , , ,
Hebben jullie lekker genoten tijdens de paasdagen? Ik heb er volop van genoten in mijn nieuwe huisje. Lekker uitgebreid brunchen en gezelligheid met la familia. Maar nu is het weer een gewone week en moet er weer gewoon gewerkt worden. Ik moet er volop tegenaan, want door alle verhuisperikelen loop

Meer..

Review Rutger Bakt

22
apr
Post by: Pauline on apr 22, 2014 | 6 Comments
, , ,
Hij was de gedoodverfde winnaar van Heel Holland Bakt, deze jonge verpleger schudde het ene na het andere succesrecept uit zijn mouw en inmiddels mag Rutger van den Broek zich de beste thuisbakker van Nederland noemen. Het bakken is hem met de paplepel ingegoten, als kind zat hij met grote

Meer..

Carpaccio van Rosbief met Truffelmayonaise

21
apr
Post by: Pauline on apr 21, 2014 | 10 Comments
, , , ,
Soms bedenk je een recept om een ingrediënt heen. Dat had ik met de truffelmayonaise van Jean Baton die ik onlangs in de Food we love box ontving. Die mayonaise is zo ontzettend lekker en ik begrijp wel dat het een guilty pleasure is van Culy’s Monique. Ik gebruikte hem

Meer..

Bacon Ei Muffins

20
apr
Post by: Pauline on apr 20, 2014 | 14 Comments
, , , ,
Yes het is Pasen! Ik heb mijn familie uitgenodigd in ons nieuwe huis voor een paasbrunch en ik ga allemaal lekkere dingen maken. Deze bacon ei muffins komen in ieder geval op tafel. Al eerder maakte ik een recept voor ei muffins, alleen dan een iets gezondere versie. Deze versie

Meer..

Chocolade brioche

19
apr
Post by: Pauline on apr 19, 2014 | 14 Comments
, , , ,
Brioche is van zichzelf als super lekker, maar deze chocolade brioche is helemaal te gek. Het is even een klusje, maar dan heb je ook wat. Brioche deeg is heel nat en daardoor lijkt het alsof het gaat mislukken, maar dat gebeurd echt niet, het is gewoon een kwestie van

Meer..

Hoe kook je het perfecte ei?

18
apr
Post by: Pauline on apr 18, 2014 | 26 Comments
, , ,
Hoe wil jij je ei het liefst? Ik heb hem het liefst zachtgekookt, met een nog lopende dooier. Het eiwit moet goed gestold zijn, want zacht eiwit daar gruwel ik van. Maar hoe kook je het perfecte ei? Ik houd meestal zo’n 6 minuten aan, dan is hij voor mij perfect.

Meer..
  • Keep in touch!



Image Description


Topblogs met recepten