Menu

Zelf brood bakken: 5 lekkere broodrecepten

Zelf brood bakken, dat is de meest gebruikte zoekterm momenteel op de site. Jullie zijn massaal op zoek naar broodrecepten om thuis zelf brood te kunnen bakken. Het leek mij daarom een goed idee om weer eens de archieven in te duiken en een lijstje met lekkere broodrecepten voor jullie te maken. Want dan heb je alle broodrecepten handig bij elkaar in 1 overzicht. Vergeet dit lijstje daarom niet op te slaan in je favorieten, zodat je het altijd bij de hand hebt.

Zelf brood bakken

Nu we al een tijdje in thuisquarantaine zitten, hebben we meer tijd om te bakken en te koken. Dat zien wij ook terug in onze bezoekersaantallen. De site wordt veel door jullie bezocht, nog meer dan met de kerstdagen. Superleuk! En we zien dus een toename in recepten om bepaald eten zelf te kunnen maken. Denk aan brood, maar ook sauzen en dips, zoete baksels, homemade soepen en salades voor op brood en ga zo maar door. Maar de broodrecepten zijn wel echt favoriet.

In dit lijstje met broodrecepten staat voor ieder wat wils. Zo deel ik het basisrecept voor brood zonder kneden en een basisrecept voor speltbrood. Maar in dit lijstje staat ook een supermakkelijk recept voor het zelf maken van naanbrood. Daarnaast hebben we nog een heerlijk recept voor pestobroodjes en een basisrecept voor bagels voor je klaarstaan. Kijk je mee naar de broodrecepten? Welke ga jij binnenkort maken?

1. Pestobroodjes

Klik hier voor het recept.

2. Makkelijk broodrecept zonder kneden

Klik hier voor het recept.

3. Naanbrood van 2 ingrediënten

Klik hier voor het recept.

4. Homemade bagels

Klik hier voor het recept.

5. Basisrecept speltbrood

Klik hier voor het recept.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.