speltbrood

Brood bakken: 5 lekkere broodrecepten

Zelf brood bakken, dat is de meest gebruikte zoekterm momenteel op de site. Jullie zijn massaal op zoek naar broodrecepten om thuis zelf brood te kunnen bakken. Het leek mij daarom een goed idee om weer eens de archieven in te duiken en een lijstje met lekkere broodrecepten voor jullie te maken. Want dan heb je alle broodrecepten handig bij elkaar in 1 overzicht. Vergeet dit lijstje daarom niet op te slaan in je favorieten, zodat je het altijd bij de hand hebt.

Recept brood maken

Zelf brood bakken

Nu we al een tijdje in thuisquarantaine zitten, hebben we meer tijd om te bakken en te koken. Dat zien wij ook terug in onze bezoekersaantallen. De site wordt veel door jullie bezocht, nog meer dan met de kerstdagen. Superleuk! En we zien dus een toename in recepten om bepaald eten zelf te kunnen maken. Denk aan brood, maar ook sauzen en dips, zoete baksels, homemade soepen en salades voor op brood en ga zo maar door. Maar de broodrecepten zijn wel echt favoriet.

Brood recepten

In dit lijstje met broodrecepten staat voor ieder wat wils. Zo deel ik het basisrecept voor brood zonder kneden en een basisrecept voor speltbrood. Maar in dit lijstje staat ook een supermakkelijk recept voor het zelf maken van naanbrood. Daarnaast hebben we nog een heerlijk recept voor pestobroodjes en een basisrecept voor bagels voor je klaarstaan. Kijk je mee naar de broodrecepten? Welke ga jij binnenkort maken?

1. Pestobroodjes

Pesto swirlbroodjes

Klik hier voor het recept.

2. Makkelijk broodrecept zonder kneden

Makkelijk recept brood

Klik hier voor het recept.

3. Naanbrood van 2 ingrediënten

Recept Naanbrood van twee ingrediënten

Klik hier voor het recept.

4. Homemade bagels

Zelf bagels maken

Klik hier voor het recept.

5. Basisrecept speltbrood

speltbrood

Klik hier voor het recept.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in