Warme vegetarische voorgerechten
Zoek je een warm vegetarisch voorgerecht? Dan is soep eigenlijk altijd goed. Zo ook onze pindasoep die je moet proeven als je net als ons dol bent op pindakaas en pindasaus. Uiteraard is er als warm voorgerecht meer mogelijk dan soep. We maken dan ook graag de feestelijke groentetaartjes van bladerdeeg. Die zijn ook lekker bij een high tea!
Vegetarische voorgerechten koud
Een vegetarisch voorgerecht in de lente en zomer is lekker om koud te eten. Ontdek hoe je op drie verschillende manieren caprese salade maakt. De mooi opgemaakte witlofsalade met appel is ook lekker fris en verrassend. Maak van deze salades altijd een extra portie. Dan heb je de dag erna een gezonde vegetarische lunch!
Makkelijke vegetarische voorgerechten
Weinig tijd is geen probleem voor het maken van onze makkelijke en vegetarische voorgerechten. Een simpel vegetarisch voorgerecht is de tomaten-crèmesoep. Die lust iedereen! Vol van smaak en extra lekker zonder pakjes en zakjes. Moeilijk? Nee hoor, want in 15 minuten staat hij al op tafel.
Tijdens het aspergeseizoen kiezen we aspergesoep graag als vegetarisch voorgerecht. In een half uurtje tover je het ‘witte goud’ om in een huisgemaakte soep met moderne twist. Geen zin in soep? Dan maken wij graag de gevulde champignons. Die zien er ook meteen feestelijk uit!
Luxe vegetarische voorgerechten
Tijdens een dinertje is het leuk om wat meer luxe vegetarische voorgerechten te serveren. Voordeel is dat iedereen deze recepten heerlijk vindt, ook de niet-vega’s. Zo hoef je niet voor iedereen iets anders te maken. Easy! Want wie zegt nou nee tegen een caprese taartje met burrata? Het taartje maak je gemakkelijk en staat heel gezellig op tafel. Ook lekker chique: verse ravioli met pesto. Snel klaar en luxe genoeg voor het kerstdiner. Wil je soep maken als vegetarisch voorgerecht? Dan is de wortelsoep met kokosmelk een eyecatcher op tafel!