5 x borrelhapjes met Boursin

5 x borrelhapjes met Boursin

Sponsored. Er is de laatste tijd volop geborreld met Boursin. Vandaag deel ik 5 borrelrecepten met Boursin van mijn insiders. Want oh, wat zijn jullie creatief geweest. De borrelhapjes vlogen me om de oren op Instagram, Facebook en Twitter. Zo leuk om te zien dat mijn insiders zo enthousiast aan de slag zijn gegaan. Op de hashtag #vrijmiboursin kon ik alles in de gaten houden. En ik zag zoveel lekkers voorbij komen, dat het nog lastig was om er vijf uit te kiezen voor dit artikel. Maar het is gelukt! Wil je nou alle recepten terugzien? Dat kan, via de #vrijmiboursin zie je alle inzendingen en kun je nog meer inspiratie opdoen voor lekkere borrelhapjes.

Blijf vooral lekker doorgaan met het maken van borrelhapjes met Boursin en vergeet ze niet te posten op social media. In de volgende blog maak ik bekend wie de winnaars zijn van deze insiderschallenge en het toffe borrel event bij mogen wonen. Ik zal hier ook bij aanwezig zijn om jullie persoonlijk te ontmoeten. Zo leuk!

1. Wrap met boursin, spek en ui van @vanleeuwenwendy
Dit ziet er lekker uit, een soort snelle Flammkuchen is het eigenlijk, maar dan gemaakt met een wrap. Deze variatie met Boursin in plaats van crème fraiche lijkt me ook heel erg lekker. En het leuke is, je kunt het gezellig met elkaar delen.


2. Bladerdeeghapjes met Boursin, tijm en oregano van @veer92
Bladerdeeghapjes zijn altijd een goed idee. En je kunt er volop mee variëren. Zo maakt Vera ze met Boursin, tijm en oregano en een versie met Boursin, honing en amandelen. Klinkt goed! Deze gaan op mijn ’to bake’ lijstje. 

3. Boursin bitterballen van @out_mijn_keuken
Oh my, bitterballen met Boursin. Wat een ontzettend leuk idee. Ik ben dol op bitterballen, wat mij betreft een perfecte vrijdagavond snack. En deze bitterballen met Boursin lijken me echt heel erg lekker. Die ga ik zeker een keer maken.

4. Borrelbrood met Boursin van @hetkeukentjevansyts
Wat een leuk idee om een borrelbrood te maken met Boursin. Het borrelbrood is al een bekend recept op de blog, maar ik heb het zelf nog nooit met Boursin geprobeerd. Nu ik dit zie vraag ik me eigenlijk af waarom niet. Dit lijkt me een erg lekkere combinatie. En een borrelbrood doet het altijd goed op feestjes!

5. Ham,- en omeletrolletjes met Boursin van @magdalien_things
Yum, dit ziet er ook lekker uit. Een makkelijk receptje voor de vrijdagavond. Handig voor als je snel even iets lekkers wilt maken voor de visite.   

Het gaat nog een moeilijke klus worden om de volgende keer de winnaars uit te kiezen. Ik vind namelijk alles leuk en lekker. Gelukkig hoef ik daar nu nog niet over na te denken en blijf elkaar en mij vooral inspireren met lekkere borrelhapjes met Boursin. Tag mij @uitpaulineskeuken en gebruik #vrijmiboursin zodat ik alles makkelijk terug kan zien. Bij deze wens ik jullie veel succes en kookplezier!

Dit bericht is in samenwerking met Boursin, lees mijn disclaimer.

9 augustus 2016


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in