5 x Cheesecake recepten

5 x Cheesecake recepten

Cheesecake, daar mag je mij voor wakker maken. Echt waar! Ik ben dol op cheesecake. En daarom deel ik vandaag graag 5 cheesecake recepten op de blog. Mijn persoonlijke favorieten. Van lekker zoete cheesecakes tot aan frisse varianten. En van de gebakken versie tot aan de makkelijke no-bake cheesecakes. Er zit voor iedereen wel wat bij. Als ik buiten de deur een koffietje doe, spiek ik altijd even op de kaart naar de zoetigheden. Als er dan een cheesecake tussen staat bestel ik dat 9 van de 10 keer erbij. Sorry, not sorry. Ik ben er echt onwijs fan van en kan het dan moeilijk laten staan.

Did someone say cheese?

Ik ben vooral dol op de gebakken versie, oftewel de New York cheesecake. Ik heb een heerlijk basisrecept hiervan in het lijstje gezet. Want dat mag niet ontbreken natuurlijk. Met dit basisrecept kun je alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld een bodem maken van speculaas of salted caramel over de cheesecake besmeren. Yum!

De gebakken versie is altijd wat steviger. En de no-bake versie lijkt meer op de Hollandse kwarktaart. Beiden vind ik lekker hoor. De no-bake versie is net wat frisser en is superlekker met bijvoorbeeld fruit. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? De gebakken of de ongebakken cheesecake? En welk van deze cheesecake recepten ga jij binnenkort maken?

1. Twix cheesecake met Oreo bodem

5 x Cheesecake recepten

Klik hier voor het recept.

2. No bake aardbeien cheesecake

5 x Cheesecake recepten

Klik hier voor het recept.

3. New York cheesecake

5 x Cheesecake recepten

Klik hier voor het recept. 

4. Lemon blueberry cheesecake

5 x Cheesecake recepten

Klik hier voor het recept.

5. Cheesecake met chocoladecake bodem

5 x Cheesecake recepten

Klik hier voor het recept.

Dat waren ze dan. Mijn vijf favoriete cheesecake recepten. Nu ik dit artikel schrijf, krijg ik er meteen weer zin in. Heb jij dat ook? Laat me vooral weten wat jouw favoriete cheesecake recept is, vind ik leuk!

20 juni 2019


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in