Menu

5 x Cheesecake recepten

Cheesecake, daar mag je mij voor wakker maken. Echt waar! Ik ben dol op cheesecake. En daarom deel ik vandaag graag 5 cheesecake recepten op de blog. Mijn persoonlijke favorieten. Van lekker zoete cheesecakes tot aan frisse varianten. En van de gebakken versie tot aan de makkelijke no-bake cheesecakes. Er zit voor iedereen wel wat bij. Als ik buiten de deur een koffietje doe, spiek ik altijd even op de kaart naar de zoetigheden. Als er dan een cheesecake tussen staat bestel ik dat 9 van de 10 keer erbij. Sorry, not sorry. Ik ben er echt onwijs fan van en kan het dan moeilijk laten staan.

Did someone say cheese?

Ik ben vooral dol op de gebakken versie, oftewel de New York cheesecake. Ik heb een heerlijk basisrecept hiervan in het lijstje gezet. Want dat mag niet ontbreken natuurlijk. Met dit basisrecept kun je alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld een bodem maken van speculaas of salted caramel over de cheesecake besmeren. Yum!

De gebakken versie is altijd wat steviger. En de no-bake versie lijkt meer op de Hollandse kwarktaart. Beiden vind ik lekker hoor. De no-bake versie is net wat frisser en is superlekker met bijvoorbeeld fruit. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? De gebakken of de ongebakken cheesecake? En welk van deze cheesecake recepten ga jij binnenkort maken?

1. Twix cheesecake met Oreo bodem

Klik hier voor het recept.

2. No bake aardbeien cheesecake

Klik hier voor het recept.

3. New York cheesecake

Klik hier voor het recept. 

4. Lemon blueberry cheesecake

Klik hier voor het recept.

5. Cheesecake met chocoladecake bodem

Klik hier voor het recept.

Dat waren ze dan. Mijn vijf favoriete cheesecake recepten. Nu ik dit artikel schrijf, krijg ik er meteen weer zin in. Heb jij dat ook? Laat me vooral weten wat jouw favoriete cheesecake recept is, vind ik leuk!

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

5 reacties

 • Nadina
  21 juni 2019 om 14:47

  Heerlijke cheesecakes! Ik ga ze allemaal uitproberen ?

 • Nadina
  21 juni 2019 om 14:46

  Jij wilde even laten weten dat je in Auckland woont? ? Okay girl.

 • Linda
  21 juni 2019 om 11:33

  Ook ik ben fan van cheesecake! Met lemoncurd, gezouten karamel, witte chocolade, fruit..héérlijk!! Met de komende temperaturen wordt het een frisse cheesecake met fruit denk ik..? of toch...

 • Pauline
  20 juni 2019 om 11:08

  ohhh lucky you

 • Susan
  20 juni 2019 om 07:49

  Ik maak eigenlijk altijd jouw lemon cheesecake, met bosvruchten/ aardbeien. Zo lekker!! In Auckland, waar ik woon, heeft mijn favoriete cafe heel veel heerlijke cheesecakes - zowel de NY als de no-bake daar zijn jum.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.