5 x homemade lekkernijen voor vaderdag

5 x homemade lekkernijen voor vaderdag

Na moederdag komt natuurlijk vaderdag! Dit jaar valt het op zondag 17 juni. Dus als je dit berichtje leest en je was het eigenlijk vergeten, geen paniek! Je hebt nog een aantal dagen om iets te maken, kopen of te organiseren. Ik ben afgelopen moederdag (mijn eerste) enorm verwend met een ontbijt op bed, Chanel parfum en een lieve brief van Lasse. Stiekem geschreven door zijn papa natuurlijk. Superlief en ik was een hele trotse moeder die dag. Dat ben ik iedere dag hoor, maar op moederdag natuurlijk extra. En daarbij sta ik ook altijd even stil bij de vrouwen (en ook mannen) die het moeilijk hebben, juist op deze dagen. Ik gun het iedereen die het graag wil zo ontzettend om vader of moeder te worden en ik kan me heel goed voorstellen dat dagen als deze dan extra pijnlijk kunnen zijn. Misschien is het een goed idee om elkaar dan juist ook te verwennen met iets lekkers. Om even de zorgen te vergeten.

Ik heb vijf lekkere vaderdag treats voor je op een rij gezet. Stuk voor stuk guilty pleasures waar iedere vader wel blij van wordt denk ik. Liefde van de man gaat immers door de maag. En hoe leuk is het om samen met je kroost de keuken in te duiken en iets lekkers te bakken voor papa. Kunnen ze met trots zeggen dat ze het zelf gemaakt hebben. Heb je koekjes gebakken? Doe ze in een leuk blik of kartonnen doosje. Staat extra leuk als je het weggeeft. Voor het gehele recept moet je even klikken op de link boven de foto.

Twix cheesecake met Oreo bodem

 

Pannenkoekentaart met lemoncurd

pannenkoekentaart

Pastéis de nata

pastéis de nata maken

Koekjes met chocolade en noten

koekjes met chocolade

Red velvet marmercake

red velvet cake

 

14 juni 2018


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in