Menu

5 x homemade lekkernijen voor vaderdag

Na moederdag komt natuurlijk vaderdag! Dit jaar valt het op zondag 17 juni. Dus als je dit berichtje leest en je was het eigenlijk vergeten, geen paniek! Je hebt nog een aantal dagen om iets te maken, kopen of te organiseren. Ik ben afgelopen moederdag (mijn eerste) enorm verwend met een ontbijt op bed, Chanel parfum en een lieve brief van Lasse. Stiekem geschreven door zijn papa natuurlijk. Superlief en ik was een hele trotse moeder die dag. Dat ben ik iedere dag hoor, maar op moederdag natuurlijk extra. En daarbij sta ik ook altijd even stil bij de vrouwen (en ook mannen) die het moeilijk hebben, juist op deze dagen. Ik gun het iedereen die het graag wil zo ontzettend om vader of moeder te worden en ik kan me heel goed voorstellen dat dagen als deze dan extra pijnlijk kunnen zijn. Misschien is het een goed idee om elkaar dan juist ook te verwennen met iets lekkers. Om even de zorgen te vergeten.

Ik heb vijf lekkere vaderdag treats voor je op een rij gezet. Stuk voor stuk guilty pleasures waar iedere vader wel blij van wordt denk ik. Liefde van de man gaat immers door de maag. En hoe leuk is het om samen met je kroost de keuken in te duiken en iets lekkers te bakken voor papa. Kunnen ze met trots zeggen dat ze het zelf gemaakt hebben. Heb je koekjes gebakken? Doe ze in een leuk blik of kartonnen doosje. Staat extra leuk als je het weggeeft. Voor het gehele recept moet je even klikken op de link boven de foto.

Twix cheesecake met Oreo bodem

 

Pannenkoekentaart met lemoncurd

pannenkoekentaart

Pastéis de nata

pastéis de nata maken

Koekjes met chocolade en noten

koekjes met chocolade

Red velvet marmercake

red velvet cake

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.