Menu

Winnen: 3 x EDIAS koffieabonnement

Every day is a saturday! Was het maar zo’n feest. Maar met de koffie van EDIAS kan je toch iedere dag het zaterdaggevoel creëren. Jullie weten dat ik een echte coffeelover ben. Het is voor mij dagelijks een verwenmomentje . De afgelopen maanden had ik het geluk, dat er iedere maand verse bonen op de mat lagen. Wil jij dat ook?, lees dan snel verder.

EDIAS coffee neemt je mee op reis in de wondere wereld van koffie. Hun missie is om iedereen kennis te laten maken met de smaak van echte verse koffie. Bij EDIAS gaan ze op zoek naar de beste kwaliteit. Die zoektocht hoef je dus zelf niet meer af te leggen, dat doen zij al voor je. Je kunt een koffieabonnement afsluiten en dan ontvang je iedere maand een zakje koffie op de deurmat. Dit kan in verschillende hoeveelheden van 250 gr tot een kilo. Je hebt al een koffieabonnement vanaf €8,95 per maand.

edias koffie

Het is iedere maand een verrassing wat je krijgt. Zo heb ik al een heerlijke fruitige koffie uit Ethiopië geproefd, een koffie met tinten karamel en noten uit Guatamala en momenteel drink ik een koffie met chocolade en sinaasappel uit Costa Rica. De bonen zijn vers gebrand en dat ruik je zodra je de verpakking openmaakt. Hoewel het dus iedere maand een verrassing is, ben ik nooit teleurgesteld. Iedere koffie was tot nu toe lekker. Puur en krachtig tegelijk.

Cadeautje
Naast het feit dat je voor jezelf een abonnement kunt afsluiten is er ook een cadeaumogelijkheid. Op deze pagina kan je een cadeau-abonnement voor iemand anders afsluiten. Vanaf €32,50 krijgt de gelukkige 3 maanden lang, verse koffie op de deurmat.

Winnen?

3 x cadeau-abonnement koffie

En het goede nieuws is dat ik 3 cadeau-abonnementen onder jullie mag verloten. Je ontvangt gedurende 3 maanden, iedere maand 250 gr verse koffiebonen in je brievenbus. Hier kun je ongeveer 27 kopjes koffie van zetten. Dus wil je ook dat zaterdaggevoel vasthouden?, doe dan vandaag nog mee.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat een reactie achter in de comments en vertel mij hoe jij je koffie het liefst drinkt.
 • Voor een extra winkans deel je dit bericht op Facebook en Twitter.
 • En wil je op de hoogte blijven van Edias Coffee? Like dan ook hun Facebook pagina.

De winactie loopt t/m vrijdag 26 september en de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Kortingscode
Geen zin om te wachten? Met de kortingscode Pauline2014 hoef je gedurende 3 maanden geen verzendkosten te betalen.

edias koffie

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

97 reacties

 • mijke
  27 september 2014 om 23:39

  Lekker, ik drink mijn koffie het liefste met een klein beetje room. :)

 • Nathalie Willems
  26 september 2014 om 22:23

  In de weekenden start ik graag met een kopje zwarte koffie van vers gemalen bonen.
  Op mijn werk begin ik de dag met een cappucino :)

 • Kelly
  26 september 2014 om 20:54

  Een sterke espresso, met héél veel melkschuim, afgewerkt met een laagje cacao! Heerlijk...

 • Joost
  26 september 2014 om 09:32

  Ik drink mn koffie liefst zwart met een beetje bruine suiker. Uiteraard gezet met versgemalen bonen.

 • jacqueline
  26 september 2014 om 06:23

  Koffie, heerlijk! !!!
  Zwart en sterk!

 • Eline Bravenboer
  26 september 2014 om 04:10

  Heet!
  Ik drink mijn koffie graag gloeiend heet !
  Alleen nu vaak beteuterd aan de lauwe koffie...omdat ik net weer even mijn handen vol had.(heb een heerlijke maar aandacht vragende baby van vier maanden).

 • Yan
  25 september 2014 om 23:25

  Precies! Elke dag het zaterdaggevoel creëren!
  Mijn verwenkoffie bestaat daarom uit een dubbele espresso met een scheut Hazelnut Baileys en een bolletje biologische vanille ijs!

 • Saskia
  25 september 2014 om 20:42

  Ik heb twee barista's in huis die voor mij heerlijke koffie maken van de lekkerste zelfgemalen bonen. Als ik een café d'amour krijg van mijn lief, kan mijn dag niet meer stuk, maar ook van een grote Latte Macchiato door zoonlief gemaakt, kan ik vreselijk genieten.

 • pips
  25 september 2014 om 19:31

  Ik lust zelf geen koffie maar ik zou mijn mannetje ermee verrassen. Hij drinkt zijn koffie het liefst sterk en goed heet.

 • Marieke Koppenaal
  25 september 2014 om 17:54

  Als ik naar mijn werk ga neem ik graag een beker koffie met karakter mee, gebrouwen in mijn personal coffeemaker van KitchenAid. Wanneer ik thuis ben geef ik er doordeweeks de voorkeur aan om de espresso machine van mijn lief te gebruiken, die maalt de bonen voor je en maakt een heerlijke koffie met een mooi lichtbruin laagje.
  En in de weekenden geniet ik van langzaam op gang komen met een kingsize glas espresso macchiato, vast niet zoals het bedoeld is, maar dat geeft wel het perfecte weekendgevoel!

 • Simone
  25 september 2014 om 17:44

  Als je het hebt over het koffiemoment in het weekend dan drink ik mijn koffie het liefst met mijn liefste.
  Na de weekend s..! Heet, vol en robuust. Een momentje van bijkomen.

 • zoe
  25 september 2014 om 17:29

  Ik drink mijn koffie: 'elke dag anders'. Wij zijn thuis groot koffie fan en beschikken over 5 verschillende koffie apparaten en ontelbaar veel soorten koffie. Welke soort, apparaat en smaak ik kies tijdens een koffie moment, hangt af van mijn bui en de weersomstandigheden:)

 • Monique van Straalen
  25 september 2014 om 17:26

  Koffie?? Dat is genieten van heerlijk donker gebrande bonen. Starten met de druk op de knop, het geratel van de bonen en dan de geur die vrij komt bij het lopen van de koffie. Stil en zonder geluid genieten van mijn kopje zwarte koffie waar ik mijn 2 handen om heen geslagen heb.Mmmmmmmm

 • George
  25 september 2014 om 17:21

  Ik drink m'n koffie het liefst zoals ikzelf ben: heet, zwart en sterk. ;)

 • Christine
  25 september 2014 om 17:17

  Ik drink mijn koffie het liefst zwart.. Zo proef ik pas echt de heerlijke koffie en de kracht ervan.
  Voor speciale gelegenheden is een Latte Macciato altijd welkom:)

 • Wilma
  25 september 2014 om 17:16

  Koffie vind ik het lekkerst 's ochtends bij het ontwaken. Ik heb een tijdje zonder geprobeerd, maar koffie is zo veelzijdig en een heerlijke toevoeging aan mijn ochtend ritueel dat ik het nu weer met plezier drink, samen met mijn maatje :)

 • Kirsten
  25 september 2014 om 12:13

  Ik drink mijn koffie zwart, zodat ik de smaak van de koffie goed proef. Maar een goede cappuccino is ook niet te versmaden, met biologische volle melk of ik maak verwenkoffie met gemalen dadels en kokosmelk. Heerlijk! Eén keer per dag geniet ik van een goede kop koffie, en het zou super zijn als ik dit zou winnen, want dan kan ik ook nog experimenteren met verschillende soorten koffie!

 • simone
  25 september 2014 om 09:00

  Mijn koffie drink ik het liefste zwart, zo proef je de echte koffie smaak nog.
  Maar omdat dit bonen zijn (en ik een nespresso apparaat heb) zou ik deze aan mijn moeder en stiefvader geven. Dan kan ik daar genieten van de koffie als ik op bezoek ga!

 • Willemijn
  25 september 2014 om 07:28

  Koffie! Overal en altijd, heerlijk. Zwart, goede koffie heeft verder niks nodig wat mij betreft. Dus kom maar op met dat proefpakket :-)

 • Karin
  24 september 2014 om 22:08

  's morgens als ik beneden kom is de eerste opluchting van de dag het aanzetten van onze heerlijke espressomachine. Terwijl hij bromt en spoelt, gaat de verse melk op het fornuis. Een perfecte schuimlaag op een pittige espresso: laat de dag maar beginnen!

 • Elisa
  24 september 2014 om 21:30

  Goede koffiebonen hebben niks anders nodig, dus ik drink mijn koffie het liefst zwart, eerst even malen zodat de hele keuken alvast ruikt naar heerlijke verse koffie. In de ochtend bij het opstaan, in de middag bij een tijdschriftje of 's avonds bij het laatste huiswerk. Koffie, verse koffie, ik kan niet zonder.

 • Els
  24 september 2014 om 20:09

  Lekker een vers gezette filterkoffie en dan de ochtend heerlijk alleen beginnen, even een geniet moment voor mezelf, zailg alleen al van de geur wordt ik blij.

 • Suéla Westerveld
  24 september 2014 om 20:08

  Zwarte koffie (Nespresso). Maar wil heel graag de bonenkoffie ervaren.

 • Wilja
  24 september 2014 om 17:44

  Wat een leuke winactie! Wij zijn thuis nu veel aan het experimenteren met koffie en verschillende apparaten om het mee te maken. Elke week proberen we nieuwe bonen uit en zetten we dit op diverse manieren. Uiteindelijk vind ik vaak gewone filterkoffie wel het lekkerste!

 • Jose Bezu
  24 september 2014 om 17:41

  Heerlijke versgemalen koffie. Ik heb het liefst een lekker cappuccino met extra shot espresso.

 • Suzanne
  24 september 2014 om 15:45

  Gewoon zwart!!

 • Esther
  24 september 2014 om 08:40

  Sorry, vergeten te melden hoe ik mijn koffie het liefst drink. Mijn favoriet: versgemalen! Gewone koffie, met een wolkje melk en een klein beetje suiker. En dan op zaterdagochtend met een leuk tijdschrift op de bank.

 • Esther
  24 september 2014 om 08:38

  Oh, dat is pas leuk. Niet alleen lekkere koffie, maar ook nog steeds een verrassing welke smaak. Ik doe graag mee en zal het bericht ook delen op Facebook. Er zijn vast meer gegadigden...

 • Jolanda
  24 september 2014 om 07:22

  Ik drink mijn koffie het liefst 's ochtends vroeg, een heerlijke sterke bak. Even een moment voor mezelf voordat de kids door het huis rennen! Daarna kan de dag beginnen....., of toch nog een bakkie:-)

 • Anne
  23 september 2014 om 22:31

  Ik drink mijn koffie bijna altijd zwart van versgemalen koffiebonen. En sinds mijn zusjes werk(t)en bij een koffiezaak verslaafd aan koffie uit de cafetiere. Bezuinigen op goede koffie doe ik dan ook liever niet;)

 • Mirjam Levering
  23 september 2014 om 22:04

  Ik drink nog maar 3 kopjes per dag, maar dan ook wel echt lekkere koffie! Het liefst drink ik ze uit mijn eigen apparaat een lekker bakje cappuccino, heerlijk! Ik verheug mij nu alweer op mijn eerste bakkie morgen.

 • Kitty
  23 september 2014 om 21:47

  Koffie ... In vele variaties ... Lekker op de ouderwetse manier, 'slow-koffie' : in een prachtig blauwe, porseleinen koffiekan met filter (ja, het oog wil ook wat!) op n pitje, filter erop, vers gemalen koffie en heet water erop gieten, steeds weer een beetje ... Met warme melk! Feest! Of een espresso, ook met vers gemalen koffiebonen, uit zo'n "Italiaans" espressoapparaatje op het vuur...
  En soms een nespresso. Die vind ik dan weer lekker met een klein beetje koffiemelkpoeder.
  Ik vind het heerlijk om er de tijd voor te nemen -als ik die heb- en ga er dan ook echt even voor zitten. Kies een mooi kopje uit de 'vintage-verzameling' , lekker koekje erbij ...
  Dus ja, ik zou die koffiebonen wel willen winnen...

 • Rowan Huijser
  23 september 2014 om 21:26

  Een heerlijke flat white. Dit is echt goddelijk. Het bestaat uit één deel sterke espresso, twee delen warme (niét gekookte) melk en een een dun laagje microschuim. Je kunt het zien als een zusje van de latte, maar dan kleiner en iets sterker, waardoor de smaak naar mijn mening verfijnder is.
  Ik hoop zo dat ik deze actie win, lijkt me echt geweldig. Want dan kan ik nog vaker genieten van mijn favoriete koffietje :)

  Liefs!

 • Jelle
  23 september 2014 om 20:53

  Ik doe mee voor mijn vader. Hij drinkt het liefste een sterke bak met een klein beetje koffiemelk, en dan het liefste ongeveer 10 op een dag :p

 • Maaike
  23 september 2014 om 20:49

  Het liefste drink ik café au lait. En helemaal leuk als je de koffie van iemand anders voorgeschoteld krijgt! Ik ben erg benieuwd naar deze koffiesmaken!

 • Els
  23 september 2014 om 20:46

  Zwart! Maar op zijn tijd is een sterk bakkie met volle melkschuim en hete melk (cappuccino) ook heerlijk! Alleen gezet met goede kwaliteit bonen natuurlijk!

 • Elze
  23 september 2014 om 20:45

  Alweer een leuke actie! Het liefst drink ik lekkere verse koffie met vers gemalen bonen, en dan maakt het mij niet uit wat voor soort, als er maar melk bij zit ;) Ik houd er ook van om allerlei extra smaakjes uit te proberen!

 • Julia
  23 september 2014 om 20:29

  Ik en mijn 2 huisgenoten zijn dol op koffie! Er gaat heel wat van dat zwarte goedje doorheen bij ons. Zo drink ik het ook het liefst, zwart. Als de smaak wat minder is, doe ik er wel een zoetje in ;)

 • Bianca
  23 september 2014 om 20:16

  Ik drink zelf geen koffie maar heb wel vrienden die er dol op zijn.
  Lijkt me leuk om ze een keer aparte koffie voor te schotelen.

 • Lotte
  23 september 2014 om 20:07

  Jaaaa, ik wil! :-) Voor mijn vriend en mij is koffie onze gezamenlijke liefde. De beste koffiezaakjes opzoeken, naar t coffeefestival maar vooral op zaterdagochtend samen aan de keukentafel onze espresso. Dat zijn mijn geluksmomentjes. Jammer genoeg kunnen we nog niet zelf malen, maar met dit cadeautje gaan we daar verandering in brengen :-) Overigens drink ik helemaal niet zoveel koffie, alleen als ie écht lekker is!

 • Suzanne Ulijn
  23 september 2014 om 20:03

  De dag begint pas met koffie! Direct, het liefst met en stevige, dikke schuimlaag van volle melk zodat er een zachte cappuccino ontstaat. De dag kan niet beter beginnen.
  En hoe ik mijn koffie de rest van de dag het liefste drink? Latte met vriendinnen, Latte met karamel, slagroom en nootjes in de herfst. Koffie met een beetje chocomelk na een heerlijke winterwandeling in de sneeuw. Of, als ik heerlijk `s avond op de bank zit met een laagje 43, lekkere koffie en een hoop slagroom… Koffie op heel veel verschillende manieren dus!

 • Margreet
  23 september 2014 om 19:35

  Best jammer dat alle prijsvragen via Facebook lopen , ik heb uit privacy redenen geen Facebook.
  Net als meerdere mensen.

 • Selene
  23 september 2014 om 19:32

  Ohh wat een leuke winactie weer! Ik ben dol op koffie en loop altijd ieder koffiezaakje binnen om te kijken, ruiken, proeven... Heerlijk! Koffie is voor mij net als lachen; een dag zonder is een dag niet geleefd! En laten we eerlijk zijn, van goede koffie krijg je toch vanzelf een lach op je gezicht :-)

  Ik drink mijn koffie in de ochtend het liefst zwart, zo puur mogelijk. Rond 16.00 uur, tegen de middagdip aan, trakteer ik mijzelf het liefst op een zelfgemaakte cappuccino met een stevige, dikke schuimlaag van volle melk. Zo eentje waar je, heel toepasselijk, een lach van op je gezicht krijgt. Geen cacao 'on top', tijdens een baristaworkshop bij Kaldi heb ik geleerd dat dat 'not done' is in koffieland. En eigenlijk ook helemaal niet nodig :-)

 • Astrid de wind
  23 september 2014 om 17:58

  Zelf drink ik geen koffie, maar ik zet het wel graag. Het moment waarop de koffie in t filter gaat en ik t water op giet. Ik geniet ervan als ik deze handelingen doe en mijn lief geniet van de eerlijke koffie! Geen apparaat bij ons. Enne, we horen vaak dat de koffie zo heerlijk is. Echt dat stukje tijd doet t m!

 • Ilse
  23 september 2014 om 17:48

  Ik ben net terug van een heerlijk lang weekend op Sicilie, en mn koffie drink ik het liefst zoals de Italianen. Loeisterk met een beetje suiker (en dan staand aan de bar van een koffietentje). Ook nog eens heel gezellig!

 • Canal Couture
  23 september 2014 om 15:41

  Wat een leuk concept!
  Hoe ik mijn koffie het liefste drink? Op een terras in Italie. Een espresso of ristretto van goede koffiebonen is second best. En als ik mijn ogen dicht doe waan ik me toch even op dat Italiaanse terras. Heerlijk!

 • Sita
  23 september 2014 om 15:08

  Ik ben zelf geen koffie liefhebber maar doe mee voor mijn man. Hij drinkt zijn koffie het liefste zwart en zo sterk mogelijk. We hadden altijd een nespresso apparaat en sinds kort een bonen machine dus dit zou een leuke verrassing voor hem zijn!

 • Sarah
  23 september 2014 om 11:56

  Wat een leuke actie. Ik zelf ben geen koffie drinker, maar doe mee voor mijn vader die niet zonder kan. Het liefst drinkt hij zijn koffie met een snufje peper en kaneel, helemaal zwart!

  Hier zou ik hem echt mee kunnen verassen!

 • Lieke Meulenbroek
  23 september 2014 om 11:30

  Wij hebben een koffieapparaat die de bonen vers voor ons maalt Zelf drink ik graag een cappuccino en mijn man drinkt graag een dubbele espresso.

 • Ellen
  23 september 2014 om 11:02

  Onlangs kocht ik een prachtige koffiemachine met piston, en een koffiebonenmolen. Heerlijk: die geur van versgemalen bonen. En het allerlekkerst is dan een pittige espresso om zondagmorgen wakker mee te worden. In de dubbelwandige espressoglaasjes die ik van mijn zusje kreeg!

 • Kayla
  23 september 2014 om 10:15

  Ik werk op een residentiële jeugdinrichting. Waar iedereen gek is op koffie. Vanwege de bezuinigingen mag er geen koffie meer worden ingekocht. Geen koffie meer voor ons dus:( Wat een prachtige win actie zou dit voor ons zijn.

  Latte macchiato,
  Café latte of café zwart.
  Pas als ik koffie op heb,
  Heb ik een geweldige start!'(l)

 • Julia
  23 september 2014 om 09:36

  Wat een leuke winactie!ik doe graag mee. Ik ben gek op cappuccino. Deze maak ik gewoon thuis van filterkoffie met warme ouderwetse opgeklopte melk. Snufje kaneel erover en genieten maar!

 • Ingrid Schmitz
  23 september 2014 om 09:23

  Lekker zwart.

 • Debby
  23 september 2014 om 08:58

  Mmmm...ik maak er cappucino van met soyaroom of een latte macchiato of gewoon een kopje koffie..de keuze is reuze

 • Madelijn
  23 september 2014 om 08:39

  Oeeeeh dat ziet er lekker uit! Ik ben dol op latte machiato!! En dan vooral met koffie die extra lekker is! Daar wordt ik zo! blij van! Dus kom maar door met die boontjes

 • Marieke
  23 september 2014 om 08:22

  Erg leuke actie. Ik zou die koffiebonen heel graag aan mijn vriend cadeau doen omdat hij een echte koffie liefhebber is.Hij drinkt de koffie zoals je koffie hoort te drinken, (zoals hij dat zelf zegt) zwart... zodat je de smaak van de koffie proeft zoals die is.

 • Inge
  23 september 2014 om 07:46

  Elke ochtend een kopje verse espresso, van corleone bonen! Lekker puur, krachtig. (donker gebrand)

 • Gemma
  22 september 2014 om 23:23

  Geweldig! Lekkere koffie van heerlijke bonen, de ene keer als
  een soort oppepper en de andere keer een en al gezelligheid!
  Lijkt me super!

 • Daniëlle
  22 september 2014 om 22:45

  Voor mij graag een capuccino maar manlief drinkt dagelijks zijn ☕️ zwart. Ik wil hem graag verrassen met zo'n origineel koffiecadeau op de deurmat!!!
  Pauline ga zo door met je site

 • Sabine
  22 september 2014 om 22:35

  's Ochtends cappuccino en later op de dag met een klein scheutje melk. Vers gemalen bonen ouderwets opgieten, tegenwoordig slowcoffee geheten. Heerlijk!
  En dan merk je gelijk dat de ene boon de andere niet is. Ben erg benieuwd naar de verschillende soorten koffie en ding daarom graag mee naar een proefabonnement!

 • marian Cornelissen
  22 september 2014 om 22:15

  Mijn koffie drink ik puur natuur, zwart. Lekkere bonen zijn een must. Dus probeer ik heel graag een nieuwe soort uit.

 • Rosalie
  22 september 2014 om 21:47

  Simpel, zwart met suiker!

 • Gringie
  22 september 2014 om 21:36

  De oude koffiemolen van oma heeft manlief opgeknapt en doet alweer heel wat jaren meermaals op een dag dienst.
  Niets zo lekker als eigen gemalen bonenkoffie en zelf opschenken.
  Erg leuk om elke maand een andere koffie te proeven en vooral te ruiken in huis.

 • Elsbet | La Vie Pure
  22 september 2014 om 21:14

  Oooh, heerlijk, koffie! Ik doe mee!

 • Karin
  22 september 2014 om 19:39

  Wat leuk, ik doe mee voor mijn man, dat is een enorme koffiedrinker. Ik lust het zelf niet.
  Hij houdt van een lekker sterk bakkie koffie, zonder iets erin.

 • Anne
  22 september 2014 om 19:02

  Het allerlekkerst vind ik een Panna Montata: een heerlijke (dubbele) espresso in een cappucino-kop, met daarbovenop heerlijke verse slagroom en wat cacaopoeder.. Goddelijk!

 • mijke
  22 september 2014 om 18:43

  Ik doe graag mee. Mijn koffie drink ik het liefste met een klein scheutje room of als cappucino. :)

 • Lissy
  22 september 2014 om 18:39

  Uiteraard drink ik mijn koffie zwart. Puur natuur. En dan wel een bak die gezet is van goede bonen. Eerlijk toegeven.. Ik kan niet meer zonder m'n espressomachine. Iedere keer weer een verse kop heerlijke koffie. Die geur alleen al!! Laat die bonen van Edias maar doorkomen. Mijn machientje wacht met smart om deze bonen om te zetten in zwart goud! :-)

 • Julie
  22 september 2014 om 18:38

  Het liefst drink ik mijn koffie met een bodempje Liqor43 onderin, heerlijke straffe verse koffie en hierop een paar lepels vers geklopte spagroom. Afmaken met wat kaneel voor een feestelijke touch.. Yummie.. Maar dat is eigenlijk echt alleen voor zondag en het kan echt niet elke dag zondag zijn, zaterdag dus wel en dan gewoon met een klein scheutje melk.. Ook genieten!! :)

 • Jeanine
  22 september 2014 om 18:05

  Ik drink mijn koffie het liefst zwart. Heerlijk puur! Daarbij zijn lekkere bonen een must. Sowieso heerlijk om voor het zetten even mn neus in de zak bonen te steken.. mmm...

 • Elisa
  22 september 2014 om 18:04

  Hmmmmm heerlijk, koffie! Ik drink mijn koffie het liefst zwart en lekker sterk, uit mijn Italiaans koffiepotje. Even boontjes malen, koffiepotje op het gasforuis en binnen een minuut komt pruttelend een heerlijke koffie naar boven :-) Een beetje variatie is niet mis dus dit abonnement lijkt me heerlijk!

 • Patty
  22 september 2014 om 18:03

  Het liefst drink ik koffie met wat melk en melkschuim dat in een mooi figuurtje gegoten is. Alleen dat latte art is verdomde lastig om onder de knie te krijgen... Meer koffie = meer oefenen!

 • Bente
  22 september 2014 om 17:50

  Heerlijk met je ogen dicht de geur opsnuiven van vers gemalen koffiebonen! Dat lijkt me helemaal lekker als je daarvoor niet eens je huis uit hoeft :) Ik drink mijn koffie het liefste zwart met een stukje pure chocolade. Als ik mezelf een momentje gun in de zon op m'n balkon dan ga ik voor een cappuccino..

 • els
  22 september 2014 om 17:48

  Mmmm koffie, zo zwart als de nacht, Ristretto. Na 3 weken Italie weer afkicken thuis want de juiste smaak nog niet gevonden.

 • Evelyne
  22 september 2014 om 17:33

  Ik houd ontzettend van koffie! Maar koffie (cafeïne) helaas niet van mij.... Ik maak elke ochtend een heerlijke koffie verkeerd met koffie van versgemalen (cafeïnevrije) bonen en opgeschuimde melk. Elke dag weer genieten.

 • Carla
  22 september 2014 om 17:33

  Mmmmmm...verse koffiebonen. Alleen de geur al.
  We hebben een espressoapparaat en bonenmaler. Op de dagen dat ik 's ochtends thuis ben, maak ik een latte macchiato of een cappuccino. En dan 's avonds na het eten nog een cappucino of espresso.

 • caroliene
  22 september 2014 om 17:32

  Ik zou mijn coffielover wel willen verrassen met een koffie abbonnement, misschien kan het wel blijven doorlopen daarna ? We zijn druk met verbouwen en hebben net een 2de kindje erbij, rede genoeg om goeie koffie te verdienen !

 • Charissa Koops
  22 september 2014 om 17:18

  Het liefst drink ik mijn koffie als een cappucino, maar als ik thuis koffie zet dan drink ik het zwart of met wat melk uit de caffetiere (French Press) na het zelf gemalen te hebben in mijn handmolen.

 • Joyce
  22 september 2014 om 17:11

  Oh wat ontzettend leuk! Ik drink mijn koffie het liefst heel sterk en zwart. De lekkerste koffie komt voor mij uit een espresso potje. Mijn geluksmomentje is dan ook elke avond na het eten een sterke espresso uit mijn Bialetti potje met daarbij lekker wat extra pure chocolade.

 • Kayleigh
  22 september 2014 om 17:10

  Wat een toffe winactie is dit. Over ongeveer een week krijgen wij eindelijk onze espressomachine (de Bezzera Magica) met een aparte bonenmaler, tamper, tampmatje, melkkannetje, uitklopbak etc. Heb er echt zo'n zin in: heerlijk zelf aan de slag met de lekkerste koffie's en natuurlijk ook met latte art. Ik drink m'n koffie het liefst als een heerlijke romige cappuccino met een goede (liefst biologische) volle melk en het allerliefst met een heerlijke scone met jam en clotted cream erbij, maar dat is optioneel. Dit koffieabonnenment zou echt super goed van pas komen!

 • Eline
  22 september 2014 om 16:35

  Ik vind koffie superlekker ruiken maar vind het niet lekker, heel stom vind ik dat!

 • Inge
  22 september 2014 om 16:34

  Wij zijn echte zwarte koffie drinkers!! Heel soms, op een winterse dag willen we nog wel eens volle melk opschuimen voor een cappuchino maar meestal "the real stuff"

 • Marjolein
  22 september 2014 om 16:19

  Leuke winactie! Hier in huis zijn we echte koffiefreaks en we hebben dan ook een bonenmaler en espressoapparaat. Ik drink het liefste een smaakvolle espresso in de ochtend (en dan niet zo'n te donker gebrande, maar een waar nog bijvoorbeeld fruit en noot-smaken in te ontdekken zijn), daar wordt je goed wakker van!

 • marlies
  22 september 2014 om 15:22

  Ik drink mijn koffie het liefst met een beetje kardemom en wat kaneel in het koffiefilter. Ik probeer pas na 11:00 uur een kopje koffie te drinken en max 2 per dag. Zo geniet ik er nog meer van!

 • Jacqueline
  22 september 2014 om 15:13

  Versgemalen en dan ik de moka! Heerlijke cappuccino of espresso! Leuk om eens andere en verschillende bonen te proberen!

 • Demi
  22 september 2014 om 14:44

  Ik drink koffie het liefst zwart maar soms ga ik voor een espresso machiato (cortado). Heb zelf een Jura apparaat voor verse bonen :)

 • Renske
  22 september 2014 om 14:31

  Fijn! Wij hebben sinds kort een filtermachine met bonenmaler dus zijn nog echt aan het uitproberen. Dit lijkt me geweldig! Ik drink mijn koffie trouwens het liefst zwart. Maar af en toe flink melk erin is ook een traktatie.

 • Barbara
  22 september 2014 om 14:29

  Jeetje, wat een leuke winactie! Ik drink vreemde genoeg mijn koffie het liefst 's avonds en dan bij voorkeur zwart. Buitenshuis is een flat white favoriet, maar ik heb nog niet onder de knie hoe ik die zelf goed kan maken.

 • Wouter
  22 september 2014 om 14:14

  Ik drink hem het liefst als volgt: 's ochtends de koffie malen in m'n Barazza Encore, vervolgens in de cafétierre laten trekken en hoppa mee de auto in in m'n glazen keepcup. Heerlijk! Mijn favo koffiemoment van de dag.

 • Linda
  22 september 2014 om 13:59

  Het liefst drink ik mijn koffie of zwart en sterk of met lekker veel lobbig geklopte melk met een heerlijk schuimkraagje.

 • Z
  22 september 2014 om 13:56

  Hmm de prijs valt heel erg mee! Maareh, is het dan wel de bedoeling dat je een koffiebonenmalertje (?) hebt? (Kan geregeld worden natuurlijk!)

  Ik drink m'n gemalen koffie in m'n handige bodum kopje, als het kan met een klein plonsje volle melk. Student hé, dus wel meer dan eentje per dag!

 • Little Train
  22 september 2014 om 13:36

  Heel simpel, met alleen een beetje (magere) koffiemelk. Wij hebben net sinds zaterdag een koffiemachine. Winnen zou dus wel heel super zijn! :-D

 • Lisa
  22 september 2014 om 13:13

  Ik drink mijn koffie het liefste in de vorm van een cappuccino of een latte macchiatio. Maar eerlijk gezegd ben ik niet de grote koffieliefhebber in huis, dit is mijn vriend. Hij is iedere keer weer op zoek naar dé perfecte koffiebonen en probeert dus ook iedere maand wat anders uit. Volgens mij heeft hij ze nog niet gevonden, want hij heeft tot nu toe nog niet één keer dezelfde bonen vaker dan eens besteld. Voor hem zou dit cadeau-abonnement dus ideaal zijn; zo hoeft hij zelf niet meer op zoek, maar komt de koffie vanzelf naar hem toe! Hij drinkt zijn koffie overigens ook het liefst in de vorm van een (uiteraard altijd zelf gemaakte) cappuccino of latte macchiato mét een beetje cacaopoeder erop, maar een espresso op zijn tijd kan hij ook erg waarderen.

 • anita
  22 september 2014 om 13:06

  Het liefst lekker sterk en zwart! Daarbij mujn telefoon om lekker mijn blogs te lezen, heerlijk genieten!!

 • Lisa
  22 september 2014 om 13:04

  Wat een tof concept! Ik drink mijn koffie het liefst zwart, behalve 's ochtends - dan drink ik het liefst een cappuccino, want dan vind ik zwart nog een beetje te heftig ;)

 • San
  22 september 2014 om 12:57

  Mmmm...koffie verkeerd! In een groot glas!

 • Tessa
  22 september 2014 om 12:51

  Oeh, klinkt goed! Wij hebben zelf zo'n superfancy koffiezetapparaat voor bonen dus dit zou heel welkom zijn :). Het allerliefst drink ik mijn koffie als cappuccino, daar kan ik af en toe echt naar snakken!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.