Winnen: 3 x EDIAS koffieabonnement

Winnen: 3 x EDIAS koffieabonnement

Every day is a saturday! Was het maar zo’n feest. Maar met de koffie van EDIAS kan je toch iedere dag het zaterdaggevoel creëren. Jullie weten dat ik een echte coffeelover ben. Het is voor mij dagelijks een verwenmomentje . De afgelopen maanden had ik het geluk, dat er iedere maand verse bonen op de mat lagen. Wil jij dat ook?, lees dan snel verder.

EDIAS coffee neemt je mee op reis in de wondere wereld van koffie. Hun missie is om iedereen kennis te laten maken met de smaak van echte verse koffie. Bij EDIAS gaan ze op zoek naar de beste kwaliteit. Die zoektocht hoef je dus zelf niet meer af te leggen, dat doen zij al voor je. Je kunt een koffieabonnement afsluiten en dan ontvang je iedere maand een zakje koffie op de deurmat. Dit kan in verschillende hoeveelheden van 250 gr tot een kilo. Je hebt al een koffieabonnement vanaf €8,95 per maand.

edias koffie

Het is iedere maand een verrassing wat je krijgt. Zo heb ik al een heerlijke fruitige koffie uit Ethiopië geproefd, een koffie met tinten karamel en noten uit Guatamala en momenteel drink ik een koffie met chocolade en sinaasappel uit Costa Rica. De bonen zijn vers gebrand en dat ruik je zodra je de verpakking openmaakt. Hoewel het dus iedere maand een verrassing is, ben ik nooit teleurgesteld. Iedere koffie was tot nu toe lekker. Puur en krachtig tegelijk.

Cadeautje
Naast het feit dat je voor jezelf een abonnement kunt afsluiten is er ook een cadeaumogelijkheid. Op deze pagina kan je een cadeau-abonnement voor iemand anders afsluiten. Vanaf €32,50 krijgt de gelukkige 3 maanden lang, verse koffie op de deurmat.

Winnen?

3 x cadeau-abonnement koffie

En het goede nieuws is dat ik 3 cadeau-abonnementen onder jullie mag verloten. Je ontvangt gedurende 3 maanden, iedere maand 250 gr verse koffiebonen in je brievenbus. Hier kun je ongeveer 27 kopjes koffie van zetten. Dus wil je ook dat zaterdaggevoel vasthouden?, doe dan vandaag nog mee.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Laat een reactie achter in de comments en vertel mij hoe jij je koffie het liefst drinkt.
  • Voor een extra winkans deel je dit bericht op Facebook en Twitter.
  • En wil je op de hoogte blijven van Edias Coffee? Like dan ook hun Facebook pagina.

De winactie loopt t/m vrijdag 26 september en de winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Kortingscode
Geen zin om te wachten? Met de kortingscode Pauline2014 hoef je gedurende 3 maanden geen verzendkosten te betalen.

edias koffie

22 september 2014


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in