
Wentelteefjes van Brioche
Van het overgebleven Brioche brood heb ik wentelteefjes gebakken. Wentelteefjes is de oplossing voor als je brood niet zo vers meer is. Je kan ze in principe van ieder brood maken. Het voordeel van brioche is, dat het een lekker zoet brood is. Samen met de kaneel zet je dan heel snel een heerlijk weekend ontbijtje op tafel.
Zou je gewoon wit of bruin brood gebruiken, dan zou ik nog wat extra suiker toevoegen. Wat ook een lekker idee is om wentelteefjes van suikerbrood of krentenbrood te maken. Eet ze wel direct op, want warm zijn ze het aller lekkerste.
Ingrediënten voor 4 plakjes
4 plakjes brioche brood
200 ml melk
1 ei
1 tl kaneel
Zo maak je het
Klop de ei, samen met de melk en de kaneel door elkaar. Je kan dus eventueel wat suiker of vanillesuiker toevoegen.
Laat een koekenpan heet worden.
Haal de plakjes brioche brood door het ei mengsel en bak ze in ongeveer 3 minuten per kant goed bruin worden.
Lekker met roomboter of jam.

We zijn genomineerd!
We zijn genomineerd voor website van het jaar 2023! Help jij ons deze mooie titel binnen te slepen? Stem op ons en maak kans op mooie prijzen.
StemmenWas het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan