Pasta met roomsaus

Populaire recepten deze maand

Benieuwd wat de populaire recepten van dit moment zijn? Op dit artikel verzamelen de 10 meest geliefde gerechten op Uit Paulines Keuken.

December is de maand van gezelligheid en culinaire verwennerij. Of je nu een uitgebreid kerstdiner organiseert of gewoon wil genieten van winterse gerechten, dit lijstje van populaire recepten brengt je sowieso in de juiste sfeer. Van hartige stoofschotels tot feestelijke desserts, er is voor ieder wat wils. Laat je inspireren en maak van deze december een smakelijk feest!

10 populaire recepten van dit moment

1. Stoofpot met rundvlees en ontbijtkoek

Stoofpot van rundvlees

2. Pasta met roomsaus

Pasta met roomsaus

3. Wildstoof van hert

wildstoof van hert

4. Kerstkoekjes

Kerstkoekjes versieren

5. Tonijntartaar met wasabi-mayonaise

tonijntartaar met wasabi mayonaise

6. Boeuf Bourguignon

Boeuf bourguignon

7. Haricots verts

Haricot verts

8. Aardappelpuree - basisrecept

Aardappelpuree basisrecept

9. Kerst amuses

3x amuse

10. Pavlova dessert met stoofperen

Pavlova dessert met stoofperen

Populaire recepten zijn deze maand

De absolute favoriet deze maand? Onze Boeuf Bourguignon. Geen verrassing, want dit klassieke Franse stoofgerecht is perfect voor de koude decemberdagen. Op de tweede plek staat het Pavlova dessert met stoofperen – een echte showstopper op de kersttafel. De derde plaats wordt ingenomen door de tonijntartaar met wasabi-mayonaise, een licht en fris voorgerecht met een Aziatische twist. Perefect voor de feestdagen.

Ook de kerstkoekjes zijn deze maand populair – favoriet bij jong en oud. Daarnaast zien we dat de aardappelpuree en haricots verts vaak op het menu staan als klassieke bijgerechten tijdens de feestdagen.

Wat we leuk vinden om te horen in de reacties en DM’s op onze Instagram: jullie delen steeds vaker jullie eigen versies van deze recepten. De een voegt een scheutje truffelolie toe aan de aardappelpuree, terwijl de ander de tonijntartaar serveert met een zelfgemaakte avocadocrème. Dat is precies waar koken om draait – een recept maken zoals jij het lekker vindt.

Blijf daarom vooral jullie kookavonturen met ons delen. We vinden het super leuk om te zien wat jullie maken en hoe jullie de populaire recepten aanpassen. Samen maken we het nog lekkerder in de keuken!

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

4.4 (5 stemmen)
Monique

Geschreven door:

Monique van Loon

Monique (hoofdredacteur) is dagelijks bezig met eten én schrijven. Met een onstilbare honger naar nieuwe ideeën en een onmiskenbare liefde voor het geschreven woord, brengt ze dagelijks haar passie voor food en storytelling naar Uit Paulines Keuken.
More About Us

Gratis ebook ontvangen?

Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:

  • Download gratis ebooks
  • Bewaar je favoriete recepten
  • Voeg je recepten toe aan collecties
  • Maak een weekmenu
  • Stel je persoonlijke voorkeuren in
Aanmelden

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.