Menu
twix-koekjes-13.jpg

5 x Lekkere koekjes recepten

Van deze heerlijke koekjes recepten gaat je culi hart sneller kloppen. Er staan inmiddels heel wat recepten op de site. Ik selecteer daarom mijn 5 favoriete koekjes recepten voor jullie. Dan hoef je niet eindeloos te zoeken, maar heb je de lekkerste recepten in 1 handig overzicht. Als je dit artikel opslaat in je favorieten, kun je het ook nog makkelijk terugvinden. Ik heb gekozen voor allerlei soorten koekjes. Van rijstkoekjes tot shortbread en nog veel meer. Als ik de koekjes recepten zo onder elkaar zie staan, krijg ik meteen weer zin om te gaan bakken. Perfecte tijdsbesteding voor op een regenachtige zondag. Mijn all time favorite zijn toch wel de Twix koekjes. Ik ben dol op caramel in combinatie met chocola en koek, yum! Wat is jouw favoriete koekjes recept? Klik op de titel boven de foto voor het hele recept.

Twix koekjes

twix-koekjes

Zoals ik in de intro al vertel, dit zijn mijn all time favorites! De smeuige dulce de leche in combinatie met de chocola en het koekje is hemels.

Ananas kokos koeken

ananas kokoskoeken

Kokos en ananas is als de perfecte relatie. Ze vullen elkaar goed aan en passen perfect bij elkaar. Deze ananas kokos koeken zijn ook nog eens verantwoord. Win win!

Chocolade gepofte rijstkoekjes

chocolade gepofte rijst koekjes

Aan deze koekjes komt geen oven te pas. Deze rijstkoekjes zijn supersnel klaar. Als basis gebruik ik gepofte rijst. Licht, lekker crunchy en romig door de chocolade en pindakaas.

Lemon shortbread

lemon shortbread

Shortbread is het meest bekende koekje uit de UK. Het is lekker flaky en zacht. De smaken variëren enorm, er bestaan choco versies, carrot cake koekjes, gemberkoekjes en zoals ik nu gedaan heb lemon shortbread. Ik houd echt van citroen in baksels.

Pindakoeken

Niets kan op tegen de oude vertrouwde pindakoek. Vroeger kregen we deze vaak thuis. Maar na ze een hele poos niet gehad te hebben, hebben we ze weer herontdekt. En deze pindakoeken zijn nog steeds hartstikke lekker!

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan