Menu
twix-koekjes-13.jpg

5 x Lekkere koekjes recepten

Van deze heerlijke koekjes recepten gaat je culi hart sneller kloppen. Er staan inmiddels heel wat recepten op de site. Ik selecteer daarom mijn 5 favoriete koekjes recepten voor jullie. Dan hoef je niet eindeloos te zoeken, maar heb je de lekkerste recepten in 1 handig overzicht. Als je dit artikel opslaat in je favorieten, kun je het ook nog makkelijk terugvinden. Ik heb gekozen voor allerlei soorten koekjes. Van rijstkoekjes tot shortbread en nog veel meer. Als ik de koekjes recepten zo onder elkaar zie staan, krijg ik meteen weer zin om te gaan bakken. Perfecte tijdsbesteding voor op een regenachtige zondag. Mijn all time favorite zijn toch wel de Twix koekjes. Ik ben dol op caramel in combinatie met chocola en koek, yum! Wat is jouw favoriete koekjes recept? Klik op de titel boven de foto voor het hele recept.

 

Twix koekjes

Zoals ik in de intro al vertel, dit zijn mijn all time favorites! De smeuige dulce de leche in combinatie met de chocola en het koekje is hemels.

Klik hier voor het recept

White chocolate chip cookies

We kennen natuurlijk allemaal de bekende chocolat chip cookies. Maar deze met witte chocolade en Macadamia noten zijn helemaal fantastisch.

Klik hier voor het recept

Gepofte rijst koekjes

Dit zijn net gezonde lions. Deze gezonde chocolade rijstkoekjes met gepofte rijst zijn echt het proberen waard.

Klik hier voor het recept

Lemon shortbread

Shortbread is het makkelijkste koekjesrecept ooit. Je hebt slechts 3 ingrediënten nodig en een snuf zout. Ook heel leuk om met kinderen te maken, want het koekdeeg kan je rauw eten.

Klik hier voor het recept.

Notenkoekjes

Koekjes met chocola en noten vindt iedereen lekker toch? Dit recept moet je echt proberen. Ze zijn heerlijk chewy en knapperig tegelijk.

Klik hier voor het recept.

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan