5 lekkere Koningsdagrecepten

5 lekkere Koningsdagrecepten

Yes, morgen is het Koningsdag. En daarom delen we vandaag 5 lekkere Koningsdagrecepten met jullie. Want Koningsdag kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder iets lekkers erbij. Ik ga in ieder geval, traditiegetrouw, een oranje tompouce eten. Daar kijk ik nu al naar uit! Deze koningsdagrecepten hebben twee dingen met elkaar gemeen. 1, ze zijn allemaal lekker en 2, ze zijn allemaal oranje. Want dat laatste is natuurlijk wel een vereiste op Koningsdag. Ik hoop heel erg op een mooie dag vol zon! Want oh, wat is het toch vaak slecht weer met Koningsdag. Ik ga gezellig met Chris, Lasse, Pauline, Maurits en Merlijn de stad in. De eerste Koningsdag dat we met z’n drietjes zijn. Zo leuk!

Wat ga jij doen met Koningsdag? Ga je lekker feestvieren of in alle vroegte op de vrijmarkt staan? Dat laatste heb ik ook jarenlang gedaan. En ik denk dat ik dit door de komst van Lasse nog vaak zal doen. Met een kleedje vol rommeltjes voor dag en dauw opstaan. Ik hou ervan! En ik hoop Lasse ook, zodat we dit nog een paar keer kunnen gaan doen. Maar dat zit er dit jaar nog niet in. Dus we gaan een lekkere oranje tompouce eten en een beetje over de vrijmarkt in Haarlem struinen. Hopelijk nog een terrasje pakken als het mooi weer is. Welke van deze Koningsdagrecepten gaan er op jouw to-make lijstje? Klik op de titel boven de foto voor het hele recept.

Oranje donuts

oranje donuts

Oranje Hema tompouce

oranje hema tompouce

Sinaasappel mojito

Sinaasappel mojito

Mini abrikozen cakejes

Abrikozen cakejes

Blini’s met gerookte zalm

Blini's met zalm

Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook  of Twitter met de hashtag #UITPAULINESKEUKEN  als je dit gemaakt hebt. Vind ik super leuk! 

Behoort dit recept tot jouw favorieten? Klik op “Bewaar’ of vink het hartje aan, dan wordt dit recept aan jouw favorieten toegevoegd. En wist je dat je tegenwoordig ook je eigen weekmenu kan samenstellen? Dat doe je hier. Handig he? 

Download nu onze app in de Google Play Store of de Apple store.


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in