
Gevuld stokbrood met gehakt
Wij zijn dol op dit soort weekendrecepten! Een gevuld stokbrood met gehakt is lekker bij de borrel maar kan ook prima als avondeten met een kom soep erbij. Het leuke is dat dit recept zo gemaakt is. Het is gewoon een kwestie van gehakt bakken, op smaak brengen (wij hebben het lekker pittig gemaakt), een stokbrood uithollen, vullen en hups de oven in. Lekker en simpel dus! PS dit is ook heel leuk om met Turks brood te maken.



De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 1 stokbrood
- 1 stokbrood (afbak)
- 300 gr gehakt
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 el tomatenpuree
- 1 tl sambal (of meer als je van pittig houdt)
- 30 gr geraspte kaas
- Zout
- Olijfolie
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht).
Pel en snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit dit aan in iets olijfolie.
Doe het gehakt in een pan. Bak even kort aan. Voeg de tomatenpuree en de sambal toe en bak dit mee. Snijd de paprika in blokjes. Voeg dit bij het gehakt en bak rondom aan. Breng de vulling op smaak met zout.
Hol het brood zoveel mogelijk uit. Van wat je overhoudt kan je croutons maken. Vul het stokbrood met het gehakt. Verdeel de geraspte kaas er overheen.
Leg het stokbrood op een bakplaat met bakpapier. Bak het in 10 minuten goudbruin.


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan