Menu

Gezonde appelmoescake

Ik heb teveel bananabread gegeten volgens mij. De bananafase is voorbij en dus werd het hoog tijd om een nieuw recept voor een gezonde cake te ontwikkelen. Omdat ik dol ben op de frisse smaak van appels, maakte ik een appelmoescake. Ik moet eerlijk toegeven dat de 1e poging mislukte, de smaak was goed maar hij kwam niet echt omhoog. De 2e poging ging gelukkig wel goed.

Ik heb Puur appelmoes van Hak gebruikt, dat is zonder toevoeging van suiker. Want als je iets gezonds bakt, wil je niet dat er suiker aan toegevoegd is. Anders maak je wel een roomboter vanillecake, toch? Je kunt de cake een paar dagen bewaren in een trommel of verpakt in aluminium folie. Maar ik weet zeker dat hij heel snel op is.

gezonde appelmoescake

Ingrediënten voor 1 cake van 20 cm
100 gr havermout
50 gr boekweitmeel*
250 gr appelmoes
3 eieren
50 gr rozijnen
40 gr Pecannoten
2 tl bakpoeder
2 tl kaneel
Snuf zout
Scheutje zonnebloemolie

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht).

Klop de eieren luchtig. Voeg de havermout, het boekweitmeel en een snuf zout toe en meng het door elkaar.

Spatel de appelmoes, de kaneel en het bakpoeder door het beslag.

Voeg een scheutje zonnebloemolie toe. Je kunt ook een neutrale olijfolie of kokosvet gebruiken.

Hak de Pecannoten grof en voeg deze samen met de rozijnen toe aan het beslag.

Giet het beslag in een ingevette cakevorm van 20 cm.

Bak de appelmoescake in ongeveer 45 minuten af in de voorverwarmde oven.

De appelmoescake is klaar als een satéprikker er schoon en droog uitkomt.

*In plaats van boekweit kun je ook amandelmeel of quinoameel gebruiken. Speel een beetje met de ingrediënten.

gezonde appelmoescake

Dit recept is Voedselzandloper proof.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

114 reacties

  • De Coster karine
    4 oktober 2019 om 19:07

    Is dit gelukt met het vervangen vd eieren door natriumbicarbonaat en appelazijn ?

  • Annika
    3 april 2019 om 14:25

    Graag gedaan, leuk om te horen :)

  • Heidi Geeraerts
    1 april 2019 om 18:16

    Ik heb de cake al eens gemaakt en toen was hij superlekker. Nu is het zo dat ik voorlopig geen eieren mag eten. Ik heb de eieren vervangen door natriumbicarbonaat met appelazijn (had geen citroen meer). Ben benieuwd of ik het allemaal goed heb...heb hem net in de oven gestopt. Dank je wel voor de lekkere recepten!

  • Annika
    20 februari 2019 om 11:53

    Laat je de cake goed afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt? Dat wil nog wel eens helpen. Je kunt evt. bakpapier gebruiken in het vervolg. Soms ligt het ook aan de cakevorm zelf nl..

  • Anne
    18 februari 2019 om 20:08

    Hoi Pauline, ik kan eigenlijk totaal niet bakken, maar jouw bananenbrood is alvast gelukt! Vandaag de cake met appelmoes geprobeerd, maar ik kreeg hem niet uit het bakblik, terwijl ik het wel had ingevet. Het werden brokstukken.... Wat doe ik verkeerd? Overigens had ik dat ook met het bananenbrood, maar dat kwam goed.

  • Pauline
    3 december 2018 om 15:06

    vlokken, wel de fijne.

  • madelief
    30 november 2018 om 21:48

    is het met havermout meel. of havermoutvlokken?

  • ronaldvantwiller
    25 november 2018 om 13:53

    Heb deze cake gemaakt met eigengemaakte appelmoes zonder suiker. Heb hiervoor goudreinetten gebruikt. Appelmoes komt niet echt naar boven. Hou er niet van om iets uit een potje te gebruiken.

  • Annika
    10 oktober 2018 om 16:10

    Daar heb ik zelf geen ervaring mee, maar je zou het eens kunnen proberen.

  • Lara
    8 oktober 2018 om 21:16

    Kun je de eieren vervangen voor fijngemalen lijnzaad?

  • Pauline
    26 april 2018 om 12:11

    Nee in dit recept niet, dan zou ik een van de andere cakerecepten van mijn blog halen.

  • madelief
    25 april 2018 om 17:34

    kan de cake ook zonder appelmoes? word t dan gewoon een cake?

  • Carolien02
    4 februari 2018 om 13:15

    Ik heb dit gemaakt met Servero appelmoes met stukjes en zonder toegevoegde suiker. Het recept is uit 2014 en misschien bestaat die Hak Puur niet meer, ik kon het iig niet vinden. Er bestaat ook Servero zonder stukjes, maar ik vind het juist heel lekker en ‘echt’ door die stukjes ?.

  • Bart
    28 januari 2018 om 18:40

    Dit is ge-wel-dig!! Bedankt hiervoor

  • Audrey Reitsma
    10 april 2017 om 18:14

    Oooh ik hoop dat het goed gaat heb zout en kaneel vergeten. Hopen dat ie toch lekker smaakt.

  • Pauline
    12 augustus 2016 om 14:34

    Yes dat kan ook.

  • ineke
    10 augustus 2016 om 17:38

    Hoi, zou het ook met geraspte appels lukken ipv appelmoes?

  • Yvonne Frankema
    26 juni 2016 om 20:28

    Gebruik ook eens appelcompote...Heerlijk, die kleine stukjes appel erin!

  • Mel
    3 april 2016 om 02:25

    Mmm hij is heerlijk!!

  • Kirsty
    12 juli 2015 om 21:25

    Ik wil deze cake morgen gaan proberen, Ik heb echter de vraag of je havermoutvlokken moet gebruiken of gewoon harvermoutmeel?

  • José
    1 juni 2015 om 14:38

    Dag Pauline,

    Ik wil je heel graag bedanken voor alle recepten die je deelt. Een groot aantal daarvan heb ik al getest en met groot succes. Ook dit recept weer, zojuist warm nog uit de oven met een likje boter er op, smaakt verrukkelijk. Top gedaan...

  • Renova
    2 mei 2015 om 12:05

    HI! Ik zou dit recept graag vandaag willen proberen maar ik heb geen appelmoes. Wat ik daarvoor in de plaats doen?

  • Pauline
    29 april 2015 om 11:57

    De structuur is inderdaad iets vochtiger dan een normale cake. Dus misschien dat het even wennen voor je is.

  • Ilona
    28 april 2015 om 19:15

    Klopt het, dat het lijkt als of de cake niet gaar is van binnen? Hij blijft wat spons-achtig. Hij heeft lang genoeg in de oven gestaan en ook aan de sateprikker bleef niets achter. De smaak is prima, ipv boekweit heb ik amandelmeel gebruikt, maar dat kan het verschil niet zijn.
    Ik heb dit ook al een keer eerder gehad bij een wortelcake en vraag me dus af wat er mis gaat.

  • Ramona
    12 april 2015 om 13:30

    Goedemiddag Pauline,

    Inmiddels heb ik al verschillende recepten van jouw blog met veel succes en groot plezier gemaakt!

    Nu ook deze cake en hij is geweldig geworden! Eieren heerlijk luchtig in de keukenmachine geklopt...
    Ipv boekweitmeel speltmeel gebruikt en nog één eetlepel biologische vloeibare honing toegevoegd...

    Ipv pecannoten gemengde noten gebruikt en de helft van de rozijnen vervangen voor Cranberries (een beetje kleur vind ik persoonlijk uitnodigend uitzien ;-))

    De hele massa in een vorm van ongeveer 24cm gegoten en onder het midden in de oven gezet...
    halverwege toegedekt met aluminiumfolie om te voorkomen dat hij té bruin zou worden en...

    Et viola! Een prachtige goed gerezen cake welke heerlijk van smaak en structuur is! Vinden mijn oudste zoontje en ik dan ;-)

    Bedankt!

  • Ingrid de Haas
    22 maart 2015 om 11:08

    Kan ik met de amandelmeel ook Baking Soda gebruiken voor de appelmoescake? Dank je

  • marieke
    17 maart 2015 om 18:03

    Heeeeeeerlijk!!!
    Speltmeel ipv boekweitmeel gebruikt. Wat gebroken lijnzaad voor de binding en een dessertlepel honing. Eindelijk een echte cake!!

  • claartje
    27 februari 2015 om 10:48

    Vandaag ook eens deze cake geprobeerd met zelf gemaakte appelmoes. Erg lekker.Ik weet nog niet of mijn kinderen dat ook gaan vonden,de cake is nauwelijks zoet, maar dat is juist mijn favoriet haha.
    Wel zeef ik eerst alle droge ingrediënten met elkaar. Bakpoeder klonters dan minder snel. Wat het bakken zichtbaar verbeterd.

  • Pauline
    15 februari 2015 om 17:00

    Nee hoor dat hoeft niet.

  • Elisa
    14 februari 2015 om 15:21

    Jammer ....Ik heb de appelcake gemaakt maar hij is niet lekker,
    viel uit elkaar en smaakt wat bitter en zeer flauw ( toch beetje zout erin gedaan)
    wel heb ik stukjes gedroogde abrikozen erdoor gedaan ipv noten
    en 5 korenvlokken ipv havermout gebruikt.

  • Elisa
    14 februari 2015 om 13:49

    Is het nodig om de meel eerst te zeven samen met het bakpoeder?
    bvd
    met een hartelijke groet. E.P

  • Rico
    11 februari 2015 om 23:30

    YEss

  • Pauline
    4 februari 2015 om 12:01

    Yes, 20 minuutjes is dan vaak wel voldoende.

  • Karin
    2 februari 2015 om 22:37

    je kunt ze ook in cupcake vormpjes maken toch? Is de baktijd dan korter?

  • Yonina
    19 januari 2015 om 14:50

    Echt wat een heerlijk recept is dit , top !!
    Ik heb de appelmoes light van hak genomen en kleine stukjes appel erdoor heen gedaan ipv de noten .
    Ga dit zeker snel weer maken .
    Bedankt

  • Deidre
    17 december 2014 om 18:45

    Heb hem zeker al 5x gemaakt, zo ook vanmiddag, het ruikt heerlijk in huis!

  • Els Lemmens
    24 oktober 2014 om 16:11

    Hoi Pauline ik was opzoek naar een recept voor de appelmoes zonder suiker en zag jou appelmoescake recept. Zelf gebruik ik altijd tarwebloem voor een cake of appeltaart enz. Wat is het verschil en waarom...is het gezonder

  • Fabienne
    15 oktober 2014 om 20:26

    Hij is super lekker,Cheb een cake en ook nog kleine cakejes gemaakt. Bij mijn Detox maand komt dit recept heel goed van pas!

  • Pauline
    25 september 2014 om 14:23

    Iedere oven is anders he. Zet hem dus gewoon een standje lager ;)

  • Gien
    25 september 2014 om 12:49

    Je appelmoescake is top. Alleen wordt ze snel bruin in heteluchtoven van 180 graden. Bedoelde je niet gewone ovenstand?
    De recepten uit je boek zijn overigens allemaal lekker en goed!

  • Pauline
    10 september 2014 om 21:21

    Ja dat kan ook. Het enige is dat de structuur wat kan veranderen.

  • Marjolein
    10 september 2014 om 09:20

    Kan je ook kokosmeel gebruiken ipv boekweitmeel of amandelmeel?

  • Pauline
    14 augustus 2014 om 21:50

    Ja dat kan wel! En anders is hij 3 dagen goed te houden.

  • Sophie
    14 augustus 2014 om 21:00

    kan je deze cake ook invriezen? en hoe lang kan je het dan bewaren?

  • Pauline
    13 augustus 2014 om 22:23

    Meer bakpoeder kan wel eens helpen. En hij zal nooit zo goed rijzen als een cake van tarwebloem omdat de structuur van havermout anders is.

  • Esta Löchter
    13 augustus 2014 om 21:48

    Heb deze cake vandaag gemaakt. Ook bij mij is de smaak goed maar kwam niet omhoog. Kan je zeggen wat het verschil is tussen het maken van je eerste en tweede cake? Bedankt. Trouwens leuke gezonde recepten.

  • Tineke
    13 augustus 2014 om 15:46

    Wat een heerlijk recept!! Ik ben heel blij met dit alternatief want ik houd niet zo van bananige smaken. Echt top!
    Het enige wat ik anders heb gedaan is 1/2 tl balpoeder ipv 2 en de baktijd 5 min korter. Oh en zelfgemaakte appelmoes (hak is bijjgezoet met geconcentreerd appelsap)
    Maar:dank je wel!

  • Loïs
    26 juli 2014 om 12:47

    Heerlijk! In plaats van appelmoes, zelfgemaakte pruimenmoes gebruikt. Een aanrader! En extra toegevoegd; lijnzaad, pompoenpitten, kokosrasp(bovenop) en walnoten ipv pecanoten. Smullen!

  • Yvette ten Hove
    7 juli 2014 om 12:57

    Misschien een hele domme vraag

  • Rashin030
    29 juni 2014 om 15:25

    Hoiii heb dit gister gemaakt en bedankt voor het receptje, very nice. Het lijkt een beetje op een appel-kaneel-noten muesli brood. Ik heb wel zelf een appeltje gekookt en wat blokjes heel gelaten (en kaneelsuiker gebruikt) en door de havermout smaakt het heel gezond. Ik was sceptisch maar thnxx!

  • Pauline
    25 mei 2014 om 10:58

    Wel wat langer inderdaad, hij is gaar als een prikker er schoon en droog uit komt.

  • Inge
    24 mei 2014 om 16:13

    Lekker Pauline! Echt weer een mooi recept. Als ik de volgende keer nou 2x zo veel beslag maak, wordt de koek wat hoger. Het zou makkelijk in mijn bakvorm passen. Hoe lang denk je dan dat de oventijd wordt? 1 uur en 15 minuten?

  • Pauline
    23 mei 2014 om 13:27

    Ik heb eerlijk gezegd geen ervaring met het bakken met sojameel. Je kunt het proberen, ik ben heel benieuwd of het lukt.

  • Claudia
    22 mei 2014 om 20:16

    Pauline, kan ik het amandelmeel ook vervangen door sojameel? Moet ik dan iets anders toevoegen omdat amandelmeel zoeter is dan sojameel?

  • Claudia
    22 mei 2014 om 20:14

    Ik heb er vorige week 2 gemaakt, super lekker. Ik heb ze per plakje ingevroren (zoals ik ook doe met bananenbrood) zodat ik een vers stukje mee kan nemen naar mijn werk. Dit is een zeer goede afwisseling voor het bananenbrood

  • Pauline
    21 mei 2014 om 22:20

    Goed om te horen. Amandelmeel rijst gewoon minder dan tarwebloem. Je kunt proberen om wat extra bakpoeder toe te voegen of extra beslag te maken.

  • Laura
    21 mei 2014 om 22:00

    Hoi Pauline, na je bananenbrood, kokosbollen de heerlijke repen (wacht met smart op NOG zon lekker gezond recept van een reep :-D) nu deze appelmoescake proberen. Heerlijke dingen voor mee naar t werk, als 16:00 u tussendoortje. Lekker EN gezond!
    Vraag, mijn cakes met amandelmeel komen niet goed omhoog, what to do?

  • Pauline
    12 mei 2014 om 20:02

    Klinkt goed zeg!

  • Petra
    12 mei 2014 om 18:37

    Ik ben dol op je bananenbrood, denk dat ik deze ook snel ga maken! Maar dan wel met gewoon gezoete appelmoes (ik ben wel een zoetekauw ;) )

  • vivian
    12 mei 2014 om 18:31

    Echt heerlijk! Ik eet dit tussen de middag als vervanging van brood.
    2 sneetjes met jam en honing erop. Eigenlijk zou ik hem wat minder zoet willen hebben zodat het ook lekker is met een plakje kaas bv. Maar dit is absoluut een blijvertje want het vult ook als een tierelier.
    Ook lekker met plakjes banaan of gebakken appel erop, jammie.... :-)

  • Karin
    11 mei 2014 om 14:02

    Ha Fleur,
    hoe lang heb jij ze toen in de oven gezet en op hoeveel graden?

  • Deidre
    10 mei 2014 om 17:01

    Hij staat voor de 2e keer in de oven, de vorige was zo'n succes! :)

  • Fleur
    2 mei 2014 om 22:00

    Mmm, deze vandaag gemaakt alleen dan als kleine cakejes! Ze zijn heerlijk en mijn huis rook ook heerlijk na hey bakken!

  • Pauline
    2 mei 2014 om 13:11

    Haha goed teken!

  • Nanda
    2 mei 2014 om 09:31

    Gisteren gemaakt, toen ik vanochtend een stukje wilde nemen was de trommel leeg !!
    Ik was dus niet de enige die het lekker vond.

  • Pauline
    24 april 2014 om 22:32

    Haha ja ze vragen er om he?

  • Yvonne
    24 april 2014 om 20:00

    Hoi
    Weer gemaakt vandaag met jouw berekening. Klopt als een bus.
    Hij is goed gelukt en weer erg lekker. Wat staat dat er keurig.
    Er wordt constant geroepen vanuit de broodtrommel: Joehoe eet mij!! :)
    Dank je wel.
    Vriendlief is er trouwens ook helemaal gek op.
    Thanks.
    Yvonne

  • Pauline
    23 april 2014 om 14:31

    Je kunt ook een bakblik van 23 cm gebruiken en het recept x 1,5 doen.

  • Yvonne
    23 april 2014 om 11:36

    Hallo

    Wil deze een deze dagen weer gaan maken en ben me suf aan het zoeken voor een bakblik van 20 cm. Waar heb je die van jou gekocht??
    Heb met pasen de haringtartaar uit je boek gemaakt (heerlijk) en gisteren de brocolikoekjes. Zien er uit als monstertjes maar smaken heel goed.
    Alvast bedankt!!
    groet
    yvonne

  • Alda
    22 april 2014 om 11:33

    Hallo Pauline het ziet er allemaal heerlijk uit . ik heb ook de bananencake gemaakt / maar ter afwisseling ga ik dit ook weer proberen heerlijk even wat anders en frisser denk ik, bedankt voor je heerlijke recepten mijn dochters en nik kijken er veel naar. vriendelijke groet Alda

  • Marjolein Jaworski
    20 april 2014 om 12:40

    Dit is mijn nieuwe favoriet!! :D echt super lekker! Heb 2 appels in de blender gedaan ipv appelmoes. Werkt ook prima idd. Thanx voor het lekkere recept! Fijne Pasen :)

  • Pauline
    19 april 2014 om 20:19

    Lijkt mij niet zo lekker :)

  • Pauline
    19 april 2014 om 20:17

    Dan was hij nog niet gaar.

  • Sylvia BV
    18 april 2014 om 20:55

    Hoi Pauline,

    Ik heb de cake ook gemaakt, met speltmeel en zonder rozijnen.

    Helaas brak de cake (overdwars!) en had dus ineens een boven en onderkant. En hij zakte in

  • Renske
    18 april 2014 om 17:10

    Zou het ook zonder havermout kunnen en alleen met boekweitmeel?

  • Marike de Graaf
    18 april 2014 om 15:25

    Ik heb hem gemaakt met 1,5 appel in stukjes zonder verder iets van suiker was erg lekker! Weer eens een ander smaakje dan banaan.

  • Julie Hapjesprincess
    18 april 2014 om 15:03

    Ik heb nog een potje zelfgemaakte appelmoes in de diepvries zitten, deze ga ik zeker eens proberen :-) Lijkt me heerlijk !!!

  • Carola
    17 april 2014 om 15:45

    Heerlijk, leuk recept ook! Mijn cake is wat minder bruin, maar smaakt prima.

  • Angela
    17 april 2014 om 13:29

    Gisterenavond gemaakt. Zo klaar. Hij is heerlijk met een beetje dat zoetige van de appelmoes! Ik heb 'Potje Moes' van de AH gebruikt. Puur moes van Hak hadden ze niet. Volgens mij hetzelfde, ook zonder toegevoegde suiker.

  • Joli
    16 april 2014 om 20:10

    Ziet er heerlijk uit. Deze ga ik een keertje maken. Thnx!

  • Pauline
    16 april 2014 om 10:16

    Jeej goed om te horen!

  • Joke
    15 april 2014 om 21:47

    Wat een briljant plan, na je heerlijke bananencake - waar ik na twee maanden bakken nog steeds niet genoeg van kan krijgen ;-). Ik heb gelijk zondagavond een appelmoes cake gemaakt en heb 2 appels (dat bleek 250 gr te zijn) met schil en al in de keukenmachine tot moes geraspt omdat ik geen appelmoes in huis had. En het werkte prima! En cranberry's gebruikt ipv rozijnen bij gebrek aan deze laatste in huis. Heerlijk.

  • Yvonne
    15 april 2014 om 19:39

    Hallo

    Vanmiddag gemaakt, met als extra gedroogde abrikozen, beetje vanilleextract en wat stevia (de goede variant) Om te smullen.
    Mijn bakvorm was 23 cm dus iets lager maar lekker stevig en heerlijk van smaak. Ik denk dat het zelfs prima is met een pittig kaasje.Zo leuk dat al je recepten goed lukken en heerlijk zijn.
    Fijne avond
    Yvonne

  • Melissa
    15 april 2014 om 15:45

    Hij staat in de oven. Heb quinoameel gebruikt en had niet genoeg rozijnen in huis dus heb er cranberry's aan toegevoegd. Ben reuze benieuwd!

  • Anoeska
    15 april 2014 om 04:13

    Dat ziet er ontzettend lekker uit, en dat het gezond is is maar mooi meegenomen!

  • Nelleke
    14 april 2014 om 17:42

    Lekker hoor!
    Alleen.... niemand kan mij wijs maken dat appelmoes van Hak ECHT gezond is.

  • Kelly
    14 april 2014 om 16:32

    Ik wil het recept absoluut niet afkraken want het lijkt me heerlijk maar..... er zit wel degelijk suiker in deze variant appelmoes. Er is namelijk gebuik gemaakt van appelsap concentraat waar "verkeerde" suikers aan zijn toegevoegd! om echt safe te zijn zou ik toch zelf even een paar appeltjes opzetten en deze tot moest maken :) (De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit heeft deze claim beoordeelt en concludeert dat Hak de wet hierdoor overtreed. De claim ‘zonder toegevoegde suikers’ mag alleen op een verpakking staan als er geen suikers of andere levensmiddelen die de zoetkracht vergoten (zoals appelsap) zijn toegevoegd aan een product)

  • Ellen
    14 april 2014 om 15:16

    Weer een goed idee.........komt ook op het bakplan :-)

  • Pauline
    14 april 2014 om 14:47

    Tuurlijk kan dat!

  • Pauline
    14 april 2014 om 14:45

    Kan allebei, zonder te malen krijg je een iets grovere structuur zoals ik ook gedaan heb.

  • Harriet
    14 april 2014 om 12:22

    @Roxanne: ik heb hele havermout, niet gemalen, gebruikt en hij smaakt bijzonder lekker. Met amandelmeel ipv boekwijtmeel maar gebruik ook geregeld speltmeel ipv boekwijtmeel, kan allemaal.

  • Justine
    14 april 2014 om 12:02

    Zou het ook met speltmeel kunnen ipv boekweitmeel:)?

  • roxanne
    14 april 2014 om 11:59

    Moet je hiervoor havermout heel gebruiken of juist meel ervan maken?

  • Loes
    14 april 2014 om 09:05

    Deze ga ik woensdag trakteren op mijn verjaardag! Ik denk dat iedereen het recept wil hebben!

  • Silvia
    14 april 2014 om 08:44

    Ik ben vanmiddag naar de winkel gegaan. Ik wilde een appelcake variant maken van het bananenbrood en 's avonds kom ik deze post tegen op FB! Ik ga em vanmiddag maken.

  • Harriet
    13 april 2014 om 22:26

    Ik had geen appelmoes in huis maar nog wel een blikje zoete kastanjepuree (creme de marrons). Ook geen pecan noten, wel amandelen. Met de kastanje puree niet meer zandloperproof maar wel heel erg lekker geworden!

  • Esmée
    13 april 2014 om 21:03

    Hmmm, dit ga ik sowieso een keertje maken! Ik ben al gek op bananenbrood, dus dit zal vast ook in de smaak vallen! X

  • cecilia
    13 april 2014 om 15:16

    Zou het ook lukken met zelfgemaakte verse appelmoes? Die maak ik sowieso zonder suiker.....soms doe ik er wat stevia doorheen als ik zure appels gebruik om de moes te maken,.

  • Marijn
    13 april 2014 om 13:57

    Ziet er heerlijk uit!

  • Pauline
    13 april 2014 om 13:34

    Absoluut!

  • Pauline
    13 april 2014 om 13:32

    Ik denk het wel! Give it a try :)

  • charissa
    13 april 2014 om 11:41

    Oe dit ziet er heerlijk uit. Ga ik zeker eens proberen!

  • Manon
    13 april 2014 om 11:04

    Oh wat ziet dit er goed uit zeg!

  • Susan
    13 april 2014 om 10:36

    Lijkt me een heerlijk recept. Maar kun de Hak appelmoes eventueel vervangen door geraspte appel ? Of wordt hij dan minder smeuïg.

  • Vanessa Hameleers
    13 april 2014 om 10:33

    Mmm dat ziet er ind heerlijk uit... en hier in huis amandelmeel.dus ga zeker gauw proberen....

  • Tessa
    13 april 2014 om 10:17

    Wat een grappig idee om een cake te bakken met appelmoes! Ziet er heerlijk uit hihi

  • Rosanna
    13 april 2014 om 10:09

    Sorry verkeerd gelezen! Het kan! Topper!!

  • Rosanna
    13 april 2014 om 10:08

    Kun je in plaats van boekweitmeel ook iets anders gebruiken?! Dan kan ik lekker bakken vandaag!

  • MySimplySpecial
    13 april 2014 om 09:51

    Wat een fijn recept! Ga ik ook een keer proberen!

  • Joyce
    13 april 2014 om 09:21

    Oeh! Dat lijkt me erg lekker. Is dit gezond genoeg als ontbijt of tussendoortje? Wel toch?

  • Dita
    13 april 2014 om 09:09

    Dit ga ik eens uitproberen, lijk me erg lekker

  • Nicole
    13 april 2014 om 08:53

    Hij lijkt me lekker en inderdaad iets anders dan het (heerlijke) bananenbrood

  • Sanne
    13 april 2014 om 08:11

    Mmmm, dit lijkt mij inderdaad een lekker alternatief voor bananenbrood! Ga dit deze week proberene =D

  • Kelly caresse
    13 april 2014 om 08:08

    Door dit recept heb ik zin om vanmiddag naar de albert heijn te rijden om ingredienten voor de cake te halen haha! Wat ziet deze er goed uit maar ik ben ook zo dol op jouw bananenbrood recept!

Reactie plaatsen