fbpx
Menu

Starbucks citroen cake

Ik hou van de starbucks. In Nederland ga ik eigenlijk niet zo vaak maar als ik op vakantie ben in het buitenland juist wel. Ik vind de koffie lekker, frappuccino’s stunning en hun zoetigheden zijn helemaal onweerstaanbaar. Starbucks gaat heel secuur om met haar recepten en die zul je dus niet zomaar overal terugvinden. Na wat speurwerk kwam ik bij Baked Louie’s uit en hij had het recept voor de starbucks citroen cake op zijn site staan.

Ik kan je garanderen deze cake smaakt net zo als de Starbucks Lemon Loaf. De citroen cake is lekker luchtig en heel fris van smaak. Een ideaal receptje voor in de zomer.

Ingrediënten voor een cake van 500 gr
200 gr bloem
10 gr bakpoeder
3 eieren
220 gr kristalsuiker
40g boter op kamertemperatuur
1 tl citroenrasp
Het sap van 2 citroenen
130 ml zonnebloem olie
Snuf zout

Voor de icing
140 g poedersuiker
3 el water
Sap van een 1/2 citroen

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Zeef de bloem met het bakpoeder en zout boven een grote kom.

Mix in een andere kom de natte ingrediënten: de eieren, de suiker, boter, de citroenrasp en het sap en de olie.

Mix de natte ingrediënten met de droge ingredienten en meng tot een glad beslag.

Vet een cake vorm van 23 cm in met wat bakspray of boter en giet het beslag in de vorm.

starbucks citroen cake

Bak de citroen cake in ongeveer 45 minuten af. Als de bovenkant te donker wordt, dek je deze af met wat aluminium folie.

De cake is klaar als een  saté prikker er schoon en droog uit komt. Het kan zijn dat het in jouw oven wat langer duurt.

Laat de citroen cake afkoelen op een rooster.

starbucks citroen cake

Maak een glazuur van de poedersuiker, het water en het citroensap.

Giet de icing over de afgekoelde cake. Wat er naast valt kan je er met een lepel nog een keer overheen gieten.

Laat de icing hard worden en geniet lekker van de starbucks citroen cake.

starbucks citroen cake

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

103 reacties

  • Jur
    25 juli 2019 om 18:23

    Misschien een icing van roomkaas erop?

  • Annika
    23 juli 2019 om 12:17

    Wat leuk om te horen :)

  • Karen
    23 juli 2019 om 12:08

    Gisteren deze cake gemaakt, en ik vind hem echt heerlijk. Van mij mag er zelfs de volgende keer nog meer citroen zest in! Hij is niet ingezakt (zoals anderen wel hebben gehad lees ik), en zag er voor het opeten al heerlijk uit. Enige is dat de icing wat lastig was, doordat 3 el water + de citroensap te veel vocht is en hij super dunnig was. Volgende keer 1 lepeltje water minder denk ik. Ga hem zeker onthouden

  • Sista_taz
    7 april 2019 om 16:30

    Hi Pauline, Ik kijk vaak op jouw site en vind er de heerlijkste recepten, bedankt daarvoor. Vandaag de Starbucks citroencake gemaakt. Wat een topper, de cake is perfect gelukt! Ik had alleen geen zonnebloemolie in huis en geen bloem, die was vanochtend op gegaan bij t bakken van de american pancakes😋 Bloem vervangen door zelfrijzend bakmeel en uitgerekend hoeveel bakpoeder ik moest toevoegen en de zonnebloemolie vervangen door olijfolie. We hebben er net in de tuin heerlijk van gegeten! Dit recept is zeker een blijvertje! Groetjes, Natasja

  • Pauline
    24 september 2018 om 15:05

    Bah dat is niet de bedoeling natuurlijk. Was alles wel goed gemengd? En misschien is je oven wat minder krachtig en had hij net een graadje hoger gemoeten. Dat is altijd het lastige van ovens, ze zijn allemaal anders.

  • Siem
    23 september 2018 om 18:21

    Dag Pauline, Als ik mijn cake snijdt dan zit de helft vol met zonnebloemolie. Ik heb ook volgens het bovenstaande recept de cake gemaakt. echt zonde want had de cake echt met veel enthousiasme gemaakt. De cake was van buiten echt goed gaar en heb het ook nog 60 ipv 45 minuten laten bakken.

  • Pauline
    26 april 2018 om 12:23

    Ik heb werkelijk geen idee. Bij de ene helft lukt hij perfect en bij de andere helft niet. Ik heb de werkwijze nu iets aangepast, misschien dat dat iets helpt voor een volgende keer.

  • Christine
    24 april 2018 om 15:49

    Mijn cake is mislukt, en lees nu de commentaren. Ook in het midden ingezakt en niet gaar... :-(

  • Pauline
    3 april 2018 om 12:55

    Wat gek! Ik zie het inderdaad bij meerdere mensen staan. Ik heb het recept van een andere blogger gebruikt en bij mij ging het wel goed. Ik weet dus eerlijk gezegd ook niet waar dit aan ligt.

  • Daphne
    2 april 2018 om 16:19

    Bij mij zit er ook een enorm gat in het midden. Al tijdens het bakken. Denk dat er ergens een foutje in het recept zit. Heb dit probleem nog nooit gehad en zie dat het bij meerdere mensen is gebeurd. Meh.

  • Annika
    20 februari 2018 om 09:28

    Ah wat goed om te horen! Geniet ervan :)

  • Marie louise
    18 februari 2018 om 22:00

    Ik ben in de zevende hemel. Heb voor t eerst een cake gemaakt, en hij is zoooooo goed gelukt. Niet ingezakt, niet klef, niet droog. Krokante korst. Ben eigelijk heel trots op mezelf. Ik heb iets van 30 min 170 graden gedaan, toen zag ik (alleen geleken deur dicht) dat hij gebarsten was maar niet gaar, toen nog iets van 10 min op 150 graden en toen op 140. En toen wastie perfect

  • Sanne
    19 juli 2017 om 14:38

    De mijne zakt ook in!! Hoe kan dat?

  • Mina Kolman
    16 april 2017 om 15:35

    Wat een heerlijke cake is dit. Super lekker. Groot succes. Dank dank dank.

  • Sherona van baal
    14 maart 2017 om 14:20

    Heb hem een aantal keer gemaakt, maar iedereeen zakt hij in het midden in? Hoe kan dit? Verder smaakt die echt heerlijk!

  • Gerda
    11 februari 2017 om 14:55

    vandaag voor het eerst een gemaakt staat nu in de oven :) ben benieuwd

  • Sophie Adow
    24 januari 2017 om 11:41

    Citroen cake zojuist gemaakt voorbij het ontbijt... Super lekker en luchtig.. Jam jam!!

  • Hans
    11 juli 2016 om 16:03

    Ik bak regelmatig cakes maar dit is de eerste die niet lukt. Hij zakt in tijdens het bakken. Mogelijk dat het luchtig kloppen van de boter en suiker niet goed is gegaan door de beperkte hoeveelheid boter. Heb je tips? Ik doe alles met een ouderwetse mixer.

  • Jess
    3 juni 2016 om 10:27

    Ik heb hem nu twee keer gemaakt, maar hij is beide keren ingezakt (nadat ie eerst als een jekko is gaan rijzen) Misschien teveel bakpoeder / bakingsoda?

  • Rachida
    31 januari 2016 om 19:45

    Het is een heerlijke cake! Ook bij mij goed gelukt! Bedankt. makkelijk en ook eigelijk best gezond met zoveel citroen erin. Ideaal voor de zomer

  • Bernadette
    16 januari 2016 om 21:44

    Wat een heerlijke cake! Ik heb nog nooit een cake gebakken die zo lekker luchtig was, bedankt!

  • Jurgen Boot
    27 december 2015 om 19:18

    Wij hebben net de cake gemaakt en verbaasden ons al over de hoeveelheid olie die toegevoegd moest worden aan de cake, we hebben de cake net uit de oven gemaakt en het is een vette brei. Klopt de hoeveelheid olie?

  • Arnold
    18 november 2015 om 19:29

    Cake gemaakt. Perfect gelukt. De bakingsoda achterwege gelaten en meer bakpoeder gebruikt. Gaat dus prima. Hoe bewaar je zo'n cake? In de koelkast? Ivm de icing. Droogt het dan niet erg uit. In de folie is ook lastig omdat de icing zo plakkerig is. Misschien toch maar eens een luchtdichte bewaardoos kopen.

  • Pauline
    14 september 2015 om 20:04

    Langer in de oven wil wel eens helpen. Een niet gare cake zakt altijd in.

  • Nina
    14 september 2015 om 13:19

    Bij mij blijft hij helaas ook inzakken,, heb de cake al 3 keer gemaakt. Wat raad je aan?

  • Anies
    8 augustus 2015 om 18:00

    Heb de cake net gemaakt, hij is echt super lekker!
    De baking soda heb ik bij dille en kamille (utrecht) gekocht.
    Ik ga hem zeker nog een keer maken!
    Thanks!

  • Mimi
    13 juli 2015 om 12:11

    Deze mooie cake staat al een tijdje op mijn lijstje. Het beslag vond ik erg dun, dus daar heb ik er wat extra bloem (twee kleine schepjes) bij gedaan. De making soda had ik niet in huis en daarom wat extra bakpoeder toegevoegd.
    Inmiddels staat hij dik een uur in de oven. Daarnet de prikker-test gedaan: de satéprikker kwam er heel klef uit. De cake staat nu weer in de oven. Ik ga na een kwartier wel weer kijken, maar ik vrees dat hij niet zo goed is gelukt.
    Hoe zou dat nou kunnen?

  • Nora
    23 mei 2015 om 12:25

    Ik heb deze cake net gemaakt, en al een heeeeeerlijk stukje op! Superlekker!! Thanx for sharing!! xx Nora

  • Oem Moussa
    19 mei 2015 om 09:19

    Hi Pauline,

    Kan ik de boter vervangen door zonnebloemolie? Ik mag geen koemelkproducten nuttigen ..

  • anna
    10 mei 2015 om 17:13

    Je website ziet er geweldig uit... Ik heb zojuist deze cake gemaakt, hij lijkt me erg lekker, maar helaas viel hij bij het uit het blik halen uit elkaar. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt met een cake. Waar zou dit aan kunnen liggen?

  • Pauline
    26 april 2015 om 13:35

    Iets meer suiker toevoegen. En de tijd nemen om het glazuur uit te laten harden.

  • AK
    26 april 2015 om 01:45

    Hoi Pauline,

    Ik heb de cake nu een paar keer gemaakt, en die lukt goed. Alleen is mijn glazuur steeds klef en niet zo mooi wit en hard, zoals op jouw foto. Wat zou ik anders moeten doen?

    Alvast bedankt!

  • Meike
    19 april 2015 om 15:47

    Deze cake is echt geweldig lekker! Hij is alleen bij mij ook een beetje ingezakt...

  • Petra
    17 april 2015 om 17:34

    de smaak is heerlijk alleen is de cake niet ophooggekomen en ik heb precies het recept gevolgt.....

  • Esley
    21 februari 2015 om 00:43

    Ik heb hem daarnet gebruikt! Heerlijke cake.... Alleen de glazuur ga ik even veranderend de volgende keer. Met roomkaas en poedersuiker denk ik

  • Anita
    2 februari 2015 om 15:06

    Wat heb je toch een inspirerende site!
    Heb net je cake gemaakt. Deze ziet er heerlijk uit.
    Kan bijna niet wachten om te proeven.
    Heb gebakken in hetelucht oven op 170 graden en 50 minuten in het midden van de oven. Ziet er egaal uit van boven

  • Pauline
    21 december 2014 om 18:35

    Yes wat leuk. Thanks :)

  • Janne
    19 december 2014 om 22:27

    Geweldige recepten en uitstekende tips... Bedankt, zonder twijfel de beste kookblog op het net!

  • Ilonka
    23 november 2014 om 11:44

    Hoi, net twee keer de cake gemaakt. de eerste keer was hij ingeklapt, mijn oven stond al op 170. De tweede keer gebakken op 140/150 graden en die is heel goed gelukt.

  • Pauline
    19 november 2014 om 16:53

    Dan staat je oven te heet. Misschien de volgende keer even 10 graden lager zetten. Iedere oven verschilt namelijk qua temperatuur.

  • vivian
    18 november 2014 om 22:13

    Hi pauliene,

    Ik heb net deze cake gebakken en net zoals bij al mijn andere cakes barst mijn cake altijd. Is dit te verhelpen? of gebeurt dat gewoon? (ik oefen cakes en taarten voor mijn dochter haar eerste verjaardag over 1,5 week en die moeten er natuurlijk prefect uitzien en smaken...! hihi)

  • inge
    26 oktober 2014 om 16:57

    Cake is weer ingezakt. Als er 180 graden staat in het recept, hoef ik de oven toch niet op 150 te zetten? Dat scheelt wel heel veel...

  • inge
    26 oktober 2014 om 16:23

    2e poging: oven staat nu op 160 graden ;) Nog iets, hoe kun je de suiker met de boter luchtig kloppen als de verhouding 220 - 40 gram is?

  • Wendy
    14 oktober 2014 om 17:24

    Met 2 citroenen over aan het zoeken gegaan wat ik ermee kon gaan maken en hier op terecht gekomen.
    Wauw! Wat is dit lekker, zeg!
    I.p.v. de baking soda in totaal 7 gr. bakpoeder gebruikt en dat is prima gegaan. Voor de zekerheid op 150 graden gebakken en er gewoon wat langer in laten zitten.
    Ze zitten nu te smullen hier. Deze gaat zéker tussen mijn favoriete recepten... :)

  • Pauline
    11 oktober 2014 om 20:44

    Ja dat kan niet idd. Dan is je oven waarschijnlijk heter.

  • Inge
    11 oktober 2014 om 12:15

    Pauline, als de cake na 16 minuten aardig verkleurd is, kan ik toch niet de oven open doen om aluminiumfolie er op te leggen? Dan stort de cake toch in? Wat is het goede moment om dit te doen? Ik heb de oven al expres op 170 ipv 180 graden gezet omdat ik het idee heb dat mijn oven heter is dan hij aangeeft.

  • Pauline
    21 augustus 2014 om 16:46

    In de natuurwinkel.

  • Marit
    21 augustus 2014 om 11:54

    Heb het al gevonden!

  • Marit
    21 augustus 2014 om 09:25

    Kun je mij vertellen waar je bakingsoda koopt?
    Alvast bedankt!

  • Pauline
    7 augustus 2014 om 12:16

    En langer in de oven laten, inzakken betekent niet gaar helaas.

  • D van laren
    6 augustus 2014 om 16:13

    Ook bij mij is de cake ingezakt, zo jammer! Volgende keer de oven wat zachter zetten

  • Cecile
    9 juli 2014 om 21:12

    Ik maak hem nu ook voor de 2de keer. De eerste keer was hij goddelijk. Toen had ik er maar een halve citroen in gedaan, want had niks meer in huis. Nu wel citroenen ingeslagen, dus ben heel benieuwd naar het resultaat! Dank je wel voor het recept. Ik ben net nieuw op je website en nu al verslaafd. Groetjes Cecile

  • Nena
    9 juli 2014 om 19:28

    Is hij goed gelukt zonder baking soda?

  • Nathaly
    9 juli 2014 om 13:13

    Hoi,
    De cake staat nu in de oven, alleen zonder de baking soda, waar ik woon moeilijk te krijgen.....

    Leuke site, ik ben ook een "Foodie"!

    Groetjes,
    Nathaly

  • Pauline
    27 juni 2014 om 14:59

    Wat lief, you make my day!

  • Fabienne
    26 juni 2014 om 20:57

    By the way....... Super website heb je! Helemaal leuk!

  • Fabienne
    26 juni 2014 om 20:55

    Onwijs lekker! Heerlijk zacht, fijn, beetje klef door glazuur wat er een beetje van bovenaf ingetrokken is...kortom... Eigenlijk perfect!
    Dank voor het heerlijke recept!
    Ohja ik had de cake gebakken in heteluchtoven op 160 graden en 40 minuten.

  • NIne
    22 juni 2014 om 16:29

    Topping met Creme Fraiche vind ik zelf altijd erg lekker, maakt een cake fris en romig. Als zuivel ook een probleem is, iets met kokosboter?

  • Yanni
    7 juni 2014 om 13:56

    Cake ook met Speltmeel en honing ipv suiker heerlijk. Olie kun je ook vervangen door cocosolie, ineens is het dan een tropische cake. Voor De eko/ bio/ vegi personen onder ons. Het glazuur zonder suiker is me nog niet gelukt! Wie heeft er een idee?

  • Pauline
    30 mei 2014 om 20:49

    Jaaa lekker he?

  • Rejan
    30 mei 2014 om 11:01

    Wat een geweldige cake, heel zacht van smaak en het glazuurlaagje maakt het helemaal af. Voor mij is dit een topper!

  • MARJAN
    27 mei 2014 om 20:26

    Heb de cake net uit de oven gehaald, hij ziet er echt perfect uit! Ik ga de icing maken met limoncello ipv water....beniewd of dat lukt:-)

    Tot nog toe staan de Financiers op nr 1!

  • Pauline
    20 mei 2014 om 20:03

    Dat betekent dat je oven te heet staat, dan gaat het te snel. De ene oven is de andere niet. Dus volgende keer een tandje lager.

  • Youri Erades
    20 mei 2014 om 15:37

    Beste Pauline,

    ik heb de cake nu 2 keer geprobeerd te maken en helaas 2 keer zonder succes. Iedere keer dat ik de cake maakte ontstond er na tweederde van de baktijd een diepe gleuf in de cake. Wat doe ik verkeerd?

    Bedankt en succes,

    Youri

  • Pauline
    16 mei 2014 om 11:04

    Ja dat kan wel, let er wel op dat je een neutrale olijfolie gebruikt, zonder al teveel smaak.

  • Femke
    16 mei 2014 om 00:22

    Kan je in plaats van de zonnebloem olie ook een andere olie gebruiken? Zoals olijfolie?

  • Esmée
    11 mei 2014 om 21:54

    Hmmm, naast de Skinny Blueberry Muffin is dit mijn favoriete etenswaar van de Starbucks! Vrijdag ben ik jarig en ga ik deze lekker uitproberen, yummy! X

  • Carina
    23 april 2014 om 21:28

    Heeeerlijk! Ik ben groot fan van al je recepten. We gaan volgende week op vakantie en zeker weten dat ik nog een cake bak om mee te nemen en lekker op te snoepen tijdens de reis naar Denemarken!

  • Tin
    8 april 2014 om 15:48

    Nou, de cake staat nu in de oven! alvast voorproeven voor de Pasen! :-)

  • Mebbel
    12 maart 2014 om 14:44

    Voor de 2 keer aan het maken nu erg lekker !!!

  • Pauline
    12 maart 2014 om 12:49

    Ik zou het recept x 1,5 doen, dan heb je extra veel lekkers :)

  • Lianne
    11 maart 2014 om 21:30

    Ik wil de cake heel graag maken voor mijn high tea maandag! Alleen heb ik alleen een cakevorm van 28cm. Zou ik het hier in kunnen maken of zou je aanraden de hoeveelheden te veranderen en zo ja weet jij de hoeveelheden?

  • Pauline
    6 maart 2014 om 17:04

    Nee bij bakken komt dat nogal nauw.

  • Yasmine
    6 maart 2014 om 13:23

    Kan je het ook maken met 2eieren

  • Nabila
    24 februari 2014 om 11:40

    hij was mij net iets te zuur, maar misschien te zure citroenen. Maar wel lekker en goed gelukt. ga hem gauw nog een keer maken. jummie.

  • Pauline
    8 februari 2014 om 18:55

    Ik heb geen idee waar het aan ligt. Zoals je op de foto kunt zien, is hij bij mij wel bol. Ik denk dat hij toch wat langer in de oven had gemoeten.

  • Manon
    8 februari 2014 om 17:10

    Hoi,

    Ook bij mij is hij ingezakt. Ik heb hem niet geopend in de tussentijd alleen gekeken:) hij ging van mooi bol en tegen het einde aan ingezakt. Niet minder lekker, maar wel jammer. Kan het niet aan de olie liggen? :)

  • Pauline
    26 januari 2014 om 13:35

    Heb je de oven tussentijds open gedaan? Een cake die inzakt kan maar 1 ding betekenen en dat is dat hij niet gaar is. Je mag de oven gedurende de eerste 30 minuten niet open maken want dan zakt hij ook in.

  • Anne-Marije
    25 januari 2014 om 17:13

    De cake zakte tijdens het bakken heel ver in :( bleef weinig meer van over. Heb jij een idee waar dit aan kan liggen?

  • Pauline
    12 november 2013 om 23:00

    Leuk om te horen ;) en idd elke oven is anders, goed dat je het in de gaten houdt.

  • Rian
    12 november 2013 om 21:52

    Vandeweek deze cake gebakken, heerlijk!! Zo lekker zelfs dat manlief niet wilde dat ik het zou 'verpesten' met glazuur, dus kaal ook heerlijk..

    Ik heb alleen na 10 minuten de oventemperatuur teruggeschroefd naar 170 graden en de baktijd verlengd met tien minuten, omdat de bovenkant zo snel bruin werd en hard, wat natuurlijk ook de scheuren in de bovenkant niet ten goede komt (ik merk vaker dat mijn oven wat warmer is).

    Bedankt voor dit fijne recept!

  • Sophie
    10 november 2013 om 05:45

    Ziet er super lekker uit :) zeker het proberen waard

  • Pauline
    24 oktober 2013 om 22:52

    :)

  • Tabitha
    24 oktober 2013 om 19:50

    Vandaag gebakken en viel zeer in de smaak!

  • Marijn
    15 oktober 2013 om 21:11

    Ik heb de cake uitgeprobeerd, maar helaas zonder succes.
    Ik vond hem echt niet lekker, ik weet niet of het aan het recept lag maar ik raad hem zeker niet aan...

  • Aukje
    14 september 2013 om 15:50

    Hi,
    Het beslag heb ik in muffinvormpjes gemikt. Sneller klaar en erg lekker.

  • Pauline
    17 juli 2013 om 16:00

    Ja dat kan wel, dit maakt het net iets luchtiger. Je zou ook alleen bakpoeder kunnen gebruiken

  • Randa
    16 juli 2013 om 17:50

    Kan je het ook maken zonder baking soda?

  • Pauline
    15 juli 2013 om 12:13

    Ik denk dat je hem te kort hebt gebakken, tenminste dat is vaak de reden dat een cake inzakt. Misschien de volgende keer nog iets langer in de oven zetten. Fijn dat de smaak wel goed is :)

  • Nelly
    14 juli 2013 om 22:15

    Hi Pauline,

    Heb de citroen cake 2 weken geleden gemaakt (geinspireerd door heel Holland bakt ;)). De cake lukte perfect en smaakte heerlijk! Vandaag visite dus dacht de cake nogmaals te maken: de eerste versie stortte in, dus een tweede poging gedaan, maar ook deze kreeg een lichte deuk in het midden. Heb je enig idee wat ik fout heb gedaan (ovendeur niet open gedaan)? Visite was overigens zeer te spreken over de cake.

    Alvast bedankt voor je reply,
    Nelly

  • Charlotte
    3 juni 2013 om 16:56

    Yummeh! Dit ziet er zo lekker uit.
    Lijkt me echt heerlijk.
    Leuke blog heb je:)

  • E.frl
    2 juni 2013 om 19:29

    Oh wat heerlijk!

  • Pauline
    2 juni 2013 om 14:51

    Nee dat valt reuze mee, als 3/4 van de baktijd er op zit kan je de oven wel openen

  • Pauline
    2 juni 2013 om 14:51

    Deze is van Dille & Kamille

  • Nanda
    2 juni 2013 om 11:41

    Lijkt me super lekker!

  • Lieke
    1 juni 2013 om 22:41

    Nomnom, dat ziet er te lekker uit! Binnenkort maar eens de keuken induiken :D

  • Pauline
    1 juni 2013 om 21:36

    Ziet er heeeeerlijk uit.

    xoxo

  • Daniëlle
    1 juni 2013 om 16:17

    Mmm, ziet er heerlijk uit!

  • Christa
    1 juni 2013 om 14:46

    Die ga ik zeker een keer maken, heerlijk! Maar zou de cake niet instorten als je er halverwege de oven open doet om er een stuk aluminiumfolie over te leggen? Ik ben daar altijd een beetje huiverig voor....

  • Laura's Bakery
    1 juni 2013 om 12:55

    YUM! Dat ziet er lekker uit :)

  • Stella
    1 juni 2013 om 12:13

    Ohh lijkt mij echt heerlijk, ik ben gek op Stabucks en dit is wel een van mijn favorieten dingen daar.

  • Joyce
    1 juni 2013 om 12:01

    Lijkt me erg lekker!

  • Marianne
    1 juni 2013 om 10:10

    Ziet er heerlijk uit! Waar heb jij het afkoelrooster gekocht? Ik heb alleen een ronde, niet altijd handig....

Reactie plaatsen