quesedillas met kaas

Quesadillas met kaas

Zin in een lekker en makkelijk quesadilla recept? Dan moet je deze quesadillas met kaas even proberen. Quesedillas zijn Mexicaans en je eet ze bij de lunch, als tussendoortje of bij de borrel. Het is super makkelijk om te maken en je hebt niet veel ingrediënten nodig. Het lekkerste is om ze met salsa saus of chili saus te eten. Ze doen ons denken aan onze studententijd. We ging vaak naar het Newscafé in Groningen. Daar had je deze tosti wraps op de kaart staan. Quesadillas zijn gebakken wraps met een vulling er tussen, vaak worden ze met kip gegeten, maar deze versie met kaas en chorizo is super lekker.

 

Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

dat wil ik

Ingrediënten voor 4 personen

  • 8 wraps
  • 300 gr chorizo
  • 1 rode paprika
  • 3 tomaten
  • 3 st. lente ui
  • 200 gr geraspte cheddar

Lekker met

Zo maak je het

  1. Zet een grote koekenpan op het vuur en laat deze heet worden. Gebruik geen olie of boter.

  2. Snij de chorizo in dunne plakjes, de tomaten in stukjes, de lente ui in ringetjes en de paprika in blokjes.

  3. Neem een wrap en beleg deze met de ingrediënten. Strooi er veel kaas over en leg er een wrap boven op. Leg de tortilla in een droge koekenpan en bak deze op een zacht vuur in ongeveer 5 – 7 minuten goudbruin. Dan draai je de tortilla om en bak je de andere kant ook nog 2 – 4 minuten.

  4. Snij de quesedillas met kaas in punten en serveer het met salsasaus of guacamole.

quesedillas met kaas

Wat vind jij van dit recept?

4.0 (4 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Camping Eenpansgerechten Familie recepten Makkelijke recepten Snelle recepten Tosti Tomaat Wraps Mexicaanse recepten Notenvrije recepten Suikervrij Verjaardag Vlees recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Borrelhapjes Lunch

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in