Menu

Video: Unboxing FoodWeLove Box + Win

Jawel het moment is eindelijk daar. Mijn samengestelde FoodWeLove box is uit! En jij kunt er eentje winnen. Yes! Het thema van de box is Perfect Summer Night. Alle ingrediënten voor een perfecte zomeravond zitten in de box. In de video laat ik je zien wat er allemaal in zit.

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal.

food we love box

Winnen?
Wil jij deze Perfect Summer Night box winnen?

Abonneer je op mijn YouTube kanaal &
Laat een reactie achter in de comments wat jouw ingredienten zijn voor een perfecte zomeravond.

Deze winactie is gesloten, Els is de gelukkige winnares. 

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

46 reacties

 • Saskia Rouwette
  28 augustus 2015 om 19:08

  Wat een heerlijke box! Mijn ideale zomeravond spendeer ik graag met mijn vriendinnen. Heerlijke zomerse hapjes, op een kleedje in het park. De avond begint met een heerlijke Mojito, gemaakt van rum, rietsuiker, limoen en extra veel munt. Verder eten we lekker van het liefst koude salades, zoals de watermeloen salade met feta, rucola, munt en ui! Ook een couscous salade met mango, cherry tomaten, rucola, komkommer, limoen kan niet ontbreken. Natuurlijk hebben we ook simpele hapjes, zoals meloen met parmaham. Als dessert eten we (sorry, niet zelf gemaakt) een heerlijk ijsje bij de ijssalon waar ik werk.(smaken gember maanzaad en limoncello) of vers fruit, zoals ananas en wilde perziken. Zoals je ziet ben ik helemaal gek van zomers fruit en munt!!

 • Cindy
  26 augustus 2015 om 16:04

  De perfecte zomeravond is voor mij een avond waar het heerlijk lang warm blijft. Mijn vriend die zijn favoriete hobby uitvoert: BBQ'en met lekkere vleesjes, sausjes, salades. Stokbroodje met kruidenboter erbij natuurlijk en smullen maar! Natuurlijk hoort daar nog een lekker zomerbiertje bij.. En dit alles samen met een aantal vrienden en familie. Heerlijk samen met elkaar borrelen, eten en kletsen. Dan is mijn avond compleet!

 • Karin van de Merwe
  26 augustus 2015 om 12:46

  Een perfecte zomeravond is voor mij een avond lekker thuis met mooi weer, de bqq aan, goed vlees, lekkere hapjes erbij, voor onze hond Bart een lekkere bot en tot besluit een lekkere ijskoude Limoncello.

 • Shevan kraay
  25 augustus 2015 om 11:15

  Mijn perfect summer night is een zwoele zomeravond op het lowlands festival in Biddinghuizen. Samen met vrienden en familie op de heuvel bij de alpha tent liggen in de laatste zonnestralen met een biertje en een van de lekkerste broodjes falafel die er bestaan, met als toetje een puntzak churros met kaneelsuiker, of, als het echt heel warm is, een bakje frozen yoghurt met ananas en meringue. Betere avonden bestaan er niet voor mij!

 • Anita H.
  25 augustus 2015 om 02:13

  Gezellige mensen, mooi weer, rosé en rode wijn, lekkere hapjes (en dat kan vanalles zijn).

 • astrid van der Schot
  24 augustus 2015 om 15:42

  Super zin in je box. Mijn perfecte zomeravond is met vrienden of met het gezin, een zomerse bbq met een visspies, stukjes brood omwikkeld met panchetta en een rozemarijn knoflookmarinade. Daarna een lamskebab spiesje en of lamsrack met munt/rodewijnazijn erover. Een wortelsalade met sinaasappeldressing , geroosterde sesamzaadjes en koriander mag niet ontbreken.

  Groot fan van je site.

  groetjes.

 • Linda van Veen
  24 augustus 2015 om 13:48

  Wauw wat een box, geweldig...
  Mijn perfecte avondje, met mijn man en 3 kinderen genieten van de gezelligheid van elkaar,
  Lekker eten, zelf bereid of sinds kort bereid door mijn oudste zoon (16) jaar die aan het leren is voor kok. praten over eten en genieten van eten. muziekje erbij, homemade strawberry cider of zelf gebrouwen bier.. vers gebakken platbrood met rozemarijn en zeezout. kaasjes worstjes dipjes
  Aanwaaiende vrienden en vriendinnen van mijn oudste 2 kinderen en de jongste (7) die heel eigenwijs zegt om een uur of 11 in de avond als je vraagt of hij het leuk vind...... NEE!!! ik vind het niet leuk, ik vind het .......................................FANTASTISCH.

 • nicole Hochstenbach
  24 augustus 2015 om 13:11

  Mijn ideale zomeravond bestaat uit een bbq met mijn man en onze kids. We eten dan lekker sate met satesaus ( jouw recept, favoriet van de kids en ons) gemarineerde speklapjes, biefstukjes, stokbrood, kruidenboter, salades, koude schotel, en lekkere tomatensalade en een glas cola met citroen en ijsblokjes. heaven on earth.
  ( En zorgen dat de kids op tijd naar bed zijn)

 • Danique
  24 augustus 2015 om 11:17

  Gefeliciteerd met je eigen box! Wat een heerlijke en originele producten zitten hier in. Nog met niks bekend, dus ben heel benieuwd.

  Bij een perfecte zomeravond horen lieve vrienden en familie, een simpele zelfgemaakte cocktail & hapjes, plaids voor in de late uurtjes en fijne muziek. Misschien de popcorn en gin uit de foodwelovebox? :)

  En vanaf nu geabonneerd op je youtubekanaal, leuk!

 • Els
  24 augustus 2015 om 11:00

  Heel leuk dat je nu je eigen box hebt!

  Mijn perfecte zomeravond bestaat uit een paar componenten: lieve mensen, lekker eten, fijne muziek en heerlijke drankjes.
  Laatst heb ik jou witte sangria met limoncello gemaakt met vriendinnen, zij hadden allemaal wat lekkers gemaakt en meegenomen (soort tapasavondje) en dat hebben we chill in de tuin opgegeten onder het genot die sangria (man wat lekker, we hadden echt te weinig drank in geslagen om er nog een kannetje van te maken, volgende keer twee flessen witte port halen; we waren ook met veel mensen trouwens ;)). Lekker muziekje op de achtergrond, lekker op de loungebanken buiten, de zon onder zien gaan, heerlijk fris windje erbij en als het donker wordt, kaarsjes aan en tot in de late uurtjes met elkaar kletsen! Heerlijk!

 • Madelon Timmer
  23 augustus 2015 om 23:33

  Hoi Pauline,
  Wat gaaf zeg, zo'n eigen foodbox!
  Mijn favoriete ingrediënten voor een zomeravond zijn vrienden of familie, een drankje en wat hapjes zoals kaas, worst, toastjes, chips. Misschien heel erg Hollands maar ik hou ervan haha.
  Ik ben erg benieuwd naar de box en dan vooral naar de popcorn!
  Ik duim mee :D
  Liefs x

 • Anna
  23 augustus 2015 om 23:27

  Allereerst, ik vond jouw filmpje en vooral de ingrediënten die in jouw box zitten heel erg leuk en inspirerend. Misschien niet vanzelfsprekend (voor mij) maar daardoor heel motiverend om mee lekker te spelen en uitproberen.
  Voor mij een perfecte zomeravond kan niet zonder: gegrilde garnalen met citroen mayonaise, hummus, olijven en rosé wijn :)
  Groeten, Anna

 • Marlies
  23 augustus 2015 om 22:10

  Oeh op een heerlijke zomerse avond kan ik erg genieten van een heerlijke salade met mozzarella, parmaham en perzik met een frisse citroendressing, dé perfecte zomerse salade voor mij. Iedereen die ik 'm voorschotel is er dan ook meteen verliefd op. Dit in combinatie met een heerlijke wijn en mijn avond kan niet meer stuk!

 • Joan
  23 augustus 2015 om 19:03

  Een perfecte zomeravond is voor mij natuurlijk barbecueen! Lekker cliché maar zo lekker. Mijn vriend maakt heerlijke marinades en ik limonade van vlierbloesem en lavendel ahh.. Living the goodlife!

 • Maartje
  23 augustus 2015 om 18:38

  Geweldige producten!! Een echte Pauline box!
  Een perfecte zomeravond is voor mij dineren in het park met mijn beste vriendinnen waarbij we al onze favoriete park-gerechtjes (inclusief toetjes!!) meenemen, uitwisselen, proeven en delen. Om het feest compleet te maken worden er cocktails geshaket, gitaar gespeeld en mogen we met blote voeten in het gras!

 • Ann Groeneveld
  23 augustus 2015 om 15:35

  Hoi Pauline!
  Mijn zomeravonden hebben zich tot nu toe beperkt tot mijn kraambed ?.. Op 18 augustus ben ik middels een keizersnede bevallen van een prachtige zoon.
  Het herstel verloopt redelijk en de box zou een superleuke EN lekkere verrassing zijn. Het zal m'n eerste BBQ avondje in de tuin enorm verrijken! Ik kijk er enorm naar uit! Net als naar dat eerste wijntje ?

 • Anita
  23 augustus 2015 om 15:34

  leuke box! Polentafrites staat hoog op m'n to do lijstje.
  Mijn zomeravond na een avond werken sluit ik af met een Hugo zó lekker een gorgonzola op amandelbroodje van Jules destrooper...?

 • Dagmar Smit
  23 augustus 2015 om 13:35

  Ik heb genoten van je filmpje. En zou graag de box willen winnen. Mijn favoriete zomeravond deel ik graag met vrienden, lekker eten en een heerlijk glas wijn. Smaken waar ik dan aan denk zijn het frisse van citroen en munt, Maar ook het spicy van lekkere worst, kaas en chutney.

 • sanne stark
  23 augustus 2015 om 00:02

  Wat een super leuke box, krijg gelijk veel inspiratie en honger. Voor de perfecte zomeravond denk ik toch gauw aan een heerlijke avond aan het meer in mijn ouders woonplaats met mijn vrienden zoals we vroeger tijdens onze middelbare schooltijd deden. Heerlijk s''avonds nog even een nachtduik maken soms bbqen of picknicken aan het water met af en toe een heerlijke glaasje wijn of bier.

 • Dita
  22 augustus 2015 om 21:00

  Wauw wat een mooie, fijne en lekkere inhoud! :) Deze zou ik wel heel graag willen winnen.

 • marijksels
  22 augustus 2015 om 20:42

  Wauw leuke en lekker box heb je samengesteld zeg!
  Perfecte zomeravond; een lekkere zwoele avond, met een gezellige portie geliefden, een tafel vol liflafjes, tapas en salades, spelende kids op de achtergrond en een glaasje rosé in de hand!

 • Alie de Vries
  22 augustus 2015 om 19:54

  Wat ziet de box er mooi en verzorgd en inspirerend uit. En zonnig en vrolijk, daar heb je goed over nagedacht. Ik heb een vraag, is het glutenvrij en lactosevrij? Alvast bedankt voor jouw reactie. Fijne zomeravond verder.

 • Marjolein
  22 augustus 2015 om 18:49

  Wat een leuke box die zou ik graag winnen.
  Mijn perfecte zomeravond bestaat uit eerst een barbecue met lekker vlees en voornamelijk de biefstuk spiezen van onze marrokaanse slager, stokbroodje met kruidenboter en een lekkere zomerse wijn van hugo. Dan daarna nagenieten bij de open haard met nog meer wijn en lekkere hapjes: olijven, kaas, chipjes en verse noten.

 • Annette - Ann Ages Gracefully
  22 augustus 2015 om 17:41

  Wat een leuke box, echt aparte dingen die je normaal niet zo snel zou aanschaffen. Mijn perfecte zomeravond ingrediënten zijn uiteraard een zwoele temperatuuur (niet te warm, niet te koud) zodat je lekker lang buiten kunt zitten. Dan zou ik echt voor een soort tapas tafel gaan, gewoon heel veel verschillende fingerfood zodat je dat lekker kunt afwisselen. Zoet, hartig, koud en warm. Laat de zomer nog maar even duren. Ik ben al lid van je YT channel.

 • Annemieke V.
  22 augustus 2015 om 14:39

  Wat een heerlijke, zomerse box Pauline!
  Mijn perfecte zomeravondingrediënten zijn denk ik toch wel meer tapasachtig. Lekkere knoflookolijven, zongedroogde tomaatjes, guacamole, baba ganoush, hummus, een schaaltje goeie olijfolie en lekker soorten zout om in te dippen, pittige gedroogde worstjes... En natuurlijk een zelfgebakken stokbrood. Als drinken denk ik vooral aan water met citroen en allerlei kruiden uit de tuin. Heerlijk! 'sAvonds in de tuin, verlichting aan.... Genieten!

 • Desiree
  22 augustus 2015 om 13:59

  Jaaaa wat een toffe box! Kreeg al trek bij het kijken van het filmpje! Ik heb inmiddels al zo veel recepten van jou gemaakt, ik ben helemaal fan! Mijn perfecte zomeravond is eigenlijk super simpel en betreft maar een paar "ingrediënten". Recept is als volgt: Een flinke eetlepel vrienden. Drie liter warme avond zon. Een flinke dosis zelfgemaakte hapjes, afgetopt met een scheutje lekkere muziek. Als toetje een kampvuurtje met voldoende sangria! En klaar is kees! Een perfect summer night!

 • Arianne H,
  22 augustus 2015 om 12:09

  Mijn perfecte zomeravond speelt zich uiteraard buiten af. Heerlijk bij het water met allemaal lekkere hapjes. Mijn man heeft lekker zalmsoesjes gemaakt, mijn zusje komt langs met haar vriend en hun huisspecialiteit krabcakejes, ik heb zelf brood gebakken en serveer die met lekkere smeerseltjes. Mijn ouders zijn er ook en hebben een frisse bleekselderijsalade met fruit en noten meegebracht. En om de hele familie compleet te maken is mijn broertje er ook met zijn vriendin en die hebben allemaal lekkere drankjes meegenomen, heerlijk fruitwater en zelfgemaakte cocktails. Oh, wat krijg ik er een zin in, kunnen we gelijk een datum plannen..

 • Belinda Thibaut
  22 augustus 2015 om 11:48

  Wat een lekker inhoud! Ik heb al heel wat recepten van jou gemaakt en geniet er steeds opnieuw van. Heb door jou recepten de kok in mijzelf hervonden ?
  Ook de recepten uit deze box lijken me heerlijk en ga ik ook zeker eens proberen.

  Mijn perfecte zomeravond bestaat uit gezellig met vrienden en/of familie genieten van een lekker drankje op het terras aan het water of BBQ in de tuin. Met zelfgemaakte hamburgers, frisse salades en een glaasje bubbels.

 • Vivian de Lange
  22 augustus 2015 om 11:36

  Super filmpje, moest erg lachen om de rietjes die erbij zitten haha!
  Mijn ideale zomeravond kan met allerlei ingrediënten ingevuld worden (ik heb een bbq-fan als vader) maar de afgelopen week is mijn droombeeld toch iets verandert. Denk: een warme zomeravond in Valencia, appartementje midden in het historisch centrum, een fatboy, een pan (geen kan of kom te vinden, dan maar zo) sangria met vers fruit van de markt... Vriendlief en ik op ons balkonnetje uitkijkend op een druk plein met een goed boek, maar eigenlijk toch drukker bezig mensen te kijken ;) echt de perfecte zomerse avond!

 • Annemiek
  22 augustus 2015 om 11:07

  Bij de perfecte zomeravond hoort voor mij een knapperend vuurtje, een glaasje zelfgemaakte hugo en lekkere hapjes zoals olijven, stokbroodje, gerookte zalm en avocado rolletjes... Nom!

 • Eveline
  22 augustus 2015 om 11:04

  Een bbq aan het water met ondergaande zon:) met lekkere vleesjes, gebakken&flink gekruide aardappeltjes en een frisse salade met oa mango en gerookte kip

 • Pernelle Lorette
  22 augustus 2015 om 11:00

  Een (verticale!) barbecue met vrienden, heerlijke bijgerechten vol groenten, sla, speltpasta, ... , een zelfgemaakte sangria, een lekkere loungemuziek en vrienden!

 • Bas
  22 augustus 2015 om 11:00

  Mijn perfecte zomeravond? Relaxen in de tuin met lekker eten en hapjes, het gezin of vrienden. Glaasje rosé erbij en een knapperend vuur. Dat is voor mij gewoon GENIETEN!

 • Nynke Boer
  22 augustus 2015 om 10:57

  Het begint natuurlijk met goed gezelschap. Een lekker roseetje is ook nooit weg en het liefst eet ik kleine hapjes; mezzes of tapas zodat we heerlijk lang kunnen tafelen.

 • Antonet Boersema
  22 augustus 2015 om 10:48

  Mijn perfecte zomeravond bestaat uit een bbq met vrienden. Ik hou heel erg van garnalen op de bbq, of de zalmburger uit jouw kookboek :) Heerlijk met een fijne salade erbij en stokbroodjes met zeezoutboter! De avond daarna afsluiten bij een vuurtje met zelfgemaakte cocktails (ik hou ook erg van gintonic, dus super benieuwd naar dat receptje) met een beetje zoute popcorn en chipjes :)

 • Hoedje
  22 augustus 2015 om 10:19

  Bij een perfecte zomeravond hoort natuurlijk lekker weer, een drankje (limoncello of gintonic) hapjes en evt BBQ, en vrienden om tot diep in de nacht heerlijk mee te kletsen...

 • annemieke
  22 augustus 2015 om 10:17

  perfect....
  met mijn man en dochter heerlijk in de tuin.
  mijn beef/mango salade en een lekker glas rose

 • Liesbeth
  22 augustus 2015 om 09:48

  Mijn perfecte zomeravond is heerlijk bbqen met lieve familie waarbij we genieten van verschillende vissoorten en salades. S avonds sluiten we de dag af bij een vuurtje met goed glas rode wijn. Genieten!

 • Ariella van den Bos
  22 augustus 2015 om 09:35

  Mijn perfecte zomeravond is eerst lekker bbq-en met de hele familie. Een heerlijke fruitsalade erbij en lekker zelfgemaakt brood en kruidenboter. Na het bbq-en lekker een zelfgemaakt fruitdessert en hierna lekker met een drankje uitbuiken. Het lekkere eten en de gezelligheid maken dit voor mij de perfecte zomeravond

 • Irene
  22 augustus 2015 om 08:36

  De perfecte zomeravond sluiten we af met een heerlijke bijzondere bbq met daarop Baby octopus met een Pico de Gallo salade. De perfecte zomers combinatie van vis en verse zomer groente. In weer eens een ander jasje, want wie eet er nu regelmatig octopus op de bbq, je waant je meteen in zomerse sferen :-). En als dessert een Ijssmoothie van aardbei (met natuurlijk aardbeienlikeur er in) en wat basilicum. Heerlijk!

 • Mirjam van der Meer
  22 augustus 2015 om 08:35

  Eerst de juiste temperatuur(lastig in een box te vatten) sfeerlichtjes, limoncello spritz,in vrolijke glazen daar word ik happy van. fingerfood, uit diverse culturen zodat er voor iedereen wat heerlijks te vinden is,, graag geserveerd op die mooie kleurrijke bordjes.. Zachte muziek, nodig de buren ook uit dan heeft niemand lastvan een feestje dat lekker lang mag duren want het blijft warm

 • Lester
  22 augustus 2015 om 07:59

  Op mijn perfecte zomeravond wordt er een zelfgemaakte ranja geschonken van citroenen en dragon in combinatie met een salade van watermeloen, feta, rode ui en basilicum. Heerlijk!

 • Cim
  22 augustus 2015 om 07:29

  Mijn perfecte zomeravond.. Nog een heerlijk tempratuurtje zittend bij het vuur. Samen met vrienden. Een tia maria erbij. En lekkere gezonde hapjes. Genieten!

 • Tessa Bleijert
  22 augustus 2015 om 07:25

  Mijn perfecte zomeravond is bbq'n met lekker fris smaakjes water met komkommer en tomaatjes als snack en gewoon heerlijk genieten van de zon die ondergaat

 • Joosje Janssen
  22 augustus 2015 om 07:25

  Bij een perfecte zomeravond horen, behalve de mensen die ik lief heb, ook een heerlijk gekoeld wijntje en oesters. Om mee te beginnen.
  Daarna heerlijke krabbenpoten gekookt in een zelfgemaakte bouillon met verse frietjes of stokbrood.
  Of een bbq met de zelfgemaakte varkenshaas saté van mijn vader.
  Of lekker simpel, maar heerlijk: de pastasalade met aardbeien en lekker stevige worst en een gorgonzola dressing. Hiermee scoor je altijd.

  Ik geloof dat ik zo nog wel even door kan... ?

 • Esther Nederpel
  22 augustus 2015 om 07:10

  Oooohhh een perfecte zomeravond.... daar mag de limoncello natuurlijk niet ontbreken. Net zelf weer een paar flessen gemaakt en goed gekoeld is dit heerlijk. Maar een goed stel vrienden, lekkere hapjes en een kaarsje er bij maken van een gewone zomeravond een perfecte zomeravond!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.