oranje wk hapjes

5 x Oranje WK Hapjes

Ik hou niet van voetbal, de enige reden dat ik kijk, is het mannelijk schoon dat voorbij rent. Vooral Spanje is favoriet, ik heb een tijdje een crush gehad op Fernando Torres, maar dat is met het afscheren van zijn blonde lokken voorbij. Wat ik dan wel weer leuk vind, is WK hapjes maken voor schreeuwende voetbalfans, die in oranje geklede tenues veranderen in beesten achter een televisiescherm.

Natuurlijk is het het leukste om alleen oranje WK hapjes te maken. Nou is oranje best een lastige kleur, maar met een beetje fantasie komen deze WK hapjes aardig in de buurt. Wil je wat zoetigheid toevoegen, maak dan oranje soesjes of kleine taartje met mango of nectarines.

O trouwens, morgen speelt Nederland tegen Spanje, ben je nou ook niet zo’n voetbalfan, hou dan vooral mijn Facebookpagina in de gaten, je kunt wat leuks winnen.

Pompoenhummus

pompoenhummus

Een lekker healthy smeerseltje voor op een stokbroodje is hummus. Door de zongedroogde tomaatjes krijgt deze een mooi oranje kleurtje. Helemaal WK-proof dus.

Gehakt Spiralen
oranje wk hapjesLekker en hartig hapje met bladerdeeg en gehakt. Misschien niet knaloranje, maar het komt in de buurt, toch?

Mexicaanse Kipkluifjes
oranje wk hapjes
Wil je punten scoren?, maak dan deze Mexicaanse kipkluifjes. Echt man food! . Door de glaze met limoen en bruine suiker, zien ze er heerlijk, goudbruin en haast een beetje oranje uit.

Hartige Pizza Muffins
oranje wk hapjesDit is mijn persoonlijke favo, hartige pizzamuffins met salami en kaas. Ze zijn zowel warm als koud lekker. En je kunt ze ook invriezen, dus ook handig om vantevoren te maken.

Oranje WK-soepje
oranje wk hapjes

Een soepje in een glaasje kan best lekker zijn. Je hoeft niet meteen kommen vol te schenken, maar gewoon een klein beetje is best een lekker hapje tussendoor. En natuurlijk is deze wortelsoep door zijn mooie kleur helemaal goedgekeurd.

Wat voor lekkere WK hapjes ga jij maken? Deel je ideeën vooral, dat vind ik super leuk!

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in