
Bladerdeeghapjes gehakt
Deze bladerdeeghapjes gehakt doen het altijd goed op feesten en partijen! Ons maak je er in ieder geval erg blij mee. De combinatie van het knapperige van de bladerdeeg met de vulling van kruidig gehakt is om te smullen.
Hartig bladerdeeghapje
Het klaarmaken van dit hartig bladerdeeghapje is heel gemakkelijk. Wij gebruiken namelijk kant-en-klaar bladerdeeg en na het vullen, hoef je de gehakt bladerdeeg hapjes alleen nog maar goudbruin in de oven af te bakken. Een ding is zeker: deze bladerdeeghapjes gehakt zijn vast en zeker een groot succes! PS probeer ook eens deze Thaise worstenbroodjes.


Culinaire post ontvangen?
Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.
Dat wil ik!Ingrediënten voor 30 stuks
- 500 gr half-om-halfgehakt
- 10 plakjes bladerdeeg (diepvries)
- 2 el maanzaad
- 1 ei (geklutst)
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl kerrie
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl komijn
- 1/2 tl chilivlokken
- Peper en zout
Lekker met
- Curry
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht) en laat je plakjes bladerdeeg ontdooien.
Voeg de specerijen (behalve het maanzaad) bij het gehakt en meng het geheel goed door elkaar. Breng het gehaktmengsel op smaak met peper en zout.
Neem een plakje bladerdeeg en verdeel een dun reepje gehakt aan een kant van het bladerdeeg. Je kan dit het beste met een vork doen.
Vouw het bladerdeeg op en druk voorzichtig aan. Snijd vervolgens in drieën. Herhaal dit met de rest van het plakjes bladerdeeg totdat je 30 bladerdeeghapjes met gehakt hebt.
Leg een vel bakpapier op een bakplaat en leg de bladerdeeghapjes hierop.
Bestrijk ze met het losgeklopte ei en bestrooi ze met het maanzaad.
Bak de bladerdeeghapjes gehakt in ongeveer 20 minuten af in de voorverwarmde oven.
Serveer ze meteen of laat ze iets afkoelen. Lekker met wat curry.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan