Menu

Mijn nieuwe keuken

Een keuken helemaal zelf uitzoeken, from scratch, dat is toch de droom van iedere foodie. Bij mij werd die droom werkelijkheid bij de aankoop van onze nieuwbouwwoning. Al ruim voordat we überhaupt getekend hadden, zat ik al bij Kvik Cruqius aan tafel voor een ontwerp. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen toch?

Ik hou van Scandinavisch design en daardoor kwam ik al gauw bij Kvik uit. Kvik is vergelijkbaar met IKEA maar dan net een stapje beter. Zo hoef je hier niet in een magazijn al je elementen bij elkaar te zoeken en is er iemand die het hele proces van A-Z begeleidt en advies geeft waar nodig. Het assortiment is groot genoeg om een goede keuze te maken. Ook qua apparatuur zijn er verschillende ranges mogelijk, van budget tot high end of er tussenin wat ik heb gekozen.

Strak en wit moest het worden. Ik had een hoge en een lage kant in gedachten, maar daardoor werd de ruimte niet optimaal benut. Dus ging ik toch voor een hoekkeuken met een losstaand deel voor de apparatuur. Eigenlijk waren mijn wensen niet eens zo uitgebreid, een 5 pits gasfornuis een ruime koelkast en een oven en veel werkruimte. Dat werd later een dubbele oven, een koelkast van 2 m hoog en absurd veel werkruimte, ach ja waar het hart vol van is.

We hebben de keuken laten plaatsen door Hans en dat heeft hij perfect gedaan. Helemaal netjes afgewerkt. Kijk je mee naar mijn keuken.

kvik keuken

Mooi he? Ik ben er helemaal mee in mijn nopjes.

kvik keuken

We hebben gekozen voor een dun werkblad van composiet, hierdoor lijkt de ruimte groter. Zoals je ziet is de keuken greeploos en lopen de lijnen door, waardoor het een geheel wordt.

kvik keuken

Ik wilde heel graag een 5pits gasfornuis. Ik heb gekozen voor een moderne kookplaat van AEG waar de pannenliggers opliggen in plaats dat ze verzonken zijn. Rechts van het fornuis zit nog een inbouwvriezer met 3 lades.

moderne keuken

De vaatwasser zit mooi verscholen achter een zelfde deur. Hierdoor zie je hem niet. Alle apparatuur is van AEG.

moderne keuken

Yes, eindelijk ruimte voor al mijn kruidenpotjes. De bovenste lades zijn hier perfect voor. De kruidenpotjes zijn van IKEA en de leggers waar ze in liggen ook. Met krijtstift heb ik de inhoud erop geschreven.

moderne keuken

Lekker veel ruimte. Ik heb nu 9 lades, alleen afgewerkt met mat glazen zijkanten. De lades hebben een slow stop systeem, waardoor ze niet dicht kunnen knallen.

moderne keuken

Handig zo’n dubbel uitschuifrek voor mijn pannen. Ik heb trouwens gewoon simpele pannen van IKEA uit de 365+ serie, die heb ik al sinds mijn studententijd.

moderne keuken

Dit is de hoge kant van de keuken. Het is een blok van 1.80 breed.

moderne keuken

Dit is mijn trots, een mega koelkast van bijna 2 meter hoog. Onderin vind je de 0 graden zone, hierin blijft groente en fruit veel langer goed. Ik moet trouwens nodig boodschappen doen, de koelkast is bijna leeg.

moderne keuken

In het midden heb ik een dubbele oven. De onderste is een heteluchtoven en de bovenste is een combimagnetron. Super handig om een dubbele oven te hebben. Beide apparaten zijn van AEG.

moderne keuken

En links van de ovens heb ik nog een servieskast. Op termijn willen we nog een buffetkast kopen en dan heb ik deze ruimte vrij voor allerlei bakjes etc. Want je gelooft het bijna niet, maar alle kastjes zijn gevuld.

En wat vinden jullie ervan?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

118 reacties

 • Leanne
  20 februari 2018 om 08:02

  Hoi Pauline, prachtige keuken!! Ik ben erg benieuwd hoe breed jouw keuken is? Zelf ook wat aan t tekenen en dat geeft dan een goed beeld!

 • Annika
  15 maart 2017 om 10:00

  De keuken bevalt prima (weet ik van Pauline) ;)

 • Wilma
  14 maart 2017 om 20:32

  Wat een te gekke keuken! Bevalt de keuken nog steeds? Ik ben namelijk ook op zoek naar een mooie keuken. Ik heb zitten denken om die ook bij KVIK aan te schaffen. Echter heb ik ook verschillende negatieve reacties gehoord...

 • saar
  26 februari 2017 om 15:32

  Dag Pauline. Al enkele jaren oud, deze blog, maar in de zoektocht naar de perfecte keuken kom ik hier terecht. Ik zie dat je ook in je keuken parket hebt? Ben je tevreden hierover? Wij zijn erg aan het twijfelen om parket te leggen. Zeker met 2 kinderen hebben we wat schrik dat die snel vuil wordt en ook tijdens het koken durft er al eens iets op de grond vallen, of waterspetters... Hoe ervaar jij dat? Ons oog viel een tijdje geleden ook al op deze keuken bij kvik! :-) Mooi!

 • Peter Franken
  16 februari 2017 om 14:59

  Hi Pauline, we zijn ondertussen al weer een tijdje verder en ik vroeg me af hoe het met de keuken gaat? Is alles nog naar wens? Geen problemen gehad? Alvast dank voor je reactie !

 • Pauline
  24 december 2016 om 12:22

  Die van mij is mat. Vind ik persoonlijk mooier. Maar je ziet er dus wel snel vlekken op.

 • Nunzia de Jong-Scordo
  23 december 2016 om 21:40

  Beste Pauline, Ik heb een vraagje, wij hebben zojuist een soorgelijke keuken gekocht maar twijfelen nog heel erg of we een mat of glanzend aanrechtblad zullen nemen. Is jouw composiet aanrechtblad mat of glanzend? Alvast hartelijk bedankt voor je reactie! Gr. Nunzia

 • Pauline
  12 september 2016 om 11:24

  Ik vind de kwaliteit echt prima. De gaspit bevalt ook nog steeds. Je moet er wel op letten dat je de pannen er goed op zet. Het is namelijk iets minder stabiel dan een normale pit. De apparatuur bevalt verder ook heel goed. Behalve de combi magnetron. Daar ben ik niet tevreden over. Hij is ingewikkeld in gebruik en zowel het magnetron als het oven gedeelte werken niet goed.

 • K. Vizee
  9 september 2016 om 10:17

  Prachtige keuken, Wij zijn nu ook zoekende en horen wat wisselden verhalen over Kvik, zeker over de montage. Aangezien je keuken nu 2,5 jaar staat, kun je aangeven of de kwaliteit nog steeds goed is? En wij zitten ook te denken aan AEG als apparatuur (zelfde gaspit...wat een mooi ding!!). Hoe tevreden ben je daar over? Dank je alvast, leuk om te lezen!

 • Pauline
  5 september 2016 om 15:34

  Zeker wel. Het rechtste kastje onder het fornuis is een vriezer met 3 lades.

 • Pauline
  5 september 2016 om 15:31

  Dit is beach grey, maar ik heb er stiekem spijt van. Had liever een iets lichtere versie gehad.

 • Karin
  4 september 2016 om 19:45

  Dankje, matte deurtjes dus!
  Heb toch nog een vraag daarbij ;) Je hebt een composiet aanrechtblad, zo te lezen ben je daar erg tevreden over. Ziet er ook mooi strak uit! Weet je zo nog welke bladkleur je gekozen hebt?

 • Regina Makadoero
  2 september 2016 om 22:49

  Beste Pauline,

  Mooie keuken!!! Even een vraagje. Heb je geen vriezer?

  Groet, Regina

 • Annika
  1 september 2016 om 13:29

  Ze zijn mat wit :)

 • Karin
  1 september 2016 om 12:16

  Zijn de deurtjes glans of mat wit?

 • Pauline
  4 juli 2016 om 15:47

  Precies weet ik het niet maar iets van 2,8 breed en 5 meter lang. De kookplaat bevalt op zich goed. Alleen soms wiebelen de pannen wel een beetje. Als ik opnieuw zou kiezen zou ik voor een stevigere variant gaan.

 • helga
  2 juli 2016 om 12:33

  dag pauline. wat een prachtige keuken. wat zijn de afmetingen van de keuken?
  en bevalt een kookplaat zonder opstaande randjes goed?

  mvg helga

 • Pauline
  2 maart 2016 om 08:32

  Oh jee dat weet ik echt niet meer. Volgens mij was het RAL 9010, maar pin me er niet op vast :)

 • Karin
  1 maart 2016 om 21:24

  Echt een super mooie keuken.
  Ook de kleur wit is heel mooi.
  Kun je vertellen welke kleur wit je op de muren hebt?

 • Esther
  27 december 2015 om 11:36

  Ik ben ook heel erg benieuwd....
  Gr, Esther

 • Tirza
  8 november 2015 om 19:56

  Hoi Pauline,

  Door jouw artikel zijn wij afgelopen week ook bij Kvik geweest om te gaan kijken! :-) Hele mooie keuken!!
  Even een vraagje.. Wat zijn de afmetingen het hoekgedeelte? Ons huis moet nog gebouwd worden en we vinden het zo lastig om de ruimte in te schatten.

  Groetjes Tirza

 • Nathalie
  7 november 2015 om 16:53

  Hoi Pauline,

  Mooie keuken heb je bij Kvik gekocht, wat is de naam van het blad die erop zit? Erg mooi!

  Groetjes, Nathalie

 • Pauline
  6 november 2015 om 10:46

  Haha ik heb daar zo'n apart swiffer achtig ding voor, gekocht bij de Action. Maar toegeven, ze worden heel snel vies. :(

 • Polly
  4 november 2015 om 14:54

  Hoi Pauline, de mugcakes zijn top!
  Nog een gekke vraag, hoe houd je dde luxaflex schoon in je keuken;), ben van plan ook zoiets te gaan kopen...

 • damaris dissels
  8 oktober 2015 om 17:28

  Hi Pauline, super mooie keuken. Wij gaan ook maar een kijkje nemen bij Kvik voor onze nieuwe keuken! Mag ik vragen waar jullie de vloer hebben gekocht en type hout? Bedankt alvast

  Groet,
  Damaris

 • Stephanie
  8 mei 2015 om 11:09

  Hoi Bianca, dankjewel voor je reactie. We hadden de vraag ook voorgelegd aan Kvik zelf. Zij geven aan dat ze de koelkastdeur expres dit jaar verlicht hebben ivm het moeilijk openen van de koelkast. Ze hebben dus wel over dit punt nagedacht. Wel fijn om te weten wat de daadwerkelijke gebruikerservaringen zijn met horizontale grepen :).

 • Pauline
  6 mei 2015 om 13:03

  Het is inderdaad de Mano. Ik heb daar eigenlijk geen moeite mee. Ik ben nog steeds heel blij met deze keuken.

 • Bianca
  6 mei 2015 om 11:30

  Hi Stepahnie,

  Wij hebben in onze huidige keuken ook alleen een horizontale greep bovenaan de deur.
  Dit raad ik ten zeerste af. Nu na 4 jaar al is de deur uit zijn verband getrokken en sluit voor het oog niet netjes meer aan.

  Je kunt voor de koelkast beter een greep aan de zijkant van de deur hebben.

  @ Pauline,

  Mag ik zo brutaal zijn te vragen wat jij voor deze keuken hebt betaald? Wij zijn namelijk ook op zoek naar een soortgelijke keuken.

 • Stephanie
  5 mei 2015 om 20:33

  Hoi Pauline,

  Wij hebben ook zitten kijken naar de mano keuken (want dat is wat je hier hebt toch?). Nu hadden wij - toen we in de showroom stonden - het idee dat de koelkast wat moeilijk open ging, omdat je hierbij enkel horizontale "grepen" hebt i.p.v. verticaal. Hoe ervaar jij dit?

  Groetjes, Stephanie

 • Pauline
  2 mei 2015 om 11:18

  Haha wat grappig. Hans is bij ons gekomen via KVIK. Dus dat hebben we niet zelf geregeld. De keuken is overigens heel netjes geplaatst bij ons.

 • Kirsten
  30 april 2015 om 15:09

  Hoi Pauline,

  Wij hebben ook een nieuwbouwhuis gekocht, de bouw is nog niet eens begonnen en ik zit al bij Kvik. hahaha! Waarom heb jij hem laten plaatsen door hans? Is dat beter of goedkoper? (misschien een beetje een brutale vraag maar ik ben erg benieuwd.) Is alles goed gegaan want ik zie niet altijd hele goede recensies...

  Gr. Kirsten

 • Pauline
  8 april 2015 om 14:20

  Met een krijtstift, die kan je o.a. bij Action kopen.

 • Pauline
  8 april 2015 om 14:16

  Het beste is om het meteen schoon te vegen met een nat doekje. Helaas zijn er toch wel wat koffiespetters die ik er niet meer af krijg, bummer!

 • Sam Davids
  8 april 2015 om 13:47

  Je keuken is heel mooi geworden! ik zie de Scandinavische stijl er echt in terugkomen. Ik vraag me inderdaad ook af hoe je, je muur schoon houdt.

 • Manon
  7 april 2015 om 09:14

  Beste Pauline,

  Waarmee heb je geschreven op de kruidenpotjes van de IKEA?
  Heb ze namelijk ook gekocht en vind de witte letters zo leuk bij jou.

  groetjes Manon

 • Yvonne
  20 maart 2015 om 00:07

  Mooie keuken, wij zijn ook bezig en bijna klaar.
  Ik was vandaag bij IKEA en heb kleine dopjes gekocht voor de steun gaatjes in de kasten staat nog meer afgewerkt. Ik zie ze bij jou nog open. En voor die folie houders moet ik dus nog even terug, mooi zijn die. heb jij ook een stoom combi oven? Vandaag uitgeprobeerd, moet nog erg wennen. Er is niet veel wat recepten betreft, hopelijk via jou wat meer aan de weet komen.

 • Pauline
  3 januari 2015 om 20:36

  Ik heb zelf een besteklade van Kvik want de afmetingen bij IKEA zijn volgens mij anders.

 • Stephanie
  3 januari 2015 om 12:37

  Hoi Pauline,

  Wij hebben ook een Mano keuken besteld. Als ik je foto's zie wordt onze keuze opnieuw bevestigd. Ik vind hem echt heel mooi. Wat ik me afvraag is of jij weet of de besteklade van Ikea past of heb je die wel van Kvik? Bij Kvik Breda konden ze me dit niet vertellen. Alvast bedankt voor je reactie.

  Groetjes,
  Stephanie

 • Pauline
  30 november 2014 om 19:18

  4,50 x 2,80 ;)

 • Eva
  29 november 2014 om 21:25

  Mag ik vragen wat de afmetingen zijn van de ruimte waarin je keuken is geplaatst?

 • Pauline
  20 november 2014 om 11:11

  Beach medium grey.

 • reni
  19 november 2014 om 19:47

  Wat is de exacte kleur van je composiet aanrechtblad?
  Ik ben nl. bezig met het uitzoeken van een nieuwe keuken en zoek een dergelijke kleur voor het aanrechtblad. Hoop dat mijn keuken net zo mooi wordt als die van jou!

 • Pauline
  15 november 2014 om 19:36

  Ikea, super handig zijn die!

 • De smaak van Cecile
  15 november 2014 om 18:41

  Mooie keuken!
  Mag ik vragen waar je die handige houders voor folie vandaan hebt?

 • Ilona
  31 oktober 2014 om 17:32

  Prachtige keuken Pauline! In verband met onze eigen aanstaande verhuizing hoop ik binnenkort ook een mooie nieuwe keuken uit te gaan zoeken; erg leuk om alvast inspiratie op te doen bij mede foodies :-)

 • Pauline
  21 september 2014 om 14:35

  Ik heb er een. Met zo'n uitklapbaar pannenrek. Ik vind hem handig.

 • ingrid
  20 september 2014 om 19:12

  Hele mooie keuken en wat groot!
  Wij zijn voor dezelfde keuken gevallen en voor dezelfde kookplaat haha. Heb jij ook een hoekkast erin? Ik vond die nml tegenvallen bij kvik waardoor we nog twijfelen..

 • anneke
  13 september 2014 om 12:11

  Vergelijkbare potjes kun je bij Dille Camille kopen, daar zit een strooier op, maar je kunt dat stripje er ook makkelijk afhalen, dan heb je een groot gat. Groeten!

 • Pauline
  8 september 2014 om 17:40

  Ik snap wat je bedoelt. Het zijn geen strooipotjes. Er zit gewoon een dekseltje op.

 • Shirley
  8 september 2014 om 12:57

  Hai Pauline,

  Ik wil mijn kruidenpotjes gaan ordenen in 1 system. Nu zag ik dat jij die van IKEA gebruikt. Wat ik online niet kan vinden is of je met die potjes ook kan strooien of dat het een groot gat is als je de deksel eraf draait. Begrijp je wat ik bedoel? En vind jij het fijne potjes?

  Alvast bedankt voor je antwoord.
  Gr. Shirley

 • Pauline
  23 augustus 2014 om 19:50

  Oh wat leuk. Dat is idd lastig want ik vind het ook niet zo mooi. Tot nu toe gaat het goed. Vlekken gelijk even afnemen met een doekje. Als het heel erg wordt kan ik er altijd nog wat tegenaan plakken.

 • Peter en marloes
  23 augustus 2014 om 10:09

  Hoi Pauline,

  Mooie keuken inderdaad. Daar wordt je blij van.
  Wij hebben ook een kvik keuken uitgezocht en hij lijkt redelijk op die van jou. Hij is nog niet geplaatst, we moeten nog paar maandjes wachten tot het huis klaar is (nieuwbouw). Wij hebben voor een spatrand gekozen. Dit doet wel een beetje afbreuk aan het strakke geheel maar is praktisch zeggen ze. Jij hebt er geen en ziet er mooi uit. Mis je de spatrand of krijg je het wel goed schoon na al het kookgeweld?

  Groetjes en succes met koken,
  Peter

 • Anna
  13 augustus 2014 om 09:36

  Hoi Marianne,

  Indien je de muur wilt schilderen, dan dien je speciale verf te kopen (waarin een soort coating zit). Vaak noemen ze dit keukenverf, maar als je dit bij een speciaalzaak vraagt of bij een bouwmarkt dan kunnen ze je daar vast mee helpen. Toch raad ik je aan om te kijken naar een speciale keukenwand, de ervaring leert toch dat het op ten duur lastig wordt om je muur schoon te houden (indien je het niet regelmatig bijhoudt met schilderen en afnemen (die oliespetters zijn soms lastig eraf te halen)). Op dit moment ben ik ook bezig met het plaatsen van een keuken, maar ik heb er zelf voor gekozen om een keukenwand te plaatsen en daaromheen te tegelen. Met schoonmaken is dat fijner. Vaak wordt er over het algemeen voor een merk gekozen in een keuken, maar je kunt dit echter ook afwisselen. Je kunt een keuken ook kaal kopen en bij een speciaalzaak (mediamarkt, bcc etc.) jouw apparatuur kopen. Dit scheelt vaak veel geld. Het hangt er net vanaf hoeveel jij wilt uitgeven aan jouw keuken. AEG zit een beetje in de middenklasse. Zanussi zit hier nog onder en daaronder de eigen merken. Boven AEG zit Electrolux, Bosch, Miele en Liebherr. Gelijkwaardige modellen zijn onder andere Bauknecht en Whirlpool. Veel mensen kiezen toch nog vaak voor gas, omdat het koken op inductie erg wennen is en je deze vaak op een aparte groep moet aansluiten (het verbruikt namelijk behoorlijk wat stroom). Ook heb je speciale pannen nodig die geschikt zijn voor inductie. Inductie is daarentegen wel een stuk veiliger voor kinderen. De keuze ligt aan jou. Ik hoop dat je wat aan deze informatie hebt en heel veel succes!

 • Pauline
  24 juli 2014 om 10:03

  Ik ben heel erg blij met mijn keuken. Het enige waar ik niet zo tevreden over ben is mijn AEG vaatwasser, maar dat zegt meer over de apparatuur dan over de keuken zelf. Ik zou er wel voor kiezen om de keuken te laten plaatsen, want zelf in elkaar zetten is niet te doen en dat kan ook afbreuk doen aan de kwaliteit op den duur.

 • karin
  22 juli 2014 om 08:33

  Beste Pauline,

  ik volg je en raak vaak geïnspireerd door de recepten die je plaats .
  Nu zag ik dat je een nieuwe keuken van KVIK hebt , ziet er heel mooi uit !!! Wij zijn ook in de planning van een nieuwe keuken. Helaas les ik nu zeer veel negatieve reacties op KVIK keuken. Ik heb de keukenbuur Hans al aangeschreven of hij ook in Enschede een keuken komt plaatsen ? Hoor graag iets over jouw ervaring met de keuken.

  Vriendelijke groeten en een fijne dag,
  Karin Gantevoort

 • Rainie
  24 juni 2014 om 22:02

  Echt een prachtige keuken heb je !

 • Marianne
  23 juni 2014 om 10:55

  Wat heerlijk een nieuwe keuken! Ik ben een groot fan van je kruidenlade, dit werkt toch echt beter dan de potjes achter elkaar in een kastje.
  Ik vraag me af: hoe bescherm je je muur tegen spetters, zit daar een coating op?
  En waarom heb je alle apparatuur van AEG, maken die in elke productcategorie simpelweg de beste producten, was dat het makkelijkst kiezen of heb je dat gedaan omdat ze dan allemaal mooi bij elkaar passen?
  Als laatste valt me je gasfornuis op: werkt dat goed, pannendragers in de vorm van een +? Want ik schuif m'n pannen nog wel eens opzij en ben bang dat ze er dan afkukelen op dergelijke pannendragers, ik heb dat wel eens zien gebeuren bij kennissen op een soortgelijk gasfornuis.
  Is de keuze voor koken op gas en niet op inductie bewust omdat je het prettiger vindt of omdat je geen andere keuze had?

  Ik ben benieuwd naar je reacties, misschien kan ik er wat mee in mijn keukenplanner.

  Mvg,

  Marianne

 • Marlissa
  19 juni 2014 om 10:00

  Wauw, kookparadijsje! Je nieuwe keuken is heel mooi geworden

 • Christy
  17 juni 2014 om 12:23

  Wauw wat super mooi!
  Ik vraag me af wat je op de wand achter kookgedeelte hebt zitten?? Wij hebben ook een nieuwe keuken uitgezocht maar weet nog niet wat ik met de wand achter het gasfornuis aan moet. Dit ziet er bij jullie super strak uit!

 • Pauline
  17 juni 2014 om 11:46

  Die zijn van Leen Bakker, maar die heb ik al een aantal jaren, dus weet niet of ze nog te koop zijn.

 • Emiele
  17 juni 2014 om 07:47

  Mooie keuken! ik ben ook benieuwd naar je eetkamerlampen... Waar heb je die vandaan?

 • Pauline
  16 juni 2014 om 13:34

  Er is al volop gekookt, dus dat komt helemaal goed :)

 • Sarah - Tasting Lifestyle
  16 juni 2014 om 08:29

  Mooie, strakke keuken met super veel opbergruimte zo te zien! Veel kook-en bakplezier alleszins! ;)

 • Lianda
  15 juni 2014 om 21:14

  WAUW wat een keuken heb jij!
  Zo heerlijk ruim en veel ruimte voor al die fijne spulletjes in de keuken! Hihi.
  Mooie keuken!

 • Lineke
  15 juni 2014 om 20:41

  Erg mooie, strakke keuken. Ik vind juist zonder greep erg mooi.
  Ik hoop op nog meer prachtige recepten en keuken ideeen.

 • Bite food blog
  15 juni 2014 om 20:05

  Wauw je hebt mijn droomkeuken gemaakt! Echt super mooi. Enorm veel ruimte en lekker strak. Ik kon dat bedrijf nog niet, ga ik zeker in mijn achterhoofd houden als we een koophuis nemen.

 • Carola
  15 juni 2014 om 19:30

  Wauw, je keuken ziet er prachtig uit!

 • avalon
  15 juni 2014 om 19:12

  Wauw Pauline! Een echte droom keuken!!

 • Pauline
  15 juni 2014 om 17:48

  Ja dat is even een dingetje inderdaad. Maar ach dat is ook zo gebeurd.

 • Pauline
  15 juni 2014 om 17:47

  Die is super handig, is van IKEA.

 • Pauline
  15 juni 2014 om 17:47

  Dat is ook mooi.

 • Pauline
  15 juni 2014 om 17:46

  Jaa dat is mijn pronkstuk ;)

 • Pauline
  15 juni 2014 om 17:42

  Dankjewel. De eettafel is van Basic Label.nl

 • Nadia
  15 juni 2014 om 16:32

  Wuaw wat mooi! Waar is je eettafel van? Die vind ik ook prachtig!

 • LNNK
  15 juni 2014 om 15:04

  Wauw wat een mooie keuken heb je. Helemaal mijn smaak. Heel veel kookplezier!

 • Katrien
  14 juni 2014 om 22:26

  Oh wat mooi! Die koelkast is echt zalig, wij sukkelen thuis altijd met onze te kleine koelkast (ookal hebben we er 2 haha, maar die staat zo ver weg...)

 • Jacqueline
  14 juni 2014 om 21:53

  Pauline, je keuken is een plaatje. Ik denk dat het een feest is om erin te werken. Zoveel ruimte, Leuk dat je het met ons wilt delen.
  Ik wens je heel veel inspiratie en plezier in je nieuwe keuken.

 • Els
  14 juni 2014 om 19:37

  Wauw, mooi hoor! daar mag je inderdaad met recht trots op zijn:) heerlijk zo'n keuken, helemaal naar je eigen smaak en stijl uitgezocht!

 • Manon
  14 juni 2014 om 18:10

  Wauw mooi! Lijkt heel erg op mijn keuken, alleen wij hebben een hout-look-aanrechtblad!

 • Tamara
  14 juni 2014 om 16:28

  Mooi!! Waar heb je die aluminiumfolie houder van?

 • Lot
  14 juni 2014 om 15:42

  Heel mooi, lekker veel berg- werk en legruimte, heel mooi blad en de koelkast lijkt me ook heel fijn.
  Lades zijn ook zo handig en apothekerskast kan ik je zeker aanraden.
  Ik zou zelf alleen niet voor greeploze hebben gekozen, nu heb je veel randjes die je schoon moet houden.

 • Karlijn
  14 juni 2014 om 15:10

  Mooi! Je keuken lijkt heel erg op de keuken die wij thuis bij mijn ouders hebben! Dezelfde soort lades, ook wit en een apart blok met de apparatuur en koelkast. Precies dezelfde indeling, grappig :)

 • Barbara
  14 juni 2014 om 15:07

  Héél erg mooi, Pauline!

 • De Zuinige Student
  14 juni 2014 om 14:13

  Wat een mooie ruime keuken. Lekker veel werkbladen ook.

 • Pauline
  14 juni 2014 om 14:08

  Jaaa gewoon doen!

 • Pauline
  14 juni 2014 om 14:07

  Ik heb hiervoor ook een IKEA keuken gehad en ook apparatuur van IKEA en dat was ook prima.

 • Pauline
  14 juni 2014 om 14:06

  Jaaa in de winter maar eens samen koken, ruimte genoeg :)

 • Pauline
  14 juni 2014 om 14:06

  Haha ik dacht al dat ik daar veel vragen over zou krijgen :)

 • Barbara
  14 juni 2014 om 13:41

  Aaaaah bedankt voor de tips zeg!
  Heel blij dat je met ons je prachtige nieuwe keuken hebt gedeeld!

 • Andrea
  14 juni 2014 om 13:31

  ik zal eerlijk zijn: jaloers!

 • Sarah
  14 juni 2014 om 13:23

  Prachtige keuken! Lijkt me heerlijk om zoveel ruimte te hebben!

 • Mariska
  14 juni 2014 om 12:42

  Wat een ontzettend mooie keuken! En zoveel opbergruimte! Heerlijk. Ik heb vorig jaar ook een keuken uit mogen zoeken en heb ook voor strak wit gekozen. Dus vind dit helemaal super. Veel kook- en bakplezier!

 • Jeannel
  14 juni 2014 om 12:22

  Prachtige keuken. Ben erg blij dat je alles hebt laten zien en even verteld hebt waar deze keuken vandaan komt. Ik wilde je deze info al vragen toen de eerste foto van je keuken verscheen! Ik kan het goed gebruiken bij onze nieuwbouw plannen. Heel erg bedankt!

 • Brenda
  14 juni 2014 om 12:22

  Wat een heerlijke keuken Paul! Hier gaan ontelbaar veel lekkere dingen gemaakt worden :)

 • Levine
  14 juni 2014 om 12:09

  Prachtig!!!!

 • Gisela
  14 juni 2014 om 12:00

  Whaaaauw....daar zou ik mijn draai wel in kunnen vinden. Fantastisch mooi!

 • cheyenne
  14 juni 2014 om 11:47

  ohhh wat een droomkeuken! vooral het hebben van een dubbele oven, geweldig! heel erg mooi :)
  xo, cheyenne

 • Yoko
  14 juni 2014 om 11:30

  Super mooie keuken, om jaloers van te worden! ;)

 • Hazel
  14 juni 2014 om 11:14

  Wat heerlijk zoveel bergruimte!! Ik ben ontzettend blij met mijn eigen keuken, maar zou graag wat meer kastjes willen hebben. Niet dat daar plek voor is, maar toch ;-)

 • Nicole
  14 juni 2014 om 11:14

  Wauw, echt mooi, geniet ervan!

 • Miranda
  14 juni 2014 om 11:04

  Wauw wat een heerlijke prachtige mooie keuken! Ik ben vooral jaloers op de enorme hoeveelheid opbergruimte! Prachtig:)

 • Leyla
  14 juni 2014 om 10:45

  Wow, superveel ruimte en Heeeel mooi dat wit. Apparaat wand is ook super. Wij hebben destijds voor Ikea gekozen en thuis zelf met keukenprogramma geknutseld aan de opstelling. Bij Ikea nog gefinetuned en tot volle tevredenheid. Alleen afzuigkap valt achteraf iets tegen ivm de afzuigslsng. maar laderuimte is super. Ben ook wel heel blij met al de laderuimte en dat je nog gemakkelijk kunt bijbouwen als je dat zou willen :)

 • Elsbet | La Vie Pure
  14 juni 2014 om 10:44

  Wauw, super chique!

 • Linda
  14 juni 2014 om 10:33

  Schitterend Pauline!!!!! Heel veel kookplezier en inspiratie. Gaat wel lukken, dat weet ik zeker.

 • Eveline
  14 juni 2014 om 10:32

  Prachtige strakke keuken. Maar persoonlijk voel ik bij deze keuken totaal geen passie van iemand die van koken houdt :-(.

 • Maaike
  14 juni 2014 om 10:27

  Wauw! Echt super mooi! :) Die kruidenpotjes.... ooooh, jaloers! ;) En dat alles al weer vol zit.... geloof ik best hoor! ;)

 • MySimplySpecial
  14 juni 2014 om 09:45

  Wat een heerlijke keuken en een geweldige koelkast!

 • Susanne
  14 juni 2014 om 09:37

  Wauw! Wat onwijs mooi! Je zal er vast heel veel comfortabel kookplezier beleven! Wat een ruimte heb je!

 • Anniek Nederpel
  14 juni 2014 om 09:35

  Wauw, wat een fantastische keuken!
  Die dubbele oven en die enorme koelkast <3 love it!

 • Charlie
  14 juni 2014 om 09:30

  Oh wat mooi! Geniet ervan :)

 • Karima
  14 juni 2014 om 09:00

  Erg mooi! Lekker veel ruimte ook. En die koelkast..! De keuken lijkt trouwens veel op de keuken die wij in ons nieuwe huis krijgen.

 • Joyce
  14 juni 2014 om 08:45

  Wauw! Wat een mooie kleding, helemaal mijn smaak!

 • Overthuis
  14 juni 2014 om 08:42

  Wauw echt super mooi!!

 • Maureen
  14 juni 2014 om 08:36

  Jaloers! Ziet er echt super mooi uit!!

 • Dita
  14 juni 2014 om 07:59

  Wauw prachtig! Ik ga dit zo even aan vriendlief laten zien, wij gaan in aug verhuizen en ik wil ook een nieuwe keuken.

 • Kelly caresse
  14 juni 2014 om 07:51

  Wauw wat een walhalla van een keuken om eindeloos in te experimenteren en kokkerellen! Heerlijk lijkt me dat in zo'n grote keuken met voldoende opbergruimte

 • Mirjam
  14 juni 2014 om 07:34

  Heel erg mooi! Wij hebben ook zo'n joekel van een keuken met werkblad. Na 8 jaar kan ik je vertellen dat ik nog steeds af en toe ruimte tekort kom. En dan probeer ik niet zoveel op het aanrecht te zetten...
  Veel plezier ermee!

 • Kyonne
  14 juni 2014 om 07:32

  Nicccceeee!!! En genietse

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.