Menu

Omelet Wrap

It’s a wrap, een omelet wrap welteverstaan. Ineens besefte ik het, over minder dan 2 weken ga ik eindelijk verhuizen. Het is nog een beetje onwerkelijk allemaal, van een appartementje 4 hoog achter, naar een grote mensen huis met meerdere verdiepingen, een killer van een keuken en een tuin. Ik ga daar volop van genieten de komende tijd.

Waar ik mij het meest op verheug is het koken op mijn 5 pits gasfornuis, hoewel het natuurlijk ook prima gaat op een kleine 4 pitter. Deze omelet wrap kan je zelfs op een enkel pitje maken. Heel goed te doen dus en zowel koud als warm lekker. Ideaal om mee te nemen in je lunchbox naar je werk. Fijn he?

omelet wrap
Ingrediënten voor 1 – 2 personen

2 eieren
Scheutje (soja)melk
30 gr fetakaas
1/2 avocado
Paar tomaatjes
Stukje komkommer
Handje rucola
Handje bieslook
Peper en zout

Zo maak je het
Klop de eieren luchtig met wat peper en zout en een scheutje (soja)melk. Hak wat bieslook fijn en voeg dit bij de eieren.

Verhit wat olijfolie in een pan en giet het eimengsel in de pan. Bak de omelet aan weerszijden goudbruin.

Haal de omelet uit de pan. Verdeel wat rucola over de omelet.

Snij de tomaten doormidden, de avocado in blokjes en de komkommer in reepjes. Beleg de omelet hiermee. Breng de groentes op smaak met wat peper en zout.

Verkruimel tenslotte wat feta over de omeletwrap en serveer hem meteen of neem hem de volgende dag mee naar je werk.

omelet wrap

Dit recept is Voedselzandloper proof.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

25 reacties

  • Eline
    25 augustus 2015 om 07:55

    Het valt me op dat de avocado erg snel verkleurt. Heb je misschien een tip om dit te voorkomen? Lijkt me erg lekker om een keertje mee naar de lunch op het werk mee te nemen.

  • Eline
    25 augustus 2015 om 07:43

    Ha Pauline,
    Meestal verkleurt de avocado erg snel. Heb je misschien een tip hoe ik de avocado goed houd? Het lijkt me namelijk lekker om de wrap mee te nemen naar het werk.

  • Kelly
    2 maart 2015 om 13:12

    Net gegeten als lunch en was erg lekker! Simpel te maken en vult heel goed!

  • Corry van beek
    27 februari 2015 om 04:57

    was verrassend lekker

  • Honnepon
    17 november 2014 om 14:55

    Yumme!! Wrap viel wel uit elkaar...had m iets te enthousiast gevuld denk ik haha. Maar erg lekker hoor...ik had er Huttekase tussen gedaan ipv feta. (bij gebrek aan beter), maar ook dat was erg smakelijk!

  • Erika Hommel
    25 september 2014 om 00:55

    Vandaag de linzensalade gemaakt (met lente-ui, tomaat en feta) morgen is deze aan de beurt!! Echt...superrecepten!

  • Lisanne
    18 augustus 2014 om 11:54

    Ah lijkt me heerlijk!
    Hoelang duurt het ongeveer om te maken?
    En door wat zou ik de komkommer kunnen vervangen?

  • Pauline
    12 augustus 2014 om 21:49

    Ah wat goed om te horen!

  • Haje
    12 augustus 2014 om 14:55

    Beste Pauline,

    Heerlijk recept!! Snel klaar en zo gezond. Samen met mijn vrouw geluncht en ze vond het weer lekker!!

  • Joke
    27 maart 2014 om 09:19

    Gisterenavond klaargemaakt als snelle hap en het smaakte zo ongelofelijk lekker. Echt een aanrader!

  • Marije
    26 maart 2014 om 22:14

    Ziet er goed uit!

  • kelly
    26 maart 2014 om 11:01

    Loved reading this post, it looks delicious!!
    You've got a new follower on Bloglovin!

    Have a nice day.

    xoxo
    Kelly

  • Mirjam
    26 maart 2014 om 10:12

    Dankjewel voor je reactie! Hoop ook ooit zo ver te komen :)

  • Pauline
    25 maart 2014 om 18:25

    Ja perfect voor een lunch to go!

  • Pauline
    25 maart 2014 om 18:25

    Ah lief, dankjewel! En het is wel een Wordpress site, mijn website wordt gehost door SNS-IT.nl

  • Mirjam
    25 maart 2014 om 13:34

    Ik ben fan van je leuke receptjes! Te doen en niet alleen maar volgens alle hypes :) Zou ik mogen vragen via welke hostservice je website hebt gemaakt, het is geen wordpress toch?
    Groetjes!

  • Michelle
    25 maart 2014 om 11:13

    Dit ziet er echt heel lekker uit en zou ik makkelijk mee kunnen nemen naar school in mijn lunchbox.

    Liefs,
    Michelle

  • Elizabeth
    25 maart 2014 om 10:55

    Ziet er heerlijk uit, ga ik zeker een keer maken.

  • Sarah
    25 maart 2014 om 10:44

    Ziet er lekker en gezond uit!

  • Pauline
    25 maart 2014 om 10:00

    Ja zo fijn en delish,

  • Farah - Food and other Friends
    25 maart 2014 om 09:49

    Wat een leuk alternatief voor een wrap.
    Lekker voor de lunch inderdaad!

  • Reny
    25 maart 2014 om 09:22

    Ik maak ze regelmatig, deze ei-wraps. En zo fijn dat je steeds kunt varieren met de vulling. Eigenlijk is het net een boterham, zo creatief kun je ermee zijn :)

  • Susanne
    25 maart 2014 om 08:58

    Dit recept komt precies op het goede moment! Ik wil wat dingen uitproberen voor de lunch ipv brood. Dit ziet er erg lekker uit en is ook simpel én goedkoop!

  • Manon
    25 maart 2014 om 08:57

    Oeh ik ben benieuwd naar je nieuwe keuken! Ik heb een zes pits gasfornuis en ik hou van dat ding <3 Dit receptje lijkt me erg lekker :)

  • MySimplySpecial
    25 maart 2014 om 08:33

    Dat ziet er leuk en lekker uit! Spannend die verhuizing!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.