
Omelet wrap
It’s a wrap, een omelet wrap welteverstaan. Gemaakt van eieren en dus glutenvrij en koolhydraatarm. We hebben de omelet wrap belegd met wat rauwkost en feta. Je kunt de omelet wrap serveren als avondeten, maar ook als lunch en zowel koud als warm lekker. Een lekker makkelijk en gezond maaltje! Liever toch wraps van bloem? Je kunt ze ook heel gemakkelijk zelf maken. Bekijk het recept hier.


Culinaire post ontvangen?
Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.
Dat wil ik!Ingrediënten voor 1 omelet wrap
- 2 eieren
- 30 gr feta
- Scheutje (plantaardige) melk
- 1/2 avocado
- Handjevol cherrytomaten
- Stukje komkommer
- Handjevol rucola
- 1 tl fijngehakte bieslook
- Olijfolie
- Peper en zout
Zo maak je het
Klop de eieren luchtig met een scheutje melk. Breng op smaak met de fijngehakte bieslook, peper en zout.
Verhit wat olijfolie in een koekenpan en giet het eimengsel in de pan. Bak de omelet aan weerszijden goudbruin.
Snijd de avocado in blokjes, de cherrytomaten in vieren en de komkommer in reepjes. Beleg de omelet hiermee. Breng de rauwkost op smaak met wat olijfolie, peper en zout.
Verkruimel tenslotte de feta erover en garneer de omelet wrap met wat rucola.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan