Omelet wrap
It’s a wrap, een omelet wrap welteverstaan. Gemaakt van eieren en dus glutenvrij en koolhydraatarm. We hebben de omelet wrap belegd met wat rauwkost en feta. Je kunt de omelet wrap serveren als avondeten, maar ook als lunch en zowel koud als warm lekker. Een lekker makkelijk en gezond maaltje! Liever toch wraps van bloem? Je kunt ze ook heel gemakkelijk zelf maken. Bekijk het recept hier.
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja, dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten voor 1 omelet wrap
- 2 eieren
- 30 gr feta
- Scheutje (plantaardige) melk
- 1/2 avocado
- Handjevol cherrytomaten
- Stukje komkommer
- Handjevol rucola
- 1 tl fijngehakte bieslook
- Olijfolie
- Peper en zout
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Klop de eieren luchtig met een scheutje melk. Breng op smaak met de fijngehakte bieslook, peper en zout.
Verhit wat olijfolie in een koekenpan en giet het eimengsel in de pan. Bak de omelet aan weerszijden goudbruin.
Snijd de avocado in blokjes, de cherrytomaten in vieren en de komkommer in reepjes. Beleg de omelet hiermee. Breng de rauwkost op smaak met wat olijfolie, peper en zout.
Verkruimel tenslotte de feta erover en garneer de omelet wrap met wat rucola.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download het gratis ebook vol herfstrecepten
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in