Menu

Zomerdrankjes

Als het kwik stijgt drink ik automatisch meer. Ik ben eigenlijk niet zo’n drinker en ik kom zeker niet aan mijn 1,5 ltr water per dag. Gewoon water uit de kraan, vind ik niet zo lekker en dat drink ik ook alleen op hele warme dagen. Wel drink ik veel spa rood met citroen er in of water met een smaakje. Omdat het wel belangrijk is om veel te drinken heb ik mijn favoriete zomerdrankjes voor je op een rijtje gezet.

Fruit water

water met een smaakje

Zoals ik al zei ben ik niet zo dol op water, maar water met een smaakje vind ik wel lekker. Mijn favoriete combi’s zijn water met limoen en munt of citrus water met citroen, sinaasappel en grapefruit. Het fruit geeft echt een heerlijke smaak aan het water. Snij gewoon wat partjes fruit en stop dit in een kan met water en ijsblokjes.

Smoothies

smoothie recept

Ik ben dol op smoothies. En als je ze met diepvriesfruit maakt zijn ze ook nog eens lekker verkoelend ook. Mijn favo smoothie is met mango en kokoswater. Lekker tropisch.

Zelfgemaakte ijsthee van groene thee

Ik ben niet echt een theedrinker, maar ijsthee drink ik wel graag. En dan het liefst deze zelfgemaakte ijsthee van groene thee met citroen.

Milkshakes

Milkshake met rood fruit
Oh I love milkshakes en dan het liefst met echt vanille ijs. Maar ook deze healthy versie met yoghurt en bevroren fruit vind ik heerlijk. Lekker verkoelend.

Frappuccino
starbucks frappuccino

Ik ben een koffielover en ook als is het stikheet, dan drink ik nog gewoon mijn koffie. Maar ook ben ik dol op frappuccino’s. En dat is ook nog eens lekker fris, de ultimate treat op een warme dag.

Limonade van zelfgemaakte siroop

Water met smaakjes lust ik wel graag. Deze limoen munt siroop is mijn favoriet. En leuk detail van deze limoen siroop kan je ook de perfecte mojito’s maken. Dus heb je zin in een lekker cocktail, ga dan aan de slag met deze home made siroop.

Wat is jouw favo zomerdrankje?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

9 reacties

 • meike
  10 augustus 2013 om 18:06

  Oeh, die limonadesiroop klinkt superlekker, bedankt voor het recept!!!

 • Pauline
  9 augustus 2013 om 23:30

  Tnx all! Het is idd gewoon verse munt wat ik daarvoor gebruikt heb.

 • Tirza
  9 augustus 2013 om 21:26

  Leuk zeg! Staat ook leuk als je een feestje hebt en je wilt wat serveren. Dat ijsthee-achtige, zijn die blaadjes gewoon muntblaadjes?

 • Maxime
  9 augustus 2013 om 14:03

  De laatste tijd vind ik ijskoffie echt heel lekker! En ze hebben een nieuw drankje van KC: ice tea perzik, ook super lekker :)

 • Kayleigh
  9 augustus 2013 om 14:02

  Heerlijk! Ik drink veel water. De zelfgemaakte ijsthee wil ik graag proberen, lijkt me lekker!

 • Joyce
  9 augustus 2013 om 10:25

  Lijkt me allemaal erg lekker!

 • the|avantguardian
  9 augustus 2013 om 09:52

  Wow, dit ziet er echt heerlijk uit! Heel zomers!

 • MySimplySpecial
  9 augustus 2013 om 09:51

  Ik drink ook vaak te weinig! Maar een fuitsapje of een smoothie helpen wel!

 • Aranka
  9 augustus 2013 om 09:08

  Het water loopt me hiervan in m'n mond! Superlekker ziet het er weer uit! Leuk dat label op de fles trouwens!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.