Mango lassi

Mango lassi

Om in tropische sferen te komen, maakten we deze mango lassi. Een mango lassi is een drankje uit India gemaakt van mango en yoghurt! Lekker zomers en fris op een warme dag en natuurlijk super healthy! Aan dit mango lassi recept voegden we ook nog wat melk en een scheutje honing toe. Liever geen zuivel? Je kunt uiteraard ook plantaardige varianten gebruiken of meng er een beetje kokoswater doorheen. Zelf mango lassi maken is heel makkelijk, je laat de blender eigenlijk al het werk doen. De ijsklontjes maken het drankje lekker dik en koud. Wij houden ervan!

PS probeer ook eens de tropische kokos rijstpudding met mango!

 

 

Liever geen zuivel? Gebruik dan een plantaardige variant of kokoswater.

Pauline

Mango lassi
Pauline nieuwsbrief

Culinaire post ontvangen?

Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.

Dat wil ik!

Ingrediënten voor 2 glazen

  • 2 mango's
  • 200 ml halfvolle yoghurt
  • 100 ml melk
  • 8 ijsklontjes
  • 1 el honing

Lekker met

  • Geroosterde kokoschips
  1. Verwijder de schil en de pit van de mango en snijd deze in stukken.

  2. Doe alle ingrediënten in een blender of keukenmachine.

  3. Maal alles fijn totdat het een lekker dik drankje is geworden.

  4. Schenk de mango lassi in mooie glazen en garneer eventueel met wat geroosterde kokoschips. Geniet ervan!

Mango lassi

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

Tags

Gezonde tussendoortjes Makkelijke recepten Smoothie recepten Snelle recepten Aziatische recepten Gezonde recepten Glutenvrije recepten Koolhydraatarme recepten Slanke recepten Vegetarische recepten Zomer recepten Drankjes

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in