Frappuccino

Frappuccino

Wij zijn echt gek op koffie! Met mooi weer is deze frappuccino een van onze favorieten. Je kent hem misschien wel van de Starbucks met karamel en slagroom. Omrijden is nu niet meer nodig, want we hebben de Starbucks frappuccino zelfgemaakt. Om de frappuccino te maken heb je veel ijsklontjes nodig, dus gooi je vriezer in ieder geval al maar vol. Geloof ons, want als je dit eenmaal hebt geproefd ben je verslaafd!

 

Skinny frappuccino maken

Liever een iets gezondere variant? Je kunt de suiker, karamel en slagroom ook weglaten en eventueel zelfs een plantaardige melk voor de frappuccino gebruiken. Of probeer eens dalgona koffie: een soort ijskoffie met een fluffy en creamy koffielaag erbovenop.

Frappuccino
Nieuwsbrief icoon

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ja, dat wil ik!

Ingrediënten voor 2 frappuccino's

  • 1 kopje afgekoelde espresso
  • 1 kopje melk
  • 1 el suiker
  • 2 kopjes ijsklontjes
  • Karamelsaus

Materiaal

  • Keukenmachine of blender

Lekker met

  • slagroom
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Doe de afgekoelde koffie, de melk en de suiker samen met de ijsklontjes in de keukenmachine en mix dit totdat het ijs fijngemalen is. Let er wel op dat je keukenmachine ijs kan crushen. Niet alle machines zijn hier tegen bestand.

  2. Garneer de Starbucks frappuccino met karamelsaus en eventueel een toef slagroom.

Frappuccino

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

4.1 (54 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in