Menu
starbucks-frappuccino-e1402747145893-710x380.jpg

Starbucks Frappuccino Recept

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? Ik in ieder geval wel, daarom helaas wat minder posts. Maar hier komt er weer ééntje. Ik schreef al eerder dat ik dol ben op de Starbucks Frappuccino. Daar rij ik graag een paar kilometertjes voor om. Ik ben al dol op warme koffie, maar deze koude variant is ook echt heerlijk. Dit frappuccino recept heeft als basis ijsklontjes en het leuke is, het is heel makkelijk zelf te maken.

Wil je hem meer skinny maken dan kun je de suiker vervangen voor een suikervervanger en de slagroom en de karamel weglaten. Op mijn blog plaats ik later nog het recept voor de Mocha Frappucino, die is ook stunning.

Ingrediënten voor 2 frappuccino’s

1 kopje afgekoelde espresso
1 kopjes melk
2 tl suiker
2 kopjes ijs
Slagroom
Caramelsaus

Materialen
Een keukenmachine

Bereidingswijze
Doe de ijsklontjes, de afgekoelde koffie, de suiker en de melk in de keukenmachine en mix dit totdat het ijs fijngemalen is.

Let er wel op dat je keukenmachine ijs kan crushen. Niet alle machines zijn hier tegen bestand.

Je kan de Starbucks frappuccino evt. garneren met een toef slagroom en caramelsaus.

Maar dit hoeft niet!

Voor een Frappuccino mocha voeg je chocoladesaus toe in plaats van karamel.

starbucks frappuccino

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan