Diary Juni #2: Zon, Zee, Strand en een terror meeuw

Hoe is het met jullie? Lekker van het mooie weer genoten? Wat fijn he dat nu echt zomer is? Ik kan er zo van genieten. Ik ben in mijn vrije uurtjes dan ook regelmatig op het strand te vinden. Maar er moest natuurlijk ook gewoon gewerkt worden. Voordeel van eigen baas is dat je dit ook ’s avonds kunt doen. Kijk je mee naar mijn dagboekje van de afgelopen 2 weken?

gasterij kruisweg

Mijn moeder was jarig en wilde dat met een lunch vieren bij Gasterij de Kruisberg. Midden in het duingebied. Wat een leuk plekje. De pannenkoeken zijn er in ieder geval superlekker.

annika

Daarna ging Annika op vakantie naar Naxos en Santorini. Ik had nog nooit van Naxos gehoord, maar haar vriend Chris  is half Grieks en die kent alle leuke plekjes. Wat ik voorbij zag komen op Instastories zag er super uit. Wil ik ook wel een keer naartoe.

Dat betekende dat ik het fort alleen moest runnen. Maar dat ging prima. Ik heb trouwens iets raars, ik wil ineens geen banaan meer. Ik word er oprecht heel misselijk van (rare zwangerschapshormonen). Dus in mijn dagelijkse ontbijtje is de banaan nu vervangen door meloen of appel.

Het was shoppingnight in Haarlem. Dan zijn alle winkels tot middernacht geopend en zijn er allemaal leuke dingen te doen op straat. Samen met Maurits ging ik hier even naar toe. Maar eerst even tapas eten bij El Pincho. Love de Manchego kaas daar.

Ik heb nog steeds heel weinig eetlust, dus dan zijn tapas ideaal. Gewoon wat kleine hapjes delen.

Mijn liefde <3

Nog een kiekje van Annika op Naxos. Ze heeft zich goed vermaakt en lekker rustig aan gedaan. Beetje zwemmen, naar het strand en lekker eten. Daar is het vakantie voor.

Vriend Lex kwam langs om te barbecuen en dat was heel gezellig. Ik houd er zo van om lang in de tuin te zitten.

En we maakten het nieuws bekend dat we 2 baby boys verwachten. We vinden het zo leuk en lief hoe jullie op onze baby perikelen reageren. Heel veel hartjes daarvoor.

Stokbroodje met aioli en pesto. Niet zelfgemaakt deze keer. Maar wel lekker.

hippie fish zandvoort

Ik ging even lunchen op het strand en dat heb ik geweten. Een meeuw dook tot 2 keer toe op mijn bord om dit broodje te stelen. En het leek wel of het beest ons achtervolgde naar huis. Want eenmaal thuis zat er ook een terrormeeuw op het dak. Hij viel Maurits aan en de volgende dag de buurman. Waarschijnlijk zit er een nest op ons dak. Heel irritant want dat beest is super agressief en nu kan ik niet echt relaxed meer in de tuin zitten.

santorini

Van dit soort beelden kan ik alleen maar jaloers worden. De laatste dagen bracht Annika door op Santorini met dit fantastische uitzicht.

Op de warmste dag van het jaar ging ik nog een keer naar het strand. Normaal ga ik nooit een hele dag (ik ben niet zo’n ligger). Maar nu vind ik het heerlijk. En de bump groeit al goed. <3
tijn akersloot
We zaten bij Tijn en dat blijft toch mijn favo plekje in Zandvoort. Ik at een salade met bietjes en geitenkaas. Superlekker! En Maurits had een pizza met rauwe tonijn. De pizza’s zijn ook altijd erg lekker hier.

En ik sluit af met ijskoffie. Ik drink op warme dagen graag ijskoffie. Gewoon met ijsklontjes en een scheutje melk en een heel klein beetje suiker.

Vandaag komt Annika weer terug van vakantie en gaan we weer aan de slag voor leuke content. Dat is ook wel nodig want ook tijdens ons verlof willen we gewoon iedere dag blijven uploaden. We moeten dus flink aan de bak.

Hebben jullie nog leuke (vakantie) plannen?

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in