Hotspot Tijn Akersloot Zandvoort

Bij Tijn is het altijd fijn! Als ik mijn favoriet moest noemen onder alle strandtenten, dan zou het Tijn zijn, wat een fijn plekje is dit. Tijn Akersloot is een van de laatste strandtenten op rij in Zandvoort. Vaak zijn deze tenten het leukste omdat het er net iets minder druk is. Iedereen die met de trein naar Zandvoort gaat, pakt toch vaak de eerste de beste plek om te zitten. En als je net iets verder loopt, vind je vaak de mooiste pareltjes.

Tijn akersloot

Tijn is het hele jaar door geopend en dat is sowieso prettig. Al is het hier in de winter vaak heel druk omdat dit dan één van de weinige strandtenten is, dat open is. Het is een grote zaak met een super leuke inrichting. Veel hout, lekkere chillplekken, een blauwe Fiat 500 ter decoratie, een mega lange bar en prachtig uitzicht op zee. Ook het terras buiten is leuk en heeft lekkere relaxstoelen maar ook tafeltjes waaraan je goed kunt eten.

Tijn akersloot Tijn akersloot

Vorig jaar hadden ze een te gekke salade met verse vijgen en geitenkaas op de kaart staan, jammer dat die nu niet meer te verkrijgen is maar er zijn genoeg andere gezonde opties. Je vindt hier net even anders dan anders gerechten, een gazpacho van watermeloen, geroosterde gele bietensalade, een salade met gerookte eendenborst of een Portugees visstoofpotje. Daarnaast kun je hier hele lekkere verse pizza’s eten, mijn favo is die met Parmaham en rucola.

Tijn akersloot Tijn akersloot

Deze keer nam ik een salade met groene linzen, witlof en een ontzettend lekkere fetakaas, daarbij at ik lekker platbrood met een super lekkere hummus. Maurits nam een pizza met peperoni en ook daar griste ik een punt van mee. Ik hou zo van pizza. De sfeer is er erg relaxed, de bediening is vlot en vriendelijk en het eten is er goed. Met alleen nog een beetje zon zijn dat alle ingrediënten die je nodig hebt op een dag aan het strand.

Tijn akersloot Tijn akersloot

Mijn 1e vakantiedag is in ieder geval goed begonnen. Ik zeg cheers op een mooie zomer!

 

Hotspot
Strandtent Tijn Akersloot

Waar
Boulevard Paulus Loot 1B, Zandvoort

WWW
www.tijnakersloot.nl

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in