hippie fish

Hotspot: Hippie Fish Zandvoort

Wat Annika kan, kan ik ook. Dus terwijl zij lekker aan het vertoeven is in Griekenland deed ik een middagje strand in mijn eigen achtertuin Zandvoort. Het strand op steenworp afstand hebben, is één van de redenen waarom ik zo graag in Haarlem woon. Zodra ik de Zeeweg oprijd, bekruipt mij het vakantiegevoel. De duinen, de kust, vakantievierende mensen en tientallen leuke strandtenten. De nieuwste aanwinst in Zandvoort is Hippie Fish, van de eigenaren van een van mijn andere favorieten Ubuntu Beach. Dus de verwachtingen waren hoog gespannen.

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik het bij het strand al snel prima vind. Een lekker broodje en een burger op de kaart, lekkere drankjes en fijne plekken om in te zitten. Als het personeel dan ook nog vriendelijk is, vind ik het helemaal fijn. Dat ze nog een tikkeltje jong en soms wat onervaren zijn, maakt mij dan niet zoveel uit.

hippie fish zandvoorthippie fish zandvoorthippie fish zandvoort

Het eerste wat mij opvalt, is het fantastische interieur. Veel groen, natuurlijke materialen, hout en rotan. Het ene hoekje is nog mooier dan het andere. Leuke plek ook om te trouwen, maar dat komt later wel. De strandtent is vrij groot, binnen heb je diverse zitjes rondom de open haard. Maar ook knus gedekte tafeltjes voor een lekker diner. Het terras is ook fijn en groot. Aan de linkerkant zijn vooral tafeltjes met stoelen en aan de andere kant vind je wat meer relaxplekken en nog een paar tafeltjes in het zand. Die overigens niet aan te raden zijn, maar daar kom ik zo op.

hippie fish hippie fish

Meestal scan ik de menukaart van tevoren, maar deze stond helaas niet online. Dus het het was nog even een gokje of deze een beetje zwangerproof zou zijn. Maar aangezien ik in een tosti fase zit en iedere strandtent wel een tosti op de kaart heeft staan maakte ik me daar niet zo’n zorgen om. Op het menu vind je diverse broodjes met o.a. carpaccio, makreel en tonijnsalade (mijn keuze). Maurits nam een veggie club met bietjes, avocado en tzatztiki. Ook kan je er salades eten (beide niet voor zwangere vrouwen) , soepen en heel goed uitziende burgers (ook met krab) met friet. De drankenkaart is ook leuk met verse groentesapjes en frisdranken van Fritz en Fentimans.

hippie fish zandvoort hippie fish zandvoort hippie fish zandvoort

Maurits en ik namen dus plaats op het niet aan te raden tafeltje in het zand. Een heerlijk plekje in de zon, met vol uitzicht op zee. Maar ook de plek waar de meeuwen je goed in het vizier houden. Na mijn uitgebreide fotosessie kon ik eindelijk aan mijn broodje tonijn beginnen. Nog geen 2 happen later dook een enorme meeuw op mijn bord en snoepte zo de helft van mijn broodje weg. Ik schrok me dood. En nog geen minuut later deed hij het nogmaals. Nu heb ik een meeuwentrauma. Grapje hoor. Maar we zijn toch maar even verplaatst naar de relaxbankjes. Uiteindelijk zat ik niet heel ontspannen dus heb ik mijn nieuw gekregen broodje (die kwam heel snel) binnen opgegeten. Om daarna nog een paar uurtjes buiten in het zonnetje te vertoeven.


hippie fishhippie fish hippie fish

Ik heb de avondkaart niet gezien, maar ik verwacht dat dat ook wel goed zit. Dus mocht je in Zandvoort zijn in zin hebben in een relaxte plek met lekker eten, ga dan eens langs bij Hippie Fish. Oh en houd die meeuwen in de gaten, brutale gasten zijn het.

Hotspot
Hippie Fish

Adres
Boulevard Paulus Loot 3, Zandvoort

Openingstijden
Elke dag vanaf 9.00

Website
www.hippiefish.nl

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in