Club sandwich

Club sandwich

We hebben een lekkere lunchtip voor je: een club sandwich! Het is een variatie op een sandwich die we regelmatig als we ergens gaan lunchen op de kaart zien staan. Een favoriet lunchgerecht van ons en daarom besloten we hem thuis na te maken. Dit club sandwich recept is met verschillende soorten beleg. Zo belegden we de sandwich met oude kaas, kipfilet, bacon, ei, rauwkost en wat slablaadjes. We besmeerden de boterhammen eerst met wat mayonaise, dat maakt de club sandwich extra lekker!

 

Genoeg variatie mogelijk

Je kunt de club sandwich ook simpel houden door bijvoorbeeld alleen een club sandwich met kip of met zalm te maken! Wat rauwkost en slablaadjes erbij en je kunt smullen. Eigenlijk kun je hem beleggen met wat je maar in huis hebt! Genoeg variatie mogelijk dus. Een club sandwich wordt vaak geserveerd met chips of frietjes erbij. Wat chipjes erbij konden we dan ook niet laten!

Club sandwich
Pauline en Annika

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

dat wil ik

Ingrediënten voor 1 club sandwich

  • 3 boterhammen
  • 1 grote plak oude kaas
  • 2 plakjes kipfilet (vleeswaren)
  • 3 plakken bacon
  • 1/2 tomaat (in plakken)
  • 3 plakjes komkommer
  • 1 gekookt ei (in plakjes)
  • 1 el mayonaise
  • Handjevol sla

Lekker met

  • Chips of frietjes

Zo maak je het

  1. Rooster de boterhammen aan weerszijden bruin, totdat er een mooi grillmotief is ontstaan. Dit kan ik een grillpan of met een broodrooster.

  2. Bak vervolgens de bacon in een pan, knapperig en goudbruin.

  3. Bestrijk één boterham met wat mayonaise, leg daarop de plak kaas, plakjes kipfilet, de plakken tomaat en wat sla.

  4. Leg vervolgens een nieuwe boterham op de stapel en bestrijk ook deze met wat mayonaise. Beleg deze met de uitgebakken bacon, plakjes, plakjes komkommer en ook wat sla.

  5. Bestrijk de laatste boterham met wat mayonaise en leg deze met de droge kant naar boven.

  6. Halveer de sandwich diagonaal en serveer de club sandwich met naturel chips!

Club sandwich

Wat vind jij van dit recept?

3.7 (69 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

More About Us

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!

Tags

Makkelijke recepten Snelle recepten Kip Tomaat Hollandse recepten Notenvrije recepten Vlees recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Lunch

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in