Pauline’s vlog #44: Een leuk nieuwtje!

Ik wil jullie als eerste enorm bedanken voor de vele lieve reacties die ik heb gekregen op mijn vorige vlog. Dit heeft me enorm veel goed gedaan. Ik vind het fijn om te horen dat ik hier niet alleen in ben en dat jullie het op prijs stellen dat ik ook de minder leuke kanten van het leven laat zien. Het hoeft niet allemaal Instagram perfect te zijn! Gelukkig ging het een paar dagen later weer beter met me en heb ik toch nog wat leuke dingen kunnen doen.

Zo ben ik met Maurits naar de toneelvoorstelling van Francesca (kookt) geweest. Ook had ik een leuke bbq shoot met Annika waarvan jullie gisteren het resultaat op de blog hebben kunnen zien.

Een leuk nieuwtje!

En toen was er leuk nieuws! Vanaf week 24 zijn onze bakmixen ook bij de Jumbo verkrijgbaar. Zo ontzettend leuk! Ze komen in het gezondheidsschap te liggen, dus niet in het bakschap. Wij zijn ontzettend blij dat de bakmixen nu nog beter verkrijgbaar zullen zijn. De bakmixen kun je al kopen bij de Albert Heijn en Makro en vanaf week 24 (10 juni) dus ook bij de Jumbo. Joehoee!

Kijk je mee?

Je kunt de hele vlog hier bekijken. Dank je wel voor het kijken en ik ben heel benieuwd hoe jouw week was. Laat je het me weten?

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in