Menu

Pauline’s vlog #44: Een leuk nieuwtje!

Ik wil jullie als eerste enorm bedanken voor de vele lieve reacties die ik heb gekregen op mijn vorige vlog. Dit heeft me enorm veel goed gedaan. Ik vind het fijn om te horen dat ik hier niet alleen in ben en dat jullie het op prijs stellen dat ik ook de minder leuke kanten van het leven laat zien. Het hoeft niet allemaal Instagram perfect te zijn! Gelukkig ging het een paar dagen later weer beter met me en heb ik toch nog wat leuke dingen kunnen doen.

Zo ben ik met Maurits naar de toneelvoorstelling van Francesca (kookt) geweest. Ook had ik een leuke bbq shoot met Annika waarvan jullie gisteren het resultaat op de blog hebben kunnen zien.

Een leuk nieuwtje!

En toen was er leuk nieuws! Vanaf week 24 zijn onze bakmixen ook bij de Jumbo verkrijgbaar. Zo ontzettend leuk! Ze komen in het gezondheidsschap te liggen, dus niet in het bakschap. Wij zijn ontzettend blij dat de bakmixen nu nog beter verkrijgbaar zullen zijn. De bakmixen kun je al kopen bij de Albert Heijn en Makro en vanaf week 24 (10 juni) dus ook bij de Jumbo. Joehoee!

Kijk je mee?

Je kunt de hele vlog hier bekijken. Dank je wel voor het kijken en ik ben heel benieuwd hoe jouw week was. Laat je het me weten?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

1 reactie

  • Aafke Kuik
    25 mei 2019 om 23:50

    Super zoveel heerlijke recepten. Ga ze met plezier uit proberen.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.