Pauline’s vlog #43: Ik voel mij eenzaam!

Ik heb een hele wisselende week gehad. Voor het eerst sinds tijden had ik een rustige week qua werk. Ik had even geen deadlines en niet veel afspraken. Ook wel eens lekker. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik dan niet vooruit te branden ben. Heb jij dat ook? Dat je zonder deadlines alles een beetje op z’n beloop laat?

All you need is coffee

Later in de week hebben Annika & ik een hele leuke barista workshop gevolgd bij Mogador in Haarlem. Wij zijn beiden enorme koffieliefhebbers en daarom was deze workshop op ons lijf geschreven. We zijn veel meer te weten gekomen over hoe koffie gemaakt wordt en hoe je nu de perfecte espresso zet. Zou je het leuk vinden als we eens wat van deze info delen op de blog? Laat het weten in de comments. De workshop kun je zelf ook volgen trouwens. Tweemaal per maand kun je de workshop volgen bij Mogador.

Een vervelend einde

Maurits en ik gingen naar Groningen voor het huwelijk van zijn zusje. Het was een hele mooie en feestelijke dag. Helaas liep deze dag voor mij eerder af, want ik kreeg een mega migraine aanval. Op dat soort momenten voel ik me weer even heel eenzaam en vind ik het super vervelend dat de migraine mij belemmert.

Kijk je mee?

Pauline en Maurits

De hele vlog kun je hier bekijken. Laat je me weten hoe jouw week was? Dat vind ik leuk om te lezen.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in