Menu

Pauline’s vlog #43: Ik voel mij eenzaam!

Ik heb een hele wisselende week gehad. Voor het eerst sinds tijden had ik een rustige week qua werk. Ik had even geen deadlines en niet veel afspraken. Ook wel eens lekker. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik dan niet vooruit te branden ben. Heb jij dat ook? Dat je zonder deadlines alles een beetje op z’n beloop laat?

All you need is coffee

Later in de week hebben Annika & ik een hele leuke barista workshop gevolgd bij Mogador in Haarlem. Wij zijn beiden enorme koffieliefhebbers en daarom was deze workshop op ons lijf geschreven. We zijn veel meer te weten gekomen over hoe koffie gemaakt wordt en hoe je nu de perfecte espresso zet. Zou je het leuk vinden als we eens wat van deze info delen op de blog? Laat het weten in de comments. De workshop kun je zelf ook volgen trouwens. Tweemaal per maand kun je de workshop volgen bij Mogador.

Een vervelend einde

Maurits en ik gingen naar Groningen voor het huwelijk van zijn zusje. Het was een hele mooie en feestelijke dag. Helaas liep deze dag voor mij eerder af, want ik kreeg een mega migraine aanval. Op dat soort momenten voel ik me weer even heel eenzaam en vind ik het super vervelend dat de migraine mij belemmert.

Kijk je mee?

De hele vlog kun je hier bekijken. Laat je me weten hoe jouw week was? Dat vind ik leuk om te lezen.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

5 reacties

 • Rolf
  27 mei 2019 om 17:25

  Misschien minder koffie ? Om migraine te voorkomen.....

 • Pauline
  20 mei 2019 om 10:49

  Thanks for you tip.

 • Pauline
  20 mei 2019 om 10:48

  Komt er binnenkort aan :)

 • Mirjam
  18 mei 2019 om 16:50

  Het zou leuk zijn als je blogt over espresso!

 • Irina Manolova
  18 mei 2019 om 14:49

  Pauline, i am a big fan of your blog. For your migraine there is a way to cure it. The cause is virus.Read Medical medium books. There is the answer.You can buy them on Bol.com.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.