Annic ten Duis interview

Waar eet… Annic ten Duis?

In de voorlopig laatste editie van de Waar eet… rubriek vragen we Annic ten Duis het hemd van het lijf over haar favoriete hotspots, haar slechtste eetgewoontes en met wie zij wel eens uitgebreid zou willen dineren. Annic kennen jullie vast al wel van haar succesvolle Youtube kanaal. Hier deelt ze vlogs waarin ze haar dagelijkse leven laat zien met haar man Robert en dochtertje Juliëtte. Maar ze maakt ook video’s op het gebied van ondernemerschap. En als er iemand een rasechte ondernemer is, dan is het Annic wel. En haar tips en adviezen deelt ze graag met andere ondernemers. Middels businesscoaching helpt ze heel veel ondernemers, van starters tot ervaren ondernemers, om hun bedrijf naar een next level te tillen. Superleuk om te zien en te volgen. Maar is Annic ook een foodliefhebber? En neemt ze Juliëtte mee uit eten? Lees snel verder om er achter te komen.

Wie ben je en wat doe je? 
Ik ben Annic ten Duis en ik adviseer en coach ondernemers die financieel of online willen groeien met hun bedrijf. Daarnaast vlog ik wekelijks en deel ik business tips op mijn YouTube kanaal.

Eet je vaak buiten de deur? en wat is jouw favo hotspot? 
Ja we eten vaak buiten de deur. Zowel ontbijten, lunch als diner. We vinden dat zo gezellig en genieten we enorm van! We gaan graag ontbijten bij George, Libertine Petit Café of Hoxton, daar hebben ze de heerlijkste eggs Norwegian. Als tussendoortje de lekkerste stroopwafels bij Van Wonderen Stroopwafels (is van mijn broertje, dus supertrots!) Lunch bij Marathonweg (ook lekker voor ontbijt en diner) of lekker frietje en hamburger bij Van Wonderen Frieten. Voor diner bij De Luwte, daar kan ik de ravioli aanraden. Of eten bij La Oliva, allebei in ons oude buurtje in de Jordaan.

Favoriete hotspot Annic ten Duis
Stroopwafels Annic ten Duis

Wat is jouw gekste of slechtste eetgewoonte? 
Ik houd heeeeel erg van alles wat je tijdens een borrel eet. Hapjes, toastjes, chips, nootjes, kaasjes noem maar op!

Hoe ziet jouw favoriete driegangen diner eruit? 
Ik houd van zoveel verschillende keukens. Maar op onze bruiloft hebben we vooraf een enorme selectie van anti pasti, daarna hadden we een overheerlijke kalfsmedallion (was een idee van de cateraar en was zó heerlijk), met als dessert een selectie van kaas, en daarnaast creme brulee, en fruit sorbet.

Waar doe jij het liefst je boodschappen? 
Online bij de Albert Heijn. Tot een maand geleden woonden wij 3 hoog aan de grachten van Amsterdam, dus echt ideaal dat ze dan alles tot in de keuken komen brengen. Maar nu we in een huis gaan wonen met de keuken op de begane grond zullen we alsnog online boodschappen blijven doen.

Annic ten Duis man

Gaat de baby mee uit eten? En wat is jouw ultieme tip om het leuk te houden aan tafel. 
Als we overdag buiten de deur ontbijten en lunchen zeker en ’s avonds op vakantie natuurlijk ook. Maar Robert en ik vinden het ook belangrijk om met z’n tweeën te zijn, dus dat doen we ook regelmatig.

En we stelden Annic nog een aantal snelle vragen en dilemma’s voor:

Coffeelover of theeleut
THEEEELEUT! Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit koffie heb gedronken. Komt door mijn moeder, die drinkt ook geen koffie. Thee vind ik héérlijk! Vooral Earl Grey.

Favo tafelgezelschap: 
Mijn man Robert en ons dochtertje Juliëtte!

Waar eet Annic ten Duis


Als ik een keer uitgebreid mag dineren met een beroemd persoon/icoon, dan is dat met…
Poeh! Vind ik heel erg lastig, ik heb niet echt iemand waarvan ik direct met die persoon. Maar als ik even nadenk… Dan Maxima, een mooie en slimme vrouw en ik denk dat zij stiekem ook heel gezellig is. 😉

Hier hou ik absoluut niet van: 
Geitenkaas!

Uitgebreid kokkerellen of quick and easy? 
Quick and easy! Ik kook elke avond, maar wel altijd makkelijk. Ik houd vooral van gezond, vers en lekker eten.

Bedankt Annic voor de leuke antwoorden, erg leuk om te lezen! Wil je meer van Annic zien? Volg haar dan op instagram. Waarschijnlijk gaan we volgend jaar weer verder met deze rubriek. Wie zouden jullie terug willen zien? Laat het weten in de comments!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in