Menu

Welkom op onze nieuwe site

He, leuk dat je een bezoekje brengt aan onze nieuwe website! Achter de schermen zijn we hier al maanden mee bezig en nu is eindelijk het moment daar. Hij is af! En wat is hij mooi! Tenminste dat vinden wij en we hopen natuurlijk dat jij er ook heel blij van wordt. Het is een typische Uit Pauline’s keuken blog geworden, met de herkenbare frisse kleuren, maar dan in een 2.0 jasje. Het uiterlijk is anders, maar we hebben ook een aantal toffe functionaliteiten waar we heel trots op zijn, die we graag even toelichten.

foodblog

 

Foto first
Annika maakt hele mooie beelden van onze recepten en die springen er op onze nieuwe website veel meer uit. Minder tekst dus, maar meer beeld. Foto’s waarvan het water je in de mond loopt. Bovenin vind je een slider met onze nieuwste blogs. Hier staan de 6 laatste blogs op een rijtje en je kan dus naar rechts en links sliden (het is net Tinder) voor de laatste recepten. Ook lichten we bepaalde thema’s extra uit, zoals nu vind je alle kerstrecepten in een apart blok op de homepage. Kan je alvast lekker veel inspiratie opdoen. Onze uitgebreide recepten index is nu ook helemaal gevuld met beelden, kan je meteen op een plaatje klikken wat je aanspreekt.

Is het snel, vega of simpel?
Zoek je een vega recept, een zoet recept of juist een snel en simpel recept? Je hoeft nu niet lang meer te zoeken want in iedere foto staat een label met het kenmerk van het recept. Ook staat hier de bereidingstijd bij. We gaan uit van de tijd die je nodig hebt om een recept te maken, dus het snijd- en roerwerk. De oventijd rekenenen we bijv. niet mee, want dan hoef jij immers ook niks te doen. En extra makkelijk, je kan ook alle recepten in een bepaald label bekijken. Dan heb je in één oogopslag alle snelle recepten bij elkaar. Binnenkort komt daar nog bij dat we de recepten nog duidelijker maken; de ingrediënten staan nu in een mooi blok en de bereidingswijze staat stap voor stap weergegeven. Dan zie je meteen dat je vaak in 5 stappen al klaar bent. Dit, en de labels zijn nog in ontwikkeling, maar zullen binnenkort ook zichtbaar zijn. En natuurlijk hebben we een handige zoekfunctie waarin je per categorie een recept kunt zoeken. Zoek je bijvoorbeeld een hoofdgerecht met kip, vul dan kip in en kies voor hoofdgerecht en je krijgt alle suggesties op een rijtje.

 

Word member en bewaar je favo recepten
Deze member functie hebben wij al een hele tijd. Inmiddels zijn er al meer dan 70.000 foodies die zich aangemeld hebben. Maar de functie is nu verbeterd. Je kan makkelijk inloggen met Facebook en met 1 klik een profiel aanmaken. Als member kan je zelf je favoriete recepten opslaan. Dan hoef je niet meer te zoeken tussen die meer dan 1000 recepten. Ook kan je zelf weekmenu’s maken. En als je dan als gezin 1 account aanmaakt, kan je allemaal zien wat je die week gaat eten (hashtag nooit meer gezeur aan tafel). We gaan de memberfunctie nog verder uitbreiden en hierin ook leuke benefits (voordelen, kortingen en winacties) delen, dus meld je meteen aan als je hier niks van wilt missen.

 

Iedere week een nieuw weekmenu
Kan je wel wat hulp gebruiken bij die weekmenu’s? Dan heb ik goed nieuws voor je. Iedere vrijdag delen we een nieuw weekmenu op de homepage. Zie het als een stukje extra inspiratie voor de eetweek. Doordeweeks lekker snelle en gezonde recepten en in het weekend mag het best een beetje uitdagender en meer “guilty” zijn. Daarom vind je in het weekend ook lekker borrelreceptjes, zoete recepten of fast food recepten in het weekmenu. Want goed genieten, dat hoort er ook bij.

App
De website is nog steeds gelinkt aan onze gratis app. Download deze dus ook zodat je Uit Pauline’s keuken altijd binnen handbereik hebt. Als je in de supermarkt staat, kan je meteen even in je weekmenu kijken wat je ook allemaal weer nodig hebt. Je kunt de app gratis downloaden in de Apple en Google Play store.

Wij zijn ongelooflijk trots op dit resultaat. Zoals altijd met nieuwe dingen kunnen er best wat foutjes insluipen. Zie jij iets dat niet helemaal werkt, of wat je toch niet zo handig vindt, laat het dan gerust weten in de comments. Ben jij net zo enthousiast als wij deel dit bericht dan op social media. Want hoe meer mensen onze nieuwe website zien en gebruiken hoe beter. Want lekker eten is toch waar iedereen blij van wordt.

Update in januari
In januari volgt er nog een update en dan laten we nog een paar toffe functies zien. Maar iedereen is inmiddels toe aan vakantie dus dit hebben we even verplaatst naar het nieuwe jaar. Uiteraard houden we je op de hoogte.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.

20 reacties

 • Pauline
  11 februari 2019 om 16:08

  Deze vind je iedere zondag op onze homepage. Hij staat onderaan.

 • Tine Meerveld
  11 februari 2019 om 11:24

  Ik ontvang graag het weekmenu. IK ben alleen, voor de inspiratie

 • Annika
  12 december 2018 om 15:51

  Dit is inmiddels hersteld :)

 • Janique
  12 december 2018 om 11:27

  Super mooi geworden, echt heel leuk! Top gedaan dames :)

 • Suzan
  12 december 2018 om 10:49

  Oh dacht dat de app ook vernieuwd was, maar die ziet er nog hetzelfde uit. Maar dat klopt dus ook. Kijk zowat dagelijks op de app maar gebruik de website eigenlijk zelden ?.

 • Kim Lameris
  12 december 2018 om 10:16

  Wow, wat is jullie site prachtig geworden! Good job!!! :-)

 • Franciska Schaapman
  12 december 2018 om 09:41

  Hi de website lijkt niet goed te functioneren als je verder wilt bladeren. Je wordt dan terug gebracht naar de home page ipv naar de 2e pagina.

 • Annika
  12 december 2018 om 07:33

  ??

 • Annika
  12 december 2018 om 07:33

  Wat bedoel je precies met niet vernieuwd? De app blijft grotendeels zoals het nu is en wordt de komende weken op een paar punten aangepast. Of werkt de app niet bij jou?

 • Suzan
  11 december 2018 om 22:22

  Bij mij is de app niet vernieuwd, hoe kan ik dit oplossen?

 • Hesterg72
  11 december 2018 om 22:12

  Geweldig! Dit is wel een hele snelle reactie op mijn mail van zondag ?

 • Jamie
  11 december 2018 om 19:15

  Heel mooi geworden! Jullie recepten worden hier regelmatig gemaakt!

 • Annika
  11 december 2018 om 18:11

  Dank je wel, superleuk om te horen!

 • Annika
  11 december 2018 om 18:10

  Yum!!

 • Annika
  11 december 2018 om 18:10

  Dank je wel en wat leuk om te horen!

 • Annika
  11 december 2018 om 18:10

  Dank je wel! Oh dat is niet handig idd, wat bedoel je precies met tussen recepten schakelen? Ik hoor het graag en dan zorgen we dat dit puntje opgelost wordt.

 • Anne-Jolijn de Roo
  11 december 2018 om 17:45

  De site ziet er fantastisch uit ???? Momenteel zit er een bug in de app die er voor zorgt, dat zodra tussen recepten wilt schakelen, hij de app afsluit. (Misschien kan hij niet tegen vlugge vingers ?)

 • Erika Beumer
  11 december 2018 om 16:58

  Ziet er mooi uit! Jouw app wordt door mij héél vaak geopend voor inspiratie en de recepten worden erg vaak goedgekeurd door het gezin!

 • Jeannette riegel
  11 december 2018 om 16:23

  Looks good! Kom net terug van boodschappen doen. Tas vol met boerenkool en granaatappelpitjes en grapefruit. Raad eens wat we eten vanavond :). Groet, jeannette

 • Arina Jipping
  11 december 2018 om 16:09

  Ziet er prachtig uit!! Daar kunnen de kerstrecepten wel op shinen, kom maar door ;) En de app, ook zo'n top ding waar ik al erg lang blij mee ben en regelmatig met mobiel in de hand de supermarkt door loop :) keep up the bood work <3

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.