pauline en annika

Fijne feestdagen

Lieve foodies,

Via deze weg willen Annika en ik jullie hele fijne feestdagen wensen. Geniet van de mensen die je lief zijn en natuurlijk van het lekkere eten. Maak je vooral niet te druk in de keuken. Mocht iets finaal de fout ingaan, dan kan je daar over een week vast heel hard om lachen. En er is vast wel een bezorgdienst in de buurt die Ben & Jerry’s bezorgd. Dus geen zorgen over ingestorte soufflés, gebroken Pavlova’s of aangebrande kalkoenen, het belangrijkste is dat je het gezellig hebt.

Wij vieren vandaag met zijn achten kerst. Zo bijzonder en gezellig met de kleine jongetjes. Vandaag staat de gevulde kalkoen van Boers en Boers op het menu. Lekker makkelijk, maar wel heel feestelijk. Mijn moeder verzorgt de bijgerechten, die haalt ze bij haar vaste groentezaak Bulters. Ikzelf hoef alleen maar een voorgerechtje te maken en dat worden zalmrolletjes met ricotta (beetje zoals de carpacciorolletjes maar dan met zalm). En Annika maakt het dessert. Kortom weinig koken voor mij deze kerst. En eerlijk gezegd ben ik daar ook wel aan toe. Morgen ga ik gourmetten met de schoonfamilie. Ik houd zo van gourmetten. Plus wederom weinig werk. Ik maak het mijzelf lekker makkelijk dit jaar!

We hebben de afgelopen weken ons best gedaan om mooie kerstrecepten voor jullie online te zetten. Ook extra credits voor Marianne die een heel mooi Vega kerstmenu heeft neergezet. Dus voor ons is het nu ook vakantie. Jullie moeten het zelf doen, maar gelukkig staan alle recepten (met tips)  gewoon online. Gaat jullie vast lukken! Heb je iets gemaakt van de blog? Deel het dan op Social Media met de hashtag #uitpaulineskeuken. Dat vinden wij superleuk om te zien!

Hele fijne dagen voor nu en Be Merry.

pauline en annika

Liefs Pauline en Annika

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in