annika en pauline

Diary November #2

Waar ik in mijn vorige dagboekje schreef dat ik in zo’n lekkere flow zat, was dat nu wel anders. Ziek, zwak en misselijk was ik de afgelopen twee weken. Het begon met een mini buikgriep, of ik heb iets verkeerds gegeten, dat kan ook en het eindigde met snotverkouden zijn. Blegh! Dat hoort er ook bij. Daarom deze keer wat minder spannende plaatjes dan anders. Alhoewel als ik zo terug kijk, heb ik toch weer best veel gedaan in 2 weken.

annika en pauline

Samen met Annika ging ik naar De Tasty in Utrecht. Een jaarlijks foodevenement. Leuk om hier een keer aanwezig te zijn. We gingen kijken bij Sabine die in de Kitchenaid corner een workshop koekjes bakken gaf. Yum! En we struinden langs alle kraampjes met oude bekenden. Altijd leuk om mensen die je al jaren kent weer even te spreken.

good food boek

Ook dit jaar werkte ik weer mee aan het Good Food Book. Met de opbrengst krijgen 40 schoolkinderen in Malawi een maaltijd! Onderwijs én eten: zo krijgt een kind eerlijker toekomstkansen. Een wereld van verschil. havermout

De tijd van havermout met pindakaas is weer aangebroken. Maurits is er inmiddels ook dol op.

tony's chocoladefabriek

Annika mocht een dagje Sjakie spelen. Ze ging op bezoek bij de Tony’s Chocolonely Chocoladefabriek in België. Binnenkort vertelt ze jullie er alles over.

Foodpost

We ontvingen weer leuke foodpost, waaronder van de Wine Club. Met een abonnement op de Wine Club kun je nu gewoon thuis wijnproeverijtjes houden. Maandelijks krijg je een wijnbox toegestuurd en kun je, je favoriete wijnen ontdekken. Door te proeven, te beoordelen en steeds meer te weten te komen over wijn sla je de plank nooit meer mis. Handig he? Een abonnement heb je al vanaf €12,50 en alle wijnen in de box zijn direct na te bestellen.

lekker uitpakken

Ik kreeg dit leuke boekje van Koken met Karin. Je weet wel die dame die altijd in het rood gekleed gaat.  Lekker Uitpakken is een kookboek voor kinderen. Het staat boordevol leuke receptjes zoals roze koeken met bramen, vispakketjes en zoete aardappelrösti. Karin is niet alleen goed in koken, maar ook in tekenen en dat zie je terug in dit boek. De recepten zijn vergezeld van leuke tekeningen en grappige teksten, dit maakt het nog aantrekkelijker voor kinderen om de keuken in te duiken.  Haal het in de lokale boekhandel.

pauline en maurits

Ik ging samen met Maurits even Haarlem in. We scoorden wat leuke dingetjes voor in huis bij Sissy Boy en ik kocht nieuwe schoenen (die later stuk bleken, nohhh) en het kerstboek van Jamie. Spoil yourself.

feel good food

Ik vind het zo leuk om in boekhandels mijn boek te bewonderen. En natuurlijk zorg ik er dan voor dat hij er netjes bij staat 🙂 Ssssst… niet verder vertellen he.

waldo chocola

Ik ging met Annika naar het All You Need is Food event van Kroon op het werk. Leuk om daar met een aantal merken te spreken zoals Waldo met zijn chocola en taartjes.

da peppa

Da peppa was ook van de partij met o.a. mijn bananabread.

da peppa bananabread

In het pakket zit een mix voor bananabread volgens mijn recept. Je kunt het kopen bij kook- en culicadeau winkels. Leuk om cadeau te doen. Of zelf op te eten.

Deze week wordt leuk. Vanavond ben ik om 18.00 te zien op 24 Kitchen bij Cook it forward. Ik ben uitgenodigd bij Miljuschka in de keuken. Hier kan je vanaf 16.00 alvast een kleine preview zien. Ga je kijken?

Woensdag gaan Annika en ik weer aan de slag met kerstrecepten, donderdag ben ik in Amsterdam voor een interview en zaterdag signeer ik van 12.00 tot 14.00 bij de Holtbar in Groningen. Kom je ook?

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in